How I Met Your Mother: Cobie Smulders 'Robin' deelt hartverwarmende post op 15e verjaardag

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother: Cobie Smulders 'Robin' deelt hartverwarmende post op 15e verjaardag
How I Met Your Mother: Cobie Smulders 'Robin' deelt hartverwarmende post op 15e verjaardag
Anonim

De Canadese actrice plaatste een zwart-witfoto van haar en de rest van de cast, waaronder Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Jason Segel, Josh Radnor en Cristin Milioti, die de laatste keer de moeder speelde twee seizoenen van de CBS-show.

'How I Met Your Mother'-finale was de meest bekeken aflevering van de serie

How I Met Your Mother werd voor het eerst uitgezonden op 19 september 2005 en duurde negen seizoenen, en eindigde op 31 maart 2014 met een van de meest verdeelde series aller tijden. Ondanks dat de serie in sommige opzichten niet bijzonder goed is verouderd, is het een van de meest bekeken sitcoms ooit, met een finale van gemiddeld 12.9 miljoen kijkers.

Smulders plaatste ook een alternatieve versie van de openingscredits waarin de cast het thema Hey Beautiful speelt alsof ze een rockband zijn. De intro werd gebruikt in de aflevering "Hopeless" van seizoen 6, waarin Barney zijn vader aan zijn vrienden voorstelt.

In de speciale intro zit Marshall aan zijn geliefde piano, terwijl Lily de bas speelt, Ted en Barney gitaar spelen en Robin de drums.

“Ik mis het om met ze te spelen”, schreef Smulders bij haar bericht.

Tijdens de laatste seizoenen van HIMYM speelde de Canadese actrice Maria Hill in de MCU-films en Agents of S. H. I. E. L. D. van 2013-2015. Ze staat ook bekend om haar rol in Jack Reacher: Never Go Back naast Tom Cruise en als Dex Parios in ABC-misdaaddrama Stumptown.

Alyson Hannigan kan niet geloven dat het 15 jaar geleden is

Maar Smulders, die onlangs Amerikaans staatsburger is geworden en dus een dubbel Canadees-Amerikaans staatsburgerschap heeft, was niet het enige castlid dat de mijlpaal vierde.

Alyson Hannigan, die eind jaren negentig beroemd werd vanwege haar rol als Willow in Buffy The Vampire Slayer, postte ook over de 15e verjaardag van HIMYM.

“Kun je geloven dat het 15 jaar geleden is?!” ze ondertitelde een shot van de cast. Mede-bedenker Craig Thomas, die de show samen met Carter Bays schreef, retweette en antwoordde op de meest herkenbare manier.

Thomas had eerder op 19 september een lief bericht voor fans over de hele wereld gedeeld.

“Dank aan alle geweldige fans die de show in goede en slechte tijden hebben gezien. We zitten momenteel in een lastig parket. Maar Future You kijkt op dit alles terug en vertelt het verhaal van nu…” schreef hij.

We vragen ons nog steeds af waarom Ted Mosby de pandemie nooit heeft genoemd. Multiversum, toch?

Aanbevolen: