Pamela Anderson's echte gedachten over het huwelijk

Inhoudsopgave:

Pamela Anderson's echte gedachten over het huwelijk
Pamela Anderson's echte gedachten over het huwelijk
Anonim

Playboy-bom en Baywatch-ster Pamela Anderson is de laatste tijd weer in het nieuws door interesse in de nieuwe Hulu-serie Pam en Tommy. De show behandelt haar tumultueuze eerste huwelijk met Motley Crue-lid Tommy Lee - ze waren al na slechts 4 dagen getrouwd in 1995. Anderson is getrouwd geweest met vijf verschillende mannen, twee keer met Rick Solomon, en haar meest recente met Dan Hayhurst eindigde in september vorig jaar jaar. Haar huwelijken zijn als volgt; Tommy Lee (1995-1998), Kid Rock (2006-2007), Rick Salomon (2007-2008 en 2014-2015), Jon Peters (2020-2020) en Dan Hayhurst (2020-2021).

Het lijkt erop dat Pamela een hopeloze romanticus is en nog lang en gelukkig naar haar op zoek is. Dus wat heeft de iconische actrice gezegd over haar huwelijken en haar gedachten over de instelling zelf? Lees verder om erachter te komen.

6 Pamela Anderson heeft Tommy Lee de liefde van haar leven genoemd

Geen enkele romantische interesse is groter dan die van haar eerste huwelijk. Met Tommy Lee was het echt.

"Er was Tommy en toen was er niemand anders. Hij was de liefde van mijn leven. We hadden een wild en gek begin dat te veel was voor ons allebei", vertelde Pamela aan People in 2015. "Het is echt was liefde op het eerste gezicht. Ik kende hem pas vier dagen voordat ik met hem trouwde.

5 Pamela Anderson is dankbaar dat ze haar zonen uit haar huwelijk heeft

Hoewel haar huwelijk met Lee op zijn zachtst gezegd tumultueus was, is Anderson blij dat haar twee geliefde zonen voortkwamen uit hun korte verbintenis.

"Ik had prachtige kinderen met hem", zei ze. "Mijn kinderen zijn dankbaar dat ze uit ware liefde zijn geboren. Al het andere dat ik probeerde te combineren."

“Het overweldigt me hoeveel liefde ik heb voor Brandon en Dylan. Naar ze kijken, voor ze zorgen, van ze leren.”

Zij en haar ex-man hebben het ook goed gedaan om hun jongens apart op te voeden.

"We zijn goede vrienden, we worden steeds beter in het co-ouderschap van onze kinderen", zei ze, eraan toevoegend dat Tommy nog steeds "zo'n supporter van mij is en ik ben erg blij dat we zo'n geweldige voorwaarden.”

“We doen er alles aan om [bij elkaar in de buurt te zijn]”, zei Anderson. “Zelfs als we niet bij elkaar in de buurt kunnen zijn, zijn we aan het vergaderen; we zorgen ervoor dat we verenigd zijn als we met onze kinderen praten.”

"Er is daar een verbinding die er altijd zal zijn,"

4 Pamela Anderson's eerste huwelijk was gebaseerd op spirituele connectie, heeft ze gezegd

Anderson is ook openhartig geweest over de ups en downs van haar eerste huwelijk, en waarom - in het begin - de zaken zo goed waren.

"Tommy en ik begonnen met een zeer intense, leuke, gekke relatie omdat we twee kinderen waren. We waren stapelverliefd. Het was niet zoals drugs of alcohol of iets dergelijks. We waren allebei gewoon echt gepassioneerd over het leven."

3 Pamela Anderson probeerde een huwelijk met een 'normale man'

Anders meest recente huwelijk met Dan Hayhurst was haar poging tot een relatie met een 'normale' man. Hayhurst komt uit de geboorteplaats van de Barb Wire-actrice in Canada, en de twee waren echt met elkaar verbonden. Ze gaven zelfs een berucht interview niet lang na hun huwelijk - vanuit hun echtelijke bed.

"Pamela, om je te citeren, je hebt in het verleden gezegd: 'In de armen van de man van wie ik hou, is precies waar ik zou moeten zijn'", begon een van de presentatoren van de Britse talkshow Loose Women. "Ik dacht niet dat we je echt in de armen zouden zien van de man van wie je houdt."

“Oh, we zijn niet meer uit bed geweest sinds kerstavond,” grapte Pamela.

Op de vraag waarom ze Hayhurst als echtgenoot had gekozen, antwoordde ze: Nou, hij is een goede vent. Hij is het soort man dat ik waarschijnlijk zou hebben ontmoet als ik thuis was gebleven en niet de wereld rond was gegaan en gek was geworden. Ik bedoel, ik kwam heelhuids thuis. Het is fijn om bij een echte man te zijn die echt een gloeilamp kan verwisselen.'

2 Pamela Anderson ziet zichzelf als een hopeloze romanticus

Pamela wil graag benadrukken dat al haar huwelijken gemaakt zijn voor liefde, en ze voelt ook dat haar behoefte aan liefde en romantiek haar enigszins kwetsbaar maakt.

“Ik ben een romanticus. Ik denk dat ik een gemakkelijk doelwit ben”, zei ze in een interview.

Ze zei ook dat ze gefrustreerd was door de indruk van het publiek dat ze vaker getrouwd is geweest dan - in werkelijkheid - ze echt heeft:

"Ik ben pas getrouwd - ik ben drie keer getrouwd geweest. Mensen denken dat ik vijf keer getrouwd ben geweest. Ik weet niet waarom. Ik ben drie keer getrouwd geweest. Ik ben getrouwd geweest met Tommy [Lee, van de band Mötley Crüe, en de vader van haar zoons], ik ben getrouwd met Bob [Ritchie, beter bekend als Kid Rock], en met Rick [Salomon] En dat is het dan. Drie huwelijken. Ik weet dat dat veel is,' zei ze, 'maar het zijn er minder dan vijf.”

Op de vraag of ze weer in het huwelijksbootje zou stappen, antwoordde Pammy: Absoluut! Nog een keer. Nog één keer, alstublieft, God. Nog maar een keer. Alleen!”

En dat deed ze, ze sloot haar laatste huwelijk met Hayhurst - alleen om kort daarna in een scheiding te eindigen.

1 Spreken over haar huwelijken heeft Pamela Anderson in de problemen gebracht

Toen Pamela verscheen in de populaire show Piers Morgan's Life Stories om haar leven te bespreken, was de reactie die ze kreeg van ex Tommy Lee enorm. Lee was het oneens met zijn ex-vrouw die intieme details van hun moeilijke huwelijk besprak, en viel gastheer Piers Morgan aan via twitter

"@piersmorgan je interviews met Donald Trump en mijn ex-vrouw zijn zielig!” Lee schreef: "Ik denk dat ze iets nieuws zou vinden om te bespreken in plaats van oude dingen te herhalen, maar ik denk dat ze niets anders aan de hand heeft en aandacht nodig heeft."

Hij eindigde met "Signed, 'The abuser' (die ze elke dag sms't en me terug vraagt)."

Hun uitwisseling ging verder met Lee die blafte: "Ben je wanhopig op zoek naar mensen om te interviewen? Ze heeft letterlijk NIETS aan de hand, dus ze ha alt oud drama naar voren voor aandacht. Ik weet zeker dat er sommige mensen zijn die je tijd beter waard zijn. "Gewoon moe van het horen van dezelfde oude stierent. F gebroken record”

Aanbevolen: