Jaden Smith wilde op zijn 15e verjaardag uit het huis van Will en Jada Pinkett verhuizen, dit is waarom

Inhoudsopgave:

Jaden Smith wilde op zijn 15e verjaardag uit het huis van Will en Jada Pinkett verhuizen, dit is waarom
Jaden Smith wilde op zijn 15e verjaardag uit het huis van Will en Jada Pinkett verhuizen, dit is waarom
Anonim

De familie Smith schuwt controverse duidelijk niet… Afgezien van de Oscar-klap opzij, graven fans dingen uit hun verleden op, zoals de tijd dat Will het verloor op Jada tijdens haar Instagram Live. Tegenwoordig geven fans Wills 'Oscar'-uitbarsting de schuld van zijn ongezonde relatie met Jada.

Zoon Jaden is ook niet immuun voor de controverse, dit is dezelfde zoon die zich ooit als minderjarige van zijn ouders wilde bevrijden. We kijken terug op die beproeving, samen met het vreemde verzoek dat hij had voor zijn 15e verjaardag.

Waarom probeerde Jaden Smith te verhuizen op zijn 15e verjaardag?

Volgens Will Smith had de film 'After Earth' de carrière van zijn zoon Jaden moeten veranderen. Het veranderde het, in die zin dat het het volledig verpletterde. De cijfers waren oké, maar het waren de recensies die erg hard waren en naar de mening van Will was het allemaal de oorzaak van hem en het leiden van zijn zoon in een dergelijk project.

"Wild Wild West' was minder pijnlijk dan 'After Earth' omdat mijn zoon betrokken was bij 'After Earth', en ik heb hem erin geleid. Dat was ondraaglijk."

Hoewel Jadens carrière eronder leed, was het er niet makkelijker op voor Will. Op maandag had hij te maken met de vreselijke kassanummers voor de film en alsof dat nog niet moeilijk genoeg was, kreeg hij ook nog een telefoontje over de diagnose kanker van zijn vader. Op dat moment nam Will een andere benadering: "Die maandag begon de nieuwe fase van mijn leven, een nieuw concept: alleen liefde zal dat gat vullen", zei Smith. “Je kunt niet genoeg winnen, je kunt niet genoeg geld hebben, je kunt niet genoeg slagen. Er is niet genoeg. Het enige dat ooit die existentiële dorst zal stillen, is liefde. En ik herinner me gewoon die dag dat ik de verschuiving maakte van het willen zijn van een winnaar naar het willen hebben van de meest krachtige, diepe en mooie relaties die ik maar zou kunnen hebben."

Dingen zouden ook een wending nemen in het leven van Jaden, omdat hij een stoutmoedig verzoek had aan zijn ouders.

Dingen namen een wending na Will en Jaden's tijd samen in de film 'After Earth'

Na het mislukken van de film begonnen de zaken te ontrafelen tussen Jaden en Will. Voor zijn 15e verjaardag deed Jaden een stoutmoedig verzoek aan zijn ouders, met de vraag of hij het huis uit mocht en alleen kon gaan wonen. Hij vroeg eigenlijk om emancipatie van zijn ouders.

Will herinnert zich het moment en beweerde dat hij begreep waar zijn kind vandaan kwam: Hij zegt: 'Papa, ik wil geëmancipeerd worden.' Ik weet dat als we dit doen, hij een geëmancipeerde minderjarige kan zijn, omdat hij wil echt zijn eigen plek hebben, zoals 'Ooh',' zei Will.

“Dat is de reactie. Aan de andere kant, als kinderen gewoon controle willen hebben over hun leven, dan begrijp ik dat', voegde hij eraan toe.

Uiteindelijk mocht het niet zo zijn. Will gaf toe dat hij de situatie anders benaderde, wat niet inhield dat hij zijn zoon strafte voor het verzoek. "We geloven over het algemeen niet in straf," zei Will.

“Vanaf het moment dat Jaden vijf of zes was, gingen we met hem zitten, en hij hoefde alleen maar uit te leggen waarom wat hij deed het juiste was voor zijn leven. Ik denk dat het een veel moeilijkere vraag is om iemand te vragen - 'Waarom was dat juist?' - dan om te proberen hen te laten zien waarom het verkeerd was."

“Niemand wil ongelijk hebben, alle delen van jezelf vechten als een gek om niet ongelijk te hebben. Dus ik zal tegen Jaden zeggen: "Waarom was dat het juiste om te doen voor je leven?" en als hij kan uitleggen waarom zijn zus op de borst schoppen de juiste was om te doen, kunnen we ervoor zorgen dat hij dat begrijpt het was niet zo slim, 'voegde Will eraan toe.

Voor Jaden waren zijn omstandigheden thuis echt niet slecht, en hij zou dit zelf ook toegeven.

Jaden onthulde dat zijn ouders hem vertelden dat hij alles kon doen… Letterlijk

Jadens omstandigheden thuis waren niet bepaald slecht… Wills zoon gaf dit zelf toe en beweerde dat deze vader en moeder altijd ja tegen hem zeiden en hem het vertrouwen gaven om te doen wat hij wilde.

"Mijn ouders vertelden me altijd dat ik kon vliegen", vertelde hij aan Big Boy. "Mijn ouders vertelden me altijd dat ik, weet je, een gat naar de andere kant van de aarde kon graven."

"Ik vroeg ze altijd of ik dingen kon doen, ze zeiden altijd ja."

Hij had het thuis zeker goed en misschien een beetje te goed…

Aanbevolen: