Arnold Schwarzenegger heeft ooit $ 20.000 betaald om deze tank naar de VS te laten verzenden

Inhoudsopgave:

Arnold Schwarzenegger heeft ooit $ 20.000 betaald om deze tank naar de VS te laten verzenden
Arnold Schwarzenegger heeft ooit $ 20.000 betaald om deze tank naar de VS te laten verzenden
Anonim

Arnold Schwarzenegger is zonder twijfel een uniek mens. Hij is niet bang om interviewers op hun plaats te zetten op live-tv en bovendien zijn sommige van zijn prioriteiten hilarisch, zoals het verzekeren van zijn wenkbrauwen…

Een andere prioriteit in 1991 was dat Arnold een tank uit Oostenrijk verscheepte. We zullen kijken naar de betekenis van deze tank en waarom hij hem in de eerste plaats heeft verscheept.

Arnold Schwarzenegger had een zware opvoeding

Opgroeien in Oostenrijk was niet bepaald makkelijk voor Arnold Schwarzenegger. Hij is echter dankbaar voor de moeilijkheden die hij ondervond, die hem er op zijn beurt toe zouden brengen zijn dromen na te jagen en zijn voormalige huis te verlaten.

“Je weet dat je vanaf het begin moet worstelen; anders zou je je land niet verlaten. Als je deze prachtige, rooskleurige sfeer had, zou je niet meer weg willen.”

Niet alleen waren Arnolds opties beperkt in Oostenrijk, maar hij had ook een gewelddadige relatie met vader, die de belangen van Arnold in twijfel trok.

"Hij rende achter me aan met een riem. Mijn moeder vroeg de dokter: 'Kun je me helpen? Ik weet niet of er iets mis is met mijn zoon, want zijn muur staat vol met naakte mannen. vrienden hebben foto's van meisjes boven hun bed. En Arnold heeft geen meisjes."

Natuurlijk lag Arnolds interesse in de wereld van bodybuilding, en hij zou die passie verder nastreven in de VS en een enorme wereldwijde naam worden.

Arnold doet altijd zijn best om iets terug te geven en in dit geval keek hij naar zijn verleden als een manier om de jeugd aan te moedigen.

Arnold Schwarzenegger heeft de tank naar de VS verzonden als een manier om iets terug te doen

Naast Jay Leno besprak Arnold het beest uit 1951, de M-47 Patton, uitgerust met een 810 pk sterke Chrysler V12 twin-turbo-gasmotor. Arnold zou verder onthullen dat dit de exacte tank was waarmee hij in de jaren '60 in Oostenrijk reed tijdens zijn verplichte legertraining. Hij liet hem verzenden voor $ 20.000, hoewel hij wel onthulde dat de tank gratis was.

Naast Jay Leno sprak Arnold over het doel van het verzenden van de tank.

"Ik breng kinderen hierheen van de naschoolse programma's", zegt hij tegen Leno. "Als ze op school blijven, is hun beloning om hierheen te komen en met mij in tanks te rijden."

"En degenen die niet op school blijven, verpletter je ze?" Leno grappen.

Alsof het nog niet cool genoeg was om met Arnold om te gaan, krijg je zelfs een levende tank te zien… dat is best wel lief.

Natuurlijk weten we wat er daarna gebeurt. De twee besluiten de tank te gebruiken en plezier te hebben. Het werkt nog steeds duidelijk en het heeft geen enkele vorm van kracht verloren, omdat de tank een limousine met gemak absoluut kon vernietigen en verpletteren. Laten we zeggen dat er niet veel meer over was van de limousine toen de tank er overheen reed.

Een geweldige aankoop van Arnold, die van alles in zijn garage heeft staan, van luxe auto's tot prachtige motorfietsen. Heck, zelfs zijn fietsencollectie is indrukwekkend. Fans hadden het echter over zijn unieke tank.

Arnold gebruikte de tank met de 15-jarige jongen Logan Decker

Arnold wil niet veel terug uit zijn jeugd in Oostenrijk, maar deze tank bleek een behoorlijk cool stuk te zijn en de fans lijken het erover eens te zijn. De video naast Jay Leno werd bekeken door bijna 800.000 fans. De meesten waren onder de indruk van de aankoop. Het komt niet elke dag voor dat een beroemdheid besluit een tank te kopen.

"Je weet dat je HET HEEFT GEMAAKT als je een limousine verplettert met een tank."

"Voor degenen onder jullie die niet weten dat Arnold tankchauffeur was voor het Oostenrijkse leger, zijn liefde voor gepantserde voertuigen kwam van toen hij een jongen was en na de Tweede Wereldoorlog Britse tanks zag in bezet Oostenrijk."

Arnold is zijn belofte nagekomen toen de 15-jarige Logan Decker een ritje van zijn leven kreeg naast de 'Terminator'-acteur dankzij het Make-A-Wish-programma.

Het is zonder twijfel een dag die hij nooit zal vergeten en een dag die hielp om een glimlach op zijn gezicht te toveren.

Aanbevolen: