Harry Styles en Olivia Wilde spreken de "toxiciteit" van zijn fans aan

Inhoudsopgave:

Harry Styles en Olivia Wilde spreken de "toxiciteit" van zijn fans aan
Harry Styles en Olivia Wilde spreken de "toxiciteit" van zijn fans aan
Anonim

De relatie tussen Harry Styles en Olivia Wilde heeft de krantenkoppen gehaald om de verkeerde redenen.

In het begin verspreidden de fans van Styles theorieën dat de acteur een "nep"-relatie had met Wilde. Fans hebben ook gesmeekt om uit elkaar te gaan, vooral te midden van de publicatie van eerdere opmerkingen die Wilde heeft gemaakt die lijken te zijn gericht op gemarginaliseerde groepen.

Ten slotte hebben Olivia en Harry bijgedragen aan een interview dat zowel hun relatie bevestigde als giftige fans opriep voor hun negativiteit.

OIivia Wilde en Harry Styles gaven een gezamenlijk interview

Hoewel Olivia Wilde haar relatie met Harry leek te bespreken in een interview in 2021, bleven speculaties de dating-'geruchten' voeden. Het leek alsof fans over het algemeen niet wilden toegeven dat de twee een relatie hadden.

Maar met het interview van Rolling Stone waarin beide helften van het paar te zien waren, werden meer details onthuld over hun relatie.

Hoewel Harry dat deel van het interview voorafging met de opmerking: "Ik heb nog nooit in het openbaar over mijn leven buiten mijn werk gesproken en ontdekte dat het me positief heeft geholpen", onthulde hij tijdens het gesprek enkele details.

Over zijn relatie poneerde hij dat het moeilijk is om tegen iemand te zeggen op een tweede date: "Er is een hoek van het ding, en ze gaan dit zeggen, en het wordt heel gek, en ze zal heel gemeen zijn, en het is niet echt…"

De interviewer vroeg Olivia naar haar ervaring met Harry's fans, en haar reactie was over het algemeen positief. Ze wees er echter op dat sommige mensen zeer giftig zijn in hun liefde voor Harry, terwijl ze ingaan tegen alles waar hij voor staat.

Olivia zegt dat de "giftige negativiteit" de antithese van Harry is

Hoewel de interviewer Olivia's aanwezigheid in het interview niet beschrijft, lijkt het duidelijk dat ze op dat moment bij Harry aanwezig was. Na Harry's opmerkingen over zijn persoonlijke leven te hebben beschreven, citeert de interviewer Olivia die zegt dat de meeste fans van Harry 'diep van mensen houden'.

Tegelijkertijd erkende ze dat sommige mensen beslist niet liefhebbend zijn, en merkte op: "Wat ik niet begrijp van de wreedheid waarnaar je verwijst, is dat dat soort giftige negativiteit de antithese is van Harry."

"Ik geloof persoonlijk niet dat de haatdragende energie zijn fanbase definieert. De meerderheid van hen zijn echte kampioenen van vriendelijkheid."

Aanbevolen: