Wie was Chloe Coleman voordat ze Lou speelde in 'Marry Me'?

Inhoudsopgave:

Wie was Chloe Coleman voordat ze Lou speelde in 'Marry Me'?
Wie was Chloe Coleman voordat ze Lou speelde in 'Marry Me'?
Anonim

Jennifer Lopez' nieuwste romantische komedie, Marry Me, heeft een bescheiden goede run gehad. De film, waarin ook Owen Wilson schittert, is misschien geen hit bij critici, maar hij wordt zeker goed ontvangen door het publiek. Sterker nog, de film was vooral een grote hit op Valentijnsdag en alleen al op die dag $ 3 miljoen binnengehaald.

En hoewel de film zich concentreerde op het personage van Lopez en Wilson, waren er enkele momenten waarop Chloe Coleman de show stal.

In de film speelde de kindactrice de dochter van Wilson, Lou. En hoewel ze niet de meeste scènes had, werd het meteen duidelijk dat Coleman geen rookie is. In feite handelt ze al bijna tien jaar professioneel.

Chloe Coleman begon in televisie

De dochter van een voor een Emmy genomineerde cameraman (Stephen Coleman) en een Emmy-winnende producer (Allison Coleman), je kunt zeggen dat Coleman op een bepaald moment in haar leven voorbestemd was om in de entertainmentbusiness te stappen. Maar misschien hadden zelfs haar ouders niet verwacht dat Coleman zo vroeg in het leven zou doorbreken in de industrie.

In feite boekte Coleman haar eerste rol toen ze nog maar vijf jaar oud was en speelde ze een jonge ballerina in de populaire Fox-show Glee. Slechts een paar jaar later verscheen de actrice in shows als Transparent, Superstore en Henry Danger.

Coleman speelde op memorabele wijze de dochter van Zoë Kravitz, Skye in de populaire HBO-serie Big Little Lies. De cast heeft een A-lijst ensemble met Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley en Laura Dern. Bovendien voegde Meryl Streep zich tijdens het tweede seizoen bij de serie (zonder ooit een script te zien).

Tijdens de set zei het kindsterretje dat ze close werd met in het bijzonder één A-lister.

"Nicole heeft ongelooflijke dingen gedaan en was een echte mentor voor mij in Big Little Lies en ik hou echt van haar", vertelde Coleman aan The Sunday Telegraph. "Ik heb veel tijd met haar doorgebracht en ik kon bij haar kinderen zijn [Kidman heeft twee jonge dochters met Keith Urban, plus twee geadopteerde kinderen met ex Tom Cruise] en we zijn allemaal heel goede vrienden."

Naast Big Little Lies werd Coleman ook gecast in de sci-fi-komedie Upload van Amazon Prime Video. In de veelgeprezen serie speelt Robbie Amell de hoofdrol als een man die in staat is zijn hiernamaals te kiezen na zijn vroegtijdige dood.

Uiteindelijk kreeg Chloe Coleman haar grote doorbraak in de films

Na jarenlang tv-rollen te hebben veroverd, kreeg Coleman haar eerste co-hoofdrol, met in de hoofdrol Dave Bautista in de actiekomedie My Spy. In de film speelt de actrice een jong meisje dat Bautista moest bespioneren (samen met haar moeder, gespeeld door Parisa Fitz-Henley) voor de CIA.

Voor regisseur Peter Segal was er geen manier waarop film zou kunnen werken als ze Coleman niet hadden gevonden.

“Aanvankelijk wist ik met Dave wat ik kreeg, maar hij verraste me nog steeds met zijn diepte en bereik. Maar het zou een heel ander verhaal zijn geweest als we Chloe niet hadden gecast. Ze maakt de film echt tot wat hij is , zegt Segal tegen Koimoi. “Het was een droom voor mij om een compleet tegenovergestelde van hem te vinden in Chloe Coleman. Met kindacteurs kan het alle kanten op. Maar Chloe is een echte deal.'

Tegelijkertijd kon Bautista het niet laten om ook over zijn jongere tegenspeler te gutsen. “Het is echt vreemd om professioneel met iemand om te kunnen gaan - maar onthoud ook dat het een kind is - maar ook daar niet te veel in te graven en haar als een kind te behandelen en het wederzijdse respect te geven dat ze mijn peer, vertelde de acteur 9Honey Celebrity.

“En ze is zoveel professioneler dan ik ooit in mijn leven ben geweest. Het was altijd geweldig om haar van de professionele kant te zien tot ze weer een kind was.”

Kort daarna volgde Coleman dit op met een prominente rol in de Netflix-misdaadthriller Gunpowder Milkshake. De film wordt aangevoerd door Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Angela Bassett, Paul Giamatti en Michelle Yeoh. In de film speelt Coleman een jonge vrouw die Gillan uiteindelijk redt.

Voor Coleman is de film de eerste keer dat ze ooit een R-rated film heeft gemaakt en voor de actrice was de hele ervaring ongelooflijk. "Er waren veel actie en stunts gaande… er was overal veel nepbloed", vertelde ze aan The Knockturnal. Coleman onthulde dat hij leerde autorijden en zelfs met wapens omging.

Fans van Coleman kunnen zich verheugen op het zien van de actrice in James Cameron's langverwachte Avatar 2, waar de jonge actrice de hoofdrol deelt met Zoe Saldana en Kate Winslet. Sam Worthington is ook terug om zijn rol opnieuw op te nemen. De cast bevat ook Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Edie Falco en Giovanni Ribisi.

Tegelijkertijd speelt Coleman de hoofdrol in het komende fantasie-avontuur Dungeons and Dragons. De cast bestaat uit Chris Pine, Hugh Grant en Michelle Rodriguez. Afgezien hiervan is de jonge actrice zelfs te zien in de komende sci-fi thriller 65 met Adam Driver en Ariana Greenblatt.

Aanbevolen: