Wat is er gebeurd tussen James Corden en Ivanka Trump?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen James Corden en Ivanka Trump?
Wat is er gebeurd tussen James Corden en Ivanka Trump?
Anonim

In de afgelopen zeven jaar is James Corden een vooraanstaande stem geworden in de Amerikaanse politiek en andere zaken. De 43-jarige Engelsman is sinds maart 2015 de presentator van The Late Late Show, in de vierde iteratie van de CBS-show.

In april van dit jaar kondigde de raadselachtige talkshowpresentator aan dat hij een contractverlenging van een jaar met CBS had getekend, waarna hij helemaal zou stoppen met zijn hostingtaken.

Dit komt door Cordens afnemende populariteit onder fans, waarbij velen beginnen te geloven dat hij de laatste jaren een beetje een diva is geworden.

Desalniettemin was de komiek verantwoordelijk voor enkele van de meest virale segmenten van late night televisie in zijn tijd bij The Late Late Show. Bovenaan die lijst zou ongetwijfeld Carpool Karaoke staan, die het zo goed deed dat het uiteindelijk op eigen verdienste werd omgevormd tot een tv-show.

Een ander populair segment in de show van Corden is Spill Your Guts of Fill Your Guts. In dit spel neemt hij het op tegen een gast door ofwel zeer gedurfde vragen te beantwoorden of te dineren op een aantal onaangename gerechten.

In 2019 speelde de voormalige gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, het spel met Corden, en een van zijn vragen aan de gastheer betrof een uitwisseling tussen hem en Ivanka Trump.

Wat vroeg Arnold Schwarzenegger James Corden over Ivanka Trump?

Tijdens zijn optreden in The Late Late Show in oktober 2019 was Arnold Schwarzenegger de eerste die onder de cosh werd geplaatst in het segment Spill Your Guts of Fill Your Guts. James Corden vroeg hem om een leugen te onthullen die hij had verteld tijdens zijn ambtsperiode als gouverneur van Californië, of om een smoothie met chilipepers te drinken.

De ervaren acteur die politicus werd, vertelde een hilarisch verhaal over hoe hij ooit zijn veto uitsprak tegen een wetsvoorstel van een wetgever in zijn staat. In een begeleidende brief schreef hij een bericht waarin het eerste woord van elke regel gecombineerd werd om het bericht 'F YOU' te sturen.

Toen de pers er de volgende dag naar vroeg, hield Schwarzenegger vol dat het slechts toeval was. Op The Late Late Show met James Corden bevestigde hij echter dat het een bewuste boodschap was geweest.

Toen was Corden aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden. Schwarzenegger koos de stierpenis voor hem als hij de vraag niet kon beantwoorden: "Je was onlangs op een bruiloft waar ook Ivanka Trump aanwezig was. Waar heb je het over gehad?"

Waar hebben James Corden en Ivanka Trump het over gehad?

De bruiloft in kwestie was tussen modeontwerper Misha Nonoo en haar zakenmanminnaar, Michael Hess. De ceremonie vond plaats in Villa Aurelia in Rome, Italië, en werd bijgewoond door zowel de who's who in de showbizz als de koninklijke familiekringen.

Prins Harry en Meghan behoorden tot de vooraanstaande gasten op het evenement, net als de prinsessen Eugenie en Beatrice, evenals muzikant Katy Perry en acteur Orlando Bloom. James Corden stond ook op de illustere gastenlijst, samen met Ivanka Trump en haar man, Jared Kushner.

Corden nam even de tijd na de vraag van Arnold Schwarzenegger. Vervolgens legde hij uit hoe hij en Bloom in een dronken bui Ivanka aanspraken over de stand van zaken in het land, met haar vader de toenmalige president van de VS.

"Ik was bij Orlando Bloom," zei Corden. "Wie volgens mij even, zo niet iets minder dronken was dan ik."

Hoe reageerde Ivanka Trump op de confrontatie van James Corden?

"We stonden aan de bar en Ivanka was ook aan de bar", vervolgde de komiek. "En ik kan het me niet 100% herinneren, maar ik herinner me dat we behoorlijk dronken waren en we begonnen te zeggen: 'Ivanka, je kunt iets doen. Jij kunt het verschil maken, jij kunt het beter maken!'"

James Corden onthulde vervolgens hoe de toenmalige First-dochter, die ook in een officiële hoedanigheid als adviseur van de president werkte, het allemaal op haar pad nam. "Ik herinner me dat Ivanka zei: 'Ik probeer, ik probeer.'"

Volgens de gastheer ging de avond verder en bleven hij en Bloom drinken. De volgende dag was hij het helemaal vergeten, totdat hij Ivanka zag, en het kwam allemaal weer naar hem toe. Toen ze hem zag, zei ze blijkbaar: "Ik wed dat je vanmorgen hoofdpijn hebt!"

40-jarige Ivanka Trump heeft laten doorschemeren dat ze in de toekomst een politieke carrière zou kunnen nastreven. Ze heeft echter vooral op sociale media het stilzwijgen bewaard sinds haar vader zijn ambt verliet, en slechts een paar keer gepost over goede doelen die ze steunt.

Aanbevolen: