Wat is er gebeurd tussen Jenna Fischer en eerste echtgenoot James Gunn?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Jenna Fischer en eerste echtgenoot James Gunn?
Wat is er gebeurd tussen Jenna Fischer en eerste echtgenoot James Gunn?
Anonim

Beroemde koppels zijn al lang een centraal punt van media-aandacht, en zoals we in het verleden hebben gezien, besteden degenen die echt de krantenkoppen kunnen halen een obscene hoeveelheid tijd aan het praten over. Het publiek is altijd gefascineerd geweest door het leven van de rijken en beroemdheden, en als liefde eenmaal aan de vergelijking wordt toegevoegd, kunnen mensen er gewoon geen genoeg van krijgen.

Jaren geleden waren James Gunn en Jenna Fischer een getrouwd stel die allebei probeerden hun weg te vinden in het bedrijf. Ze zouden uiteindelijk heel veel succes behalen, vooral Jenna met haar hoofdrol in The Office, maar uiteindelijk zouden de wegen uit elkaar gaan.

Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd tussen James Gunn en Jenna Fischer.

Bijgewerkt op 29 maart 2022: Vandaag is Jenna Fischer gelukkig getrouwd met Lee Kirk. Ze trouwden in 2010 tijdens een ceremonie onder leiding van Survivor-gastheer Jeff Probst. Fishcer en Kirk delen nu twee kinderen, een zoon en een dochter.

James Gunn is sinds 2015 aan het daten met Jennifer Holland en in 2022 maakten ze hun verloving bekend. Holland speelt een hoofdrol in Gunns superhelden-tv-show Peacemaker, met John Cena in de hoofdrol. Het lijkt erop dat zowel Jenna Fischer als James Gunn allebei erg gelukkig zijn in hun nieuwe relatie, en er is geen kwaad bloed tussen het ex-koppel.

James Gunn en Jenna Fischer werden voorgesteld door de broer van James

Het lijkt misschien bizar om te bedenken dat ze nu zo lang gescheiden zijn en succesvol zijn geweest zonder elkaar, maar er was eens een moment dat James Gunn en Jenna Fischer getrouwd waren. In die tijd was Fischer natuurlijk een groeiende ster, terwijl James Gunn nog geen grote regisseur moest worden.

Volgens Cleveland.com werd het paar eigenlijk geïntroduceerd via de broer van James, Sean. Voor de onbekende, Sean Gunn speelde jarenlang Kirk op Gilmore Girls, en uiteindelijk zou hij het personage Kraglin worden in de Guardians of the Galaxy-franchise.

De connectie die Fischer en Sean Gunn hebben, komt doordat ze elkaar kennen toen ze opgroeiden. Volgens Cleveland.com had het paar elkaar al jaren ontmoet voordat een van beide uitbrak in het bedrijf tijdens een acteerles die werd gegeven door de moeder van Fischer. Jenna wist toen nog niet dat ze iemand zou ontmoeten die op een dag haar zwager zou worden.

Truman Index laat zien dat Sean tijdens het samen werken aan een showcase Jenna en James zou introduceren. Van daaruit zouden de dingen tussen de twee bloeien, wat uiteindelijk leidde tot een huwelijk dat 7 jaar duurde. Fisher zou de outlet vertellen: "Door dat kleine deel te doen, ontdekte mijn manager me. Het was ook bij diezelfde etalage dat [ik de broer van Sean ontmoette]. Door die ene showcase te doen, kreeg ik een manager en een echtgenoot.”

James Gunn en Jenna Fischer uit elkaar na 7 jaar huwelijk

Hoewel ze een cool verhaal hadden en duidelijk iets geweldigs voor hen hadden, zou het duo er uiteindelijk na zes jaar samen mee stoppen. Echtscheiding is nooit gemakkelijk voor een persoon om door te maken, maar het paar kon doorgaan in hun carrière nadat ze uit elkaar gingen.

Het paar zou een gezamenlijke verklaring gebruiken toen ze publiekelijk aankondigden dat ze uit elkaar gingen. Ze vertelden Today: “We hebben ervoor gekozen om uit elkaar te gaan. Het spijt ons voor alle pijn die dit veroorzaakt bij familie en vrienden. Het enthousiasme dat we hebben uitgesproken voor elkaars leven, geest en carrière is echt - we zijn elkaars cheerleader en vriend geweest in de afgelopen zes jaar en zullen dat nu en in de toekomst blijven."

Fischer was nog op The Office toen dit plaatsvond, terwijl Gunn vooruitgang boekte als schrijver. Sterker nog, het jaar voordat ze uit elkaar gingen, eindigde Gunn met het regisseren van de film Slither, wat er mede voor zorgde dat het publiek hem als filmmaker beter leerde kennen.

James Gunn en Jenna Fischer blijven goede vrienden

Naarmate de tijd verstreek, konden de twee nieuwe romantische interesses ontdekken terwijl ze hun carrière voortzetten. Indrukwekkend, ze zijn erin geslaagd om door alles heen vrienden te blijven, en in een wereld waar exen een doorn in het oog kunnen zijn, waren ze allebei bewonderenswaardig in hun publieke benadering van vrienden blijven.

James is zelfs naar sociale media gegaan om zijn liefde voor zijn voormalige vrouw en huidige vriend te laten zien. In een post zou hij zeggen: Ik heb nooit helemaal begrepen hoe twee mensen intens van elkaar kunnen houden, maar als ze uit elkaar gaan, worden ze plotseling hatelijk en wreed. Alleen omdat een relatie niet werkt, wil nog niet zeggen dat de ander slecht is. Ik ben trots op de goede relaties die ik heb met de meeste van mijn exen, maar vooral Jenna. Ze is een geweldig persoon, een echte en geweldige vriendin, en ze zal me altijd aan het lachen maken.”

Zelfs Fischer is openbaar geweest over het feit dat zij en James na al die tijd vrienden blijven. Ze is een vocale supporter van hem geweest, iets wat de fans echt graag zien.

Hoewel het niet ging in een romantische samenwerking, vonden deze twee een manier om door de jaren heen dicht bij elkaar te blijven.

Aanbevolen: