Wie is Gloria Campano, de moeder van Bradley Cooper?

Inhoudsopgave:

Wie is Gloria Campano, de moeder van Bradley Cooper?
Wie is Gloria Campano, de moeder van Bradley Cooper?
Anonim

Als we zeggen dat acteur/regisseur Bradley Cooper en zijn moeder close zijn, menen we dat. Ze hebben min of meer samengewoond sinds Bradley's vader Charles tien jaar geleden stierf.

B-Coop werd in 1975 in Philadelphia geboren. In die tijd werkte zijn moeder Gloria voor de lokale NBC-tv-zender en was zijn vader Charles een effectenmakelaar voor Merill Lynch. Hij had dus een behoorlijk middenklasse-opvoeding.

Gloria komt uit een stevige Italiaanse stam en hoewel ze klein is, heeft ze veel pit en kracht in het leven van Bradley Cooper. Ze heeft inspraak over zo ongeveer alles, inclusief zijn vriendinnen. Sommige vond ze leuk en sommige kregen de duimen naar beneden. Sommigen zeggen dat de breuk met Cooper's baby-mama supermodel Irina Shayk de schuld van zijn moeder was.

En Bradley en Gloria hebben samen de lockdown gedaan. Bradley, die zich realiseert dat zijn 80-jarige moeder kwetsbaar is geworden, heeft haar erg beschermd. Laten we dus eens kijken naar de moeder van Bradley Cooper, Gloria Campano.

Bijgewerkt op 13 mei 2022: Hollywood-superster Bradley Cooper en zijn moeder blijven net zo hecht als altijd. Cooper nam zijn moeder mee naar de uitreiking van de Oscars in 2022, waar hij werd genomineerd voor Beste Film voor zijn werk aan Nightmare Alley. Gloria Campano en haar zoon poseerden samen op de rode loper en beiden leken te genieten van de ceremonie. Het was leuk voor fans om ze buiten te zien, nadat Campano zo lang thuis in quarantaine had gezeten tijdens de COVID-19-pandemie.

Samenzijn voor Bradley Cooper en Gloria Campano

Een groot deel van Bradley's volwassenheid hebben hij en zijn moeder samengewoond. Ze trok bij hem in nadat zijn vader Charles in 2011 stierf en ze samen de lockdown doorbrachten.

Maar hij heeft ook gezegd: "Mijn familie is heel hecht en het sterven van mijn vader was wreed voor ons allemaal. Het was een schisma en de naschok is niet gestopt. En we hebben elkaar nodig. Dus hier hebben we zijn … het is niet alsof ik in een compound woon en zij in het pension is. Nee, ze is in de kamer ernaast. Maar hier is het ding: ze is een coole meid. We kunnen hangen en ze kan rollen met de stoten."

Gloria heeft vaak over die belangrijke rode loper gelopen met haar zoon als zijn "date". Zij en haar toenmalige vriendin Irina Shayk stonden op de eerste rij voor de Oscars van 2019 toen A Star is Born, Cooper's film met Lady Gaga genomineerd voor een hele reeks Oscars.

Sommigen zeiden dat Gloria de show stal en zelfs een shout-out kreeg van Julia Roberts vanaf het podium. Gloria was gekleed in de mode van echte filmsterren, compleet met sprankelende pilotenzonnebrillen en veel glimmende sieraden.

Trouwens, Gloria's aansnijden is de "Audrey Hepburn Broach" die ze op QVC kocht. Blijkbaar is ze verslaafd aan het kanaal.

Bradley Cooper en Gloria Campano - het complete pakket

Wat Bradley's vriendinnen in de loop der jaren hebben geleerd, is dat als je betrokken raakt bij Bradley, zijn moeder er niet voor terugdeinst om van date-nights een trio te maken. Ook zal ze haar mening niet voor zichzelf houden.

Wordt is dat ze Renée Zellweger helemaal goedkeurde, niet gek was op Jennifer Lopez, en dat ze een enorme wegversperring was in Coopers aan en uitgaande romance met Zoë Saldana. Mama weet het het beste. Erger nog, het gerucht gaat dat de breuk met Irina Shayk kwam nadat zij en Gloria "woorden" hadden tijdens de kerstvakantie. De twee konden het blijkbaar goed met elkaar vinden tot het meningsverschil.

Geloof het of niet, in 2015 ging Gloria zelfs op een strandvakantie in Jersey Shore met Bradley en zijn nieuwe liefde Irina. We kunnen ons voorstellen dat dat misschien iets te veel saamhorigheid is geweest. Hoe zit het met tijd alleen?

Maar het is gewoon waar om te zeggen dat Gloria en Bradley zo'n beetje een pakketdeal zijn.

Lockdown tijd voor Bradley Cooper en Gloria Campano

Het is niet verwonderlijk dat Gloria en Bradley een groot deel van de lockdown samen doorbrachten in een klein herenhuis in New York City.

Zei Bradley tegen Interview Magazine: "Ik ben bij mijn dochter en mijn moeder en mijn twee honden, en we zijn het huis niet uit geweest. Mijn moeder wordt 80… dus ik kan niemand in huis laten. En ik kan het huis niet uit, want als ze het krijgt, is het voorbij… We wonen in een klein herenhuis, gelukkig is er een achtertuin."

En hij had het erover om Lea de Seine, zijn dochter met Irina Shayk, zwemles te geven in de badkuip! Nu is er een mooi voorbeeld van een goede zoon en een liefhebbende vader als we er ooit een hebben gezien.

Gloria Campano adviseerde over een van Bradley Cooper's films

Weet je nog hoe we zeiden dat Gloria verslaafd was aan QVC? Welnu, toen Bradley Joy uit 2015 maakte met Jennifer Lawrence, was Gloria een onofficiële adviseur van de film. Waarom in hemelsnaam?

Nou, Joy is het verhaal van Joy Mangano, de maker van de Miracle Mop. Ze verdiende anderhalf fortuin met de verkoop van de zwabbers door HSN. Het werd beschreven als een zichzelf uitwringende dweil. Tegenwoordig geselt ze handdesinfecterend middel.

Van Gloria's rol in de film vertelde Bradley aan E! Nieuws: "Ze was eigenlijk een consultant voor [regisseur] David [O. Russell] in de film toen hij het opvatte, omdat ze een enorme leerling van QVC is." Met andere woorden, ze kende de wereld van tv-shoppen van binnen en van buiten.

Toen Joy in première ging, rolde Gloria zich op met de Audrey Hepburn Broach die ze op QVC had gekocht. Het was weer een Bradley en Gloria rode loper date night.

Dus dat is wat we weten over Bradley Cooper en zijn moeder Gloria Campano. Ze zijn echt een paar!

Aanbevolen: