Wie is de vrouw van Dave Grohl, Jordyn Blum?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Dave Grohl, Jordyn Blum?
Wie is de vrouw van Dave Grohl, Jordyn Blum?
Anonim

Jordyn Blum is vooral bekend omdat ze getrouwd is met rocklegende Dave Grohl, en ze heeft waarschijnlijk veel lawaai moeten verdragen! Als je bedenkt dat Grohl, een lid van Foo Fighters, gemakkelijk een van de beste drummers ter wereld is, lijkt het alsof hij ook meetelt als een van de beste hubbies.

Terwijl Dave Grohl rock-'n-rollgeschiedenis blijft schrijven, willen fans meer weten over zijn vrouw van bijna 20 jaar. Dus, wie is Jordyn Blum? Laten we erin springen!

Vanaf 21 juni 2021: Dave Grohl en Jordyn Blum stapten in 2003 officieel in het huwelijksbootje en zijn sindsdien gelukkig getrouwd. Jordyn, die haar carrière als model begon, ontmoette Dave na haar overstap naar mediaproductie. Jordyn Blum begon te werken voor MTV als producer voordat hij de rol van moeder van drie op zich nam! Hoewel het paar nog steeds sterk is, lijkt het alsof Dave zoveel thuis is tijdens de pandemie, waardoor Jordyn en de kinderen Grohl beu zijn. Ondanks dat ze "zich voor hem verbergen", zijn Dave en Jordyn beter dan ooit!

Bijgewerkt op 12 april 2022: Een huwelijk dat zo lang duurt als dat van Dave Grohl en Jordyn Blum is zeldzaam in de entertainmentindustrie, maar na bijna twintig jaar huwelijk is de twee lijken net zo gelukkig te zijn als altijd. Dat is heel goed, want Dave Grohl heeft de laatste tijd een moeilijke tijd doorgemaakt.

Hij rouwt om het verlies van zijn bandlid en beste vriend Taylor Hawkins (die bij hem was op de avond dat hij zijn vrouw ontmoette), en worstelt met gehoorverliesproblemen, wat voor elke muzikant bijzonder eng is. Vermoedelijk helpen zijn vrouw en drie dochters Grohl door deze moeilijke tijd. Hij heeft geluk met zo'n steunende familie aan zijn zijde.

Wie is Jordyn Blum?

Grohl was een keer getrouwd voordat hij Jordyn Blum ontmoette, met Jennifer Youngblood, maar ze scheidden in 1997. Pas in 2001 ontmoette Grohl de liefde van zijn leven, en het gebeurde bijna zoals het voor iemand anders zou zijn.

Grohl ging op een avond uit met mede Foo Fighters-bandlid, Taylor Hawkins, naar het Sunset Marquis-hotel in Los Angeles. Maar het was niet de bedoeling dat Grohl zijn toekomstige vrouw zou vinden, hij was er eigenlijk alleen om Hawkins te helpen als zijn wingman op een geplande datum.

Blum bleek daar te zijn en was een vriend van Hawkins' date. Grohl had zelf een wingman nodig omdat hij extreem nerveus was om naar haar toe te gaan en met haar te praten. In plaats daarvan koos hij voor wat vloeibare moed om hem het lef te geven om met haar te gaan praten.

Hij eindigde echt dronken en hij krabbelde blijkbaar zijn nummer op een stuk papier met de woorden "jij bent mijn toekomstige ex-vrouw." Verrassend genoeg werkte dit bij Blum, want ze begonnen kort daarna te daten en trouwden twee jaar later in 2003.

Jordyn Blum en Dave Grohl hebben nu drie dochters; hun eerste, Violet, kwam in 2006, daarna Harper in 2009 en Ophelia in 2014.

In 2010 vertelde Grohl aan Time Magazine: "Vroeger toerde ik negen maanden per jaar. Nu vind ik het niet leuk om langer dan 12 dagen weg te zijn van mijn kinderen. Het heeft alles veranderd wat ik doe."

Vaak moet het paar hun dochters thuis laten om te verschijnen bij prijsuitreikingen en andere evenementen. In 2014 stond Jordyn Blum aan de zijde van haar man toen hij en Nirvana werden opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.

Grohl en Blum nemen hun dochters ook mee op mooie vakanties, zoals uitstapjes naar Disney. Ze namen ze zelfs mee om Yo te zien! Gabba Gabba Live.

Jordyn Blum is een model-gedraaid-filmmaker

Ondanks dat hij de vrouw is van een van de leidende mannen van rock, leidt Blum een behoorlijk privéleven.

Blum begon als model en kreeg werk aangeboden bij enkele van de beste modemerken. Ze stond zelfs op de cover van Teen Magazine toen ze nog maar 17 jaar oud was.

Nadat ze het modellenwerk had verlaten, kreeg ze een baan als producer bij MTV en zou ze de videoclip van Foo Fighters voor 'Walking a Line' regisseren. In 2002 regisseerde ze de gelijknamige documentaire van de band.

Jordyn Blum en Dave Grohl's opvoedingsstijl

Grohl heeft in interviews vaak gezegd hoe het is om drie jonge meisjes op te voeden. Hij zei dat hij heeft geprobeerd ze te "hersenspoelen" om bands als The Beatles en The Rolling Stones leuk te vinden, maar zijn inspanningen zijn tevergeefs geweest omdat ze "allemaal over die bas" gaan en ze houden van popsterren als Katy Perry.

Als het gaat om de gezinsroutine, spelen Dave en Jordyn niet rond! "Mijn dag begint om ongeveer 5:45," vertelde Grohl aan Ellen DeGeneres.

"Dus ik sta op en ik stap onder de douche en ik pak mijn act. Dan moet ik ze uit bed halen, maar dan moet ik de snackpakketten aan de gang krijgen. Terwijl ik de snackpakketten aan de gang krijg, ze komen de keuken binnen en ik zet het ontbijt op gang. Ik kleed ze aan, en ik doe de rugzakken en de snackpakketten in mijn minibus, en dan pak ik ze in de minibus, en ik zit 45 minuten in het verkeer, "vertelde hij hilarisch.

Ondanks dat hij van zijn vrouw en kinderen houdt, lijkt het alsof de familie Dave echt beu wordt! Hoewel zijn relatie met Jordyn Blum nog altijd even rooskleurig is, lijkt het alsof de rockster zich niet meer zo welkom thuis voelt sinds de pandemie begon!

Aangezien Dave Grohl meestal niet zo vaak thuis is, vooral wanneer Foo Fighters op tournee gaan, waren Jordyn Blum en de kinderen er niet aan gewend dat hij altijd thuis was. Dus hoewel het in het begin leuk was, onthulde Dave voor de grap dat zijn familie zich nu "voor hem verstopt" nadat ze nu zoveel tijd thuis hebben doorgebracht!

Hoewel ze elkaar misschien beu worden, staat buiten kijf dat Jordyn Blum en Dave Grohl net zo verliefd zijn als 20 jaar geleden!

Aanbevolen: