Waarom koos Kourtney Kardashian voor een gerechtsgebouwhuwelijk?

Inhoudsopgave:

Waarom koos Kourtney Kardashian voor een gerechtsgebouwhuwelijk?
Waarom koos Kourtney Kardashian voor een gerechtsgebouwhuwelijk?
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn getrouwd! Ja, 'Kravis' - zoals fans ze hebben genoemd - zijn officieel man en vrouw. Het koppel stapte in het huwelijksbootje tijdens een rustige ceremonie in Santa Barbara, Californië. Het paar werd gezien toen ze het kleine gerechtsgebouw verlieten, en kort daarna trakteerde Kourtney fans op een reeks intieme foto's van de bruiloft, samen met het bijschrift "Till death do us part."

Fans feliciteerden Kourtney en Travis en waren dolblij dat ze werden getrakteerd op de lieve foto's, waaronder een van de koppels die vrolijk de zaal verlieten in een gestroomlijnde cabrio met een bordje 'Just Married' erop. Hoewel dergelijke details met fans werden gedeeld, heeft het nieuws van de stille bruiloft van het paar desalniettemin veel vragen opgeroepen bij de toeschouwers. De Kardashians staan tenslotte niet bekend om hun ongecompliceerde huwelijksceremonies. Dus waarom hielden Kourtney en Travis de dingen zo eenvoudig? En waarom waren er zo weinig gasten op de bruiloft? Lees verder om erachter te komen.

8 Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn sinds oktober verloofd

Het stel heeft momenteel veel op hun bordje. Huwelijksplanning, IVF-behandeling en meerdere bedrijven om te runnen. Dus misschien hebben ze wat haast. Ze hebben slechts een korte verloving gehad, waarbij Barker Kardashian in oktober 2021 een huwelijksaanzoek deed in Montecito, Californië, in het Rosewood Miramar Beach hotel.

7 Kourtney en Travis hadden al een oefenbruiloft

Denk je dat Kourtney en Travis nu klaar zijn met bruiloften? Denk nog eens na. Deze ceremonie is in feite hun tweede, na een 'oefenloop' in Las Vegas in de One Love Wedding Chapel op 4 april 2022. De onofficiële ceremonie werd uitgevoerd zonder huwelijksvergunning en geleid door een Elvis-imitator.

6 Kourtney deelde foto's van het evenement

Kourtney ging naar Instagram om foto's van de doorloop te delen:

"Er was eens in een land ver, ver weg (Las Vegas) om 2 uur 's nachts, na een epische nacht en een beetje tequila, waagden een koningin en haar knappe koning zich naar de enige open kapel met een Elvis en trouwde (zonder vergunning), " ondertitelde ze een reeks PDA-gevulde foto's.

"Oefening baart kunst."

Het paar wilde duidelijk dat alles perfect zou zijn voor hun burgerlijke ceremonie, maar ze hebben ook nog grotere trouwplannen voor de boeg…

5 Kourtney en Travis moesten wettelijk getrouwd zijn

Als je je afvraagt waarom Kourtney en Travis een eenvoudige burgerlijke ceremonie hadden, is het antwoord dat het een noodzaak was. Om vervolgens hun grote bash te hebben, moet het paar al wettelijk getrouwd zijn.

"Ze moesten eerst legaal trouwen voor hun grote Italiaanse bruiloft, die zeer binnenkort plaatsvindt", vertelde een bron aan PEOPLE. "Alle details zijn vastgelegd en het hele gezin, inclusief alle kinderen, is erg enthousiast."

Het belangrijkste evenement vindt plaats in Milaan, hoogstwaarschijnlijk later dit jaar.

4 Kourtney Kardashian en Travis Barker houden de lippen stijf op elkaar over hun plannen

Kourtney en Travis hebben duidelijk iets heel groots gepland voor hun Italiaanse huwelijk. Zelfs Momager Kris is verteld om dingen stil te houden over het komende evenement

"Ik heb tot geheimhouding gezworen", zei Kris tegen PEOPLE, "Als ik één ding zeg over een bruiloft, krijg ik zoveel problemen!"

"Ik ga gewoon op de achtergrond zitten", zegt Jenner. "En zeg geen woord omdat ik niet in de problemen wil komen."

3 Wellwishers waren blij met het huwelijksnieuws van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Veel Kardashian-fans waren verheugd om beelden te zien van Kourtney en de eenvoudige bruiloft van haar beau, en waren ontroerd dat Kourtney had gekozen voor een eenvoudige gerechtsgebouwceremonie (althans voorlopig), en vonden het oprecht en oprecht.

'Kourtney Kardashian met een gerechtsgebouwhuwelijk is alles', zei een persoon op Twitter.

2 Veel fans waren teleurgesteld dat de kinderen van Kourtney Kardashian niet op de bruiloft waren

Kourtney en Travis' bruiloft had heel weinig aanwezigen. Zo weinig dat zelfs Kourtney's familie en kinderen niet aanwezig waren om getuige te zijn van het huwelijk. De flagrante weglating op de gastenlijst liet veel fans in de war en zelfs teleurgesteld in Kardashian omdat ze haar kinderen niet had opgenomen.

'Ben ik de enige die het een beetje vreemd vindt dat de kinderen van @kourtneykardash op geen enkele gebeurtenis van haar huwelijk zijn geweest? Was niet bij de verloving en nu niet bij deze bruiloft die net plaatsvond? Ik voel me slecht dat de kinderen die momenten niet zullen krijgen', zei een Twitter-gebruiker.

'Dus het is bevestigd: de kinderen van Kourtney Kardashian waren niet eens uitgenodigd op haar bruiloft. Daarom ben ik sinds dag 1 team Khloé. Ze zou haar kind NOOIT achterlaten voor een man.' zei een ander.

1 Maar de hele familie zal er zijn voor het grote evenement

Misschien wilde Kourtney haar erg drukke gezin niet lastigvallen met twee huwelijksuitnodigingen, of misschien wilde ze gewoon dat de dag over haar en Travis ging. In beide gevallen zou Kourtney dit jaar iedereen uitnodigen voor de hoofdbruiloft, en het zal zeker een enorm leuk feest worden met alle betrokkenen. Fans kijken reikhalzend uit naar hun volgende ronde trouwfoto's!

Aanbevolen: