Jennifer Gray noemt ex Johnny Depp 'gek, paranoïde

Jennifer Gray noemt ex Johnny Depp 'gek, paranoïde
Jennifer Gray noemt ex Johnny Depp 'gek, paranoïde
Anonim

Johnny Depp blijft zijn reputatie verdedigen tijdens zijn aanhoudende lasterzaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Echter, een van de ex-vriendinnen van de acteur, Jennifer Grey, sprak onlangs over haar tijd met hem daten en ze heeft de ervaring niet gesuikerd. De Dirty Dancing-ster heeft zojuist haar nieuwe memoires Out of the Corner uitgebracht, die diep in haar leven in Hollywood. Dit omvat haar beroemde rollen, ervaring met plastische chirurgie en natuurlijk haar kleurrijke datinggeschiedenis. Jennifer verwijst naar Johnny bij naam in het boek, en hoewel ze zegt dat de dingen in het begin goed waren, begon de relatie te verslechteren naarmate ze langer samen waren.

Jennifer zei dat de Pirates of the Caribbean zo verliefd op haar was dat hij haar voorstelde binnen twee weken na de ontmoeting in 1988. Ze adopteerden ook samen een hond, een Pekinees genaamd Lulu, kort nadat ze bij elkaar waren gekomen. "Ze was onze oefenbaby en iemand om me gezelschap te houden als Johnny de stad uit was," zei Jennifer over de pup.

Jennifer bleef echter zeggen dat de afstand een probleem begon te worden. "Johnny pendelde elke week heen en weer vanuit Vancouver, maar begon steeds vaker in de problemen te komen: ruzies in bars, schermutselingen met de politie", legt de actrice uit.

Jennifer zei dat Johnny vluchten terug naar L. A. begon te missen om haar te komen opzoeken. Toen hij ze maakte, beschreef ze zijn gedrag als steeds meer controlerend en grillig.

Jennifer gaf een theorie over waarom Johnny's gedrag begon te veranderen en gaf de stress van zijn carrière de schuld. "Ik schreef zijn slechte humeur en ongeluk toe aan het feit dat hij zich ellendig en machteloos voelde om uit [het tv-programma] 21 Jump Street te komen", schreef ze.

Uiteindelijk duurde de verloving van Johnny en Jennifer minder dan een jaar. Ze beweert dat ze de boel verbrak nadat hij haar spookte om een vergadering bij te wonen.

Johnny ontkent al jaren de beschuldigingen van misbruik van zijn ex-vrouw, Amber Heard, die nu tot een hoogtepunt komen tijdens het lopende juryproces. Op zijn beurt beschuldigde hij haar van emotionele en fysieke mishandeling. Maar met uitzondering van Jennifer Gray, hebben veel van de voormalige partners van de acteur zich uitgesproken ter ondersteuning van hem, waarbij ze elk problematisch gedrag ontkenden.

Winona Ryder – die de acteur van 1989 tot 1993 had gedateerd – vertelde in 2020 dat ze het moeilijk had om de beschuldigingen van misbruik tegen Johnny te geloven.

Vanessa Paradis heeft soortgelijke verklaringen herhaald. Ze had van 1998 tot 2012 meer dan tien jaar een relatie met Johnny en ze delen twee kinderen. Ze verklaarde dat de beschuldigingen van Amber "niets lijken op de echte Johnny die ik ken, en uit mijn persoonlijke ervaring van vele jaren kan ik zeggen dat hij nooit gewelddadig of beledigend tegen me was."

Amber staat deze week op het programma. Haar juridische team zei eerder dat ze bewijs zullen leveren om te bewijzen dat Johnny de actrice fysiek, emotioneel en seksueel heeft misbruikt tijdens hun huwelijk van een jaar.

Aanbevolen: