Scott Disick keert terug naar het vrijgezellenleven na de verloving van Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Scott Disick keert terug naar het vrijgezellenleven na de verloving van Kourtney Kardashian
Scott Disick keert terug naar het vrijgezellenleven na de verloving van Kourtney Kardashian
Anonim

Scott Disick verlaat Kourtney Kardashian door luxe auto's te kopen, winkeltherapie te doen en te feesten met vrouwen die half zo oud zijn. star heeft een foto gepost met een suggestief bijschrift waarin wordt beschreven dat zijn vrijgezellenfeestleven een comeback heeft gemaakt. een foto van hemzelf genietend van wat tijd op een boot.

Boten en…

Op de foto die door Disick wordt gedeeld, wordt de oprichter van Talentless gezien terwijl hij geniet van een boottocht op een mooie dag. Of Scott werd vergezeld door vrienden is niet bekend, omdat de foto alleen op hem gericht is.

"Boats n hoes", schreef hij bij de post.

Het suggestieve bijschrift doet fans zich afvragen of Scott is teruggekeerd naar zijn oude levensstijl nadat zijn ex-vriendin en baby-mama Kourtney Kardashian zich verloofde met haar rockstar-vriendje, Travis Barker.

Disick en Kardashian delen drie kinderen, Mason, Penelope en Reign, uit hun eerdere relatie. Ze gingen meer dan tien jaar met elkaar om voordat ze officieel uit elkaar gingen in 2015. Ondanks hun rotsachtige verleden hebben Scott en Kourtney een gestage vriendschap onderhouden en zijn ze volledig toegewijd aan het co-ouderschap van hun kinderen samen.

Hoewel Scott sinds 2015 niet romantisch gelinkt is aan Kourtney Kardashian, onthulden bronnen die dicht bij hem stonden dat het nieuws van haar verloving hem 'gek' maakte.

“Scott wordt gek. Hij gaat het diepe in. Het is erg slecht. Het wordt bijna donker, vertelde de insider destijds.

Disick is verschenen in elk seizoen van de E! Kardashian reality-serie, en fans hoopten dat zijn relatie met Kourtney zou veranderen in iets meer. Als we de geruchten mogen geloven, is Travis Barker de nieuwe favoriet van de familie geworden, en Scott heeft de isolerende ervaring vergeleken met het gevoel een "outcast" te zijn.

Voor de verloving van Kourtney had Scott een relatie met de 20-jarige Amelia Hamlin, die ermee ophield nadat Disick naar verluidt haar met PDA gevulde foto's met Travis had dichtgeslagen. Zijn relatie met Hamlin kreeg felle kritiek te verduren sinds hij met haar begon te daten toen ze 19 was.

Hun relatie werd officieel maanden nadat hij het uitmaakte met model Sofia Richie, met wie Scott ook begon te daten toen ze 19 was.

Aanbevolen: