Inside Chrishell Stause en Jason Oppenheim's ongemakkelijke werkrelatie, na de splitsing

Inhoudsopgave:

Inside Chrishell Stause en Jason Oppenheim's ongemakkelijke werkrelatie, na de splitsing
Inside Chrishell Stause en Jason Oppenheim's ongemakkelijke werkrelatie, na de splitsing
Anonim

Het nieuwe seizoen 5 van Selling Sunset is een van Netflix's grootste drops in 2022. Fans hebben zo lang gewacht om te zien wat er met Christine Quinn en Emma Hernan's gedeelde ex-drama, evenals hoe Chrishell Stause met Jason Oppenheim begon te daten.

De twee kondigden publiekelijk aan dat ze in juli 2021 aan het daten waren. Helaas gingen ze ver voor seizoen 5 uit elkaar. haar ex die ook haar baas is. Dit is precies waarom.

Hoe lang waren Chrishell Stause en Jason Oppenheim samen?

Stause en Oppenheim hadden vijf maanden een relatie. Ze gingen voor Kerstmis uit elkaar, niet lang nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt. Fans waren geschokt door het nieuws. Het leek alsof de twee er voor de lange termijn in zaten. "Chrishell en ik werden goede vrienden en het is uitgegroeid tot een geweldige relatie", vertelde Oppenheim in juli 2021 aan Us Weekly over zijn toenmalige vriendin. "Ik geef heel veel om haar en we zijn heel gelukkig samen." Een maand voor hun splitsing onthulde hij dat hij "van" de All My Children-actrice houdt.

"Er was zeker een overgang. We waren zo open geweest over wat we met elkaar zochten omdat we goede vrienden waren geworden", vertelde de makelaar aan Us Weekly. "Ze kende mijn datingleven en we maakten bijna grapjes over elkaars datingsleven en waar we naar op zoek waren en dat soort dingen. Ik hou van haar." De twee verborgen aanvankelijk hun relatie voor de groep, maar de ex van Oppenheim, Mary Fitzgerald, ontdekte dat er iets tussen hen aan de hand was."We waren samen uit en ik merkte dat de manier waarop hij naar haar keek anders was, dus toen ze naar de badkamer ging, confronteerde ik hem ermee", vertelde Fitzgerald in november 2021 aan Cosmopolitan UK.

"Toen ze terugkwam, zei Jason: 'Sorry Chrishell, Mary weet het'", vervolgde ze. De makelaar hielp het paar hun relatie te verbergen, vooral omdat het er veel toe deed voor Stause na haar rommelige openbare scheiding van Justin Hartley in 2019. "Ik denk dat we allebei meer op ons gemak waren met die aanpak", zei Oppenheim over haar beslissing om hun relatie onder de loep. "En dat beviel me. Ik volgde haar leiding over dingen en ik respecteerde haar besluitvorming daarover. Ik denk dat dat voor iedereen de juiste aanpak is."

Waarom zijn Chrishell Stause en Jason Oppenheim uit elkaar gegaan?

In december 2021 bevestigde een bron dat de twee voor Kerstmis uit elkaar zijn gegaan. Ze hebben afzonderlijke lange verklaringen op Instagram afgelegd, waarin ze zeggen dat ze in der minne zijn verdeeld over toekomstige gezinsplannen, maar dat ze goede vrienden blijven."Jason was en is mijn beste vriend, en afgezien van onze ideeën voor familie die uiteindelijk niet op elkaar zijn afgestemd, zal de hoeveelheid respect en liefde die we voor elkaar hebben in de toekomst niet veranderen", schreef Stause. "Mannen hebben de luxe van tijd die vrouwen niet hebben en dat is gewoon de manier waarop het gaat. Dat gezegd hebbende, navigeren op dit openbare terrein is moeilijk en ik doe gewoon mijn best."

Ze legde ook uit dat ze besloot om het uiteenvallen publiekelijk aan te pakken omdat "het soms makkelijker is om gewoon transparant te leven omdat we maar één kans krijgen in dit leven." Ze sloot de verklaring af door haar fans en Oppenheim te bedanken. "Ik hoop heel erg dat ik ooit een gezin zal hebben en de beslissingen die ik op dit moment neem zijn met dat doel voor ogen. Bedankt voor de vriendelijkheid en steun aan degenen die het begrijpen", schreef ze. "En bedankt Jason voor de meest ongelooflijke relatie en voor het consequent eerlijk zijn tegen me, zelfs als het pijn doet."

Oppenheim had ook de leukste dingen te zeggen over zijn ex."Hoewel Chrishell en ik niet langer samen zijn, blijven we beste vrienden, we zullen altijd van elkaar houden en elkaar steunen. Ze was de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad, en het was de gelukkigste en meest bevredigende relatie van mijn leven," hij schreef. "Hoewel we verschillende wensen hebben met betrekking tot een gezin, blijven we het grootste respect voor elkaar hebben. Chrishell is een uitzonderlijk mens en van haar houden en haar in mijn leven hebben is een van de beste dingen die me ooit is overkomen."

Chrishell Stause & Jason Oppenheim's post-breakup werkrelatie

Tijdens een optreden op Watch What Happens Live with Andy Cohen in februari 2022, zei Stause dat het werken met Oppenheim niet "onhandig" was, tenminste niet als ze nuchter zijn. "[Het is raar] alleen als er alcohol in het spel is!" zei ze tegen Cohen. Op de vraag of ze nu een "voorkeursbehandeling" krijgt bij de Oppenheim Group vanwege hun romantische verleden, grapte Stause: "Nou, ik hoop het - nee, ik maak een grapje", en voegde eraan toe: "Ik ben er niet tegen. Ik zou op zijn minst een betere commissieverdeling moeten krijgen. Ik ben het aan het proberen. Ik heb het argument [tegen Jason] gemaakt en ik denk dat het gaat gebeuren."

Ze maakte ook duidelijk dat haar relatie met Oppenheim geen publiciteitsstunt was. "We zouden het veel beter hebben gedaan om de pers [voor ons] te laten werken", zei Stause. "En [we] zouden de breuk niet bederven voordat de show uitkwam." Rond dezelfde tijd vertelde Fitzgerald aan Us Weekly dat de exen nog steeds van elkaar houden. "Ze zijn nog steeds heel goede vrienden", zei ze. "En ik denk dat ze zouden willen dat het gelukt was omdat ze allebei heel veel van elkaar houden, maar ze willen gewoon andere dingen wat betreft een gezinsleven."

Aanbevolen: