Selling Sunset': kwam Emma weer samen met Christine's 'Shared BF' Peter?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': kwam Emma weer samen met Christine's 'Shared BF' Peter?
Selling Sunset': kwam Emma weer samen met Christine's 'Shared BF' Peter?
Anonim

Seizoen 5 van Selling Sunset komt binnenkort naar Netflix en fans kunnen niet wachten om te zien hoe de vete van Christine Quinn en Emma Hernan zich ontvouwt. Het begon ongeveer zes jaar geleden toen ze erachter kwamen dat ze met dezelfde man aan het daten waren. Hernan beweerde het uitgemaakt te hebben met de mysterieuze man die blijkbaar hun collega is, Peter Cornell. Maar op een gegeven moment in seizoen 4 zei Quinn dat ze haar auto voor zijn huis had geparkeerd. Twee maanden voor de première van seizoen 5 werd Hernan gespot tijdens een lunch met Cornell. Nu, velen geloven dat ze weer bij elkaar kwamen. Dit is wat er echt aan de hand is.

De waarheid over de vete van Christine Quinn en Emma Hernan

In seizoen 4 voegde Hernan zich voor het eerst bij de cast. Ze had echter eerder voor de Oppenheim Group gewerkt. Destijds had ze een relatie met Cornell, die volgens Quinn op dat moment nog steeds haar vriendje was. Op een dag zag de zelfverklaarde schurk van de show hem met de oprichter van Emma Leigh & Co. terwijl ze haar vriend afzette. Hernan herinnert zich die eerste ontmoeting met Quinn als 'niets anders dan een nachtmerrie', toen de makelaar op haar autoraam bonkte en tegen haar schreeuwde omdat ze haar vriend 'stelde'.

Het hele seizoen ontkende Quinn zulke dingen te hebben gedaan. Hernan was stomverbaasd door haar ontkenning, vooral toen de makelaar zei dat Cornell haar ook een aanzoek had gedaan. De toenmalige kamergenoot en beste vriendin van Quinn, Mary Fitzgerald, zei dat zij er ook niets vanaf wist. Iedereen in de groep weet echter dat Cornell op een gegeven moment Hernan ten huwelijk heeft gevraagd. "Ze waren nooit verloofd, dat maakte hij heel duidelijk", vertelde de makelaar in december 2021 aan Us Weekly over de "leugens" van Quinn."Hij lachte toen het werd genoemd, en dat weet iedereen. Er v alt niet eens over te onderhandelen, want er is letterlijk nul procent kans."

Ondertussen blijft de auteur How to Be a Boss B-ch bij haar verhaal. "Ik haatte het gewoon dat iedereen dacht dat ze me kenden en dachten dat ze het verhaal kenden. Er gebeurt zoveel achter gesloten deuren met relaties", vertelde Quinn aan E!' s Daily Pop diezelfde maand. "Ik vertel mensen niet echt over dingen, en het was een relatie die op dat moment heel moeilijk en erg giftig was, dus ik heb het nooit aan iemand verteld. En het was iets waar ik me voor schaamde en het betekende niets voor mij, dus daarom was het iets waar ik niet echt over wilde praten en waar ik het echt over wilde hebben."

Wie is de gedeelde ex van Christine Quinn en Emma Hernan?

Cornell speelde vroeger in de NBA met de Lakers. Hij tekende zes contracten tijdens zijn tijd in de competitie. "Ik ben de speler die meer dan vier NBA-contracten heeft getekend, maar nooit in een wedstrijd van het reguliere seizoen in de NBA verschijnt", zei Cornell in een aflevering van de Lost Lakers-podcast. Hij stopte in 2009 met zijn atletische carrière en werkte in 2011 als NBA-spelersagent. Tegenwoordig is hij 'een makelaar en de directeur van de sport- en entertainmentdivisie van de Oppenheim Group', volgens zijn bio op de website van het bedrijf.

Hij trad toe tot de O Group in 2015. Datzelfde jaar verscheen hij op Million Dollar Listing Los Angeles als de agent die was toegewezen voor zijn mede-NBA-alumnus en Kim Kardashian's tweede echtgenoot, Kris Humphries. Cornell verkocht zijn huis van $ 2 miljoen voor $ 8,25 miljoen. Afgezien van het werk van de makelaar in de makelaardij, is hij ook de oprichter van een onroerendgoedinvestering LLC genaamd Highlander Ventures, dat zich richt op vastgoedinvesteringen in LA die zijn geoptimaliseerd voor leasing en wederverkoop.

Emma Hernan werd onlangs gezien met haar en de ex van Christine Quinn

In november 2021 vonden internetspeurders een recente foto van Hernan die rondhangt met Cornell. Sindsdien begonnen fans te denken dat ze misschien weer met elkaar aan het daten waren. Op basis van haar interviews blijkt dat de makelaar na al het drama bevriend is gebleven met haar ex. Hij deelde zelfs zijn reactie op haar vete met Quinn in seizoen 4. "Hij wist dat het besproken zou worden", vertelde ze aan Us Weekly. "[Maar niet] op het niveau dat het ging. Hij hoorde een beetje gerommel van wat er gaande was terwijl we aan het filmen waren, zoals dingen die werden genoemd, en hij was gewoon eye-rolling."

Hoewel Hernan aanvankelijk ontkende dat ze weer met Cornell uitging, zei ze dat ze openstaat om weer met hem samen te komen. "We hebben om verschillende redenen de beslissing genomen om onze eigen weg te gaan. Het is duidelijk dat ik in het leven het gevoel heb dat je nooit nooit kunt zeggen, maar op dit moment ben ik mogelijk aan het daten met andere mensen", zei ze in december 2021. " Ik weet niet wat hij doet, maar ik denk dat hij het liefst bij mij zou willen eindigen en dat maakt hij heel duidelijk. Maar op dit moment is onze vriendschap prima." In februari 2022 werden ze gespot terwijl ze samen lunchten, wat de geruchten over verzoening aanwakkerde. Maar een bron zei dat ze "niet aan het daten zijn" en dat Hernan "van haar vrijgezelle leven houdt".

Aanbevolen: