‘Guardians Of The Galaxy 3’: Will Poulter verslaat Rége Jean-Page om Adam Warlock te spelen

Inhoudsopgave:

‘Guardians Of The Galaxy 3’: Will Poulter verslaat Rége Jean-Page om Adam Warlock te spelen
‘Guardians Of The Galaxy 3’: Will Poulter verslaat Rége Jean-Page om Adam Warlock te spelen
Anonim

In maart eerder dit jaar ontkende James Gunn dat de studio achter MCU's Guardians of the Galaxy Vol. 3 was op zoek naar een "dertigjarige blanke man" die het "superheldentype" en "Zac Efron-type" was om het personage Adam Warlock in de film te portretteren. [EMBED_TWITTER]status/1447693794032316416?s=20[/EMBED_TWITTER]Maanden later is het nieuws bevestigd en is de 28-jarige Will Poulter gecast voor de rol! De Engelse acteur werd beroemd dankzij zijn rol van Eustace Scrubb in de fantasy-avonturenfilm The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. Andere acteercredits van Poulter zijn onder meer Midsommar en We're The Millers.

Poulter was niet de enige ster die werd overwogen

Marvel Studios heeft hun Adam Warlock gevonden, maar het was geen gemakkelijke keuze!

De castingaankondiging onthulde dat Poulter niet de enige acteur was die in aanmerking kwam voor de rol. Bridgerton breakout-ster Regé-Jean Page en 1917-acteur George MacKay haalden ook de shortlist. Page is onlangs ingehuurd voor een groot aantal projecten, waaronder The Grey Man, The Saint en de bewerking van Dungeons & Dragons.

Mackay zal hierna te zien zijn in Wolf, naast Lily-Rose Depp.

De shortlist voor de rol van Adam Warlock lijkt ongelooflijk competitief te zijn geweest, en uiteindelijk werd Poulter getekend. Regisseur-scenarioschrijver James Gunn verwelkomde Poulter in het team kort nadat het nieuws bekend werd.

“Welkom bij de Guardians-familie, Will Poulter. Hij is een geweldige acteur en een geweldige kerel. Tot over een paar weken."

Poulter antwoordde: "Dank je, James. Het is een echte eer om deze rol te spelen en met je samen te werken. Ik heb er veel zin in om aan het werk te gaan."

Adam Warlocks verschijning in het derde deel van de Guardians of the Galaxy-franchise werd geplaagd tijdens een van de vijf mid-creditscènes in de vervolgfilm. Nadat de bende Guardians Ayesha (een antagonist gespeeld door The Crown-ster Elizabeth Debicki) had verslagen, zag ze haar een geboortepod bouwen of wat leek op een gouden cocon, die "de volgende stap in onze evolutie" bevatte. Ze noemde het "Adam".

Marvel-enthousiastelingen herkenden de cocon van de originele stripboeken en gingen ervan uit dat de teaser suggereerde dat Adam Warlock in de derde film zou worden geïntroduceerd. Adam Warlock is een krachtige nieuwe toevoeging aan de MCU, aangezien hij de eerste held is die Thanos in de stripboeken heeft verslagen.

James Gunn heeft fans nooit teleurgesteld met zijn vele herhalingen van de Guardians, dus het is veilig om te zeggen dat het favoriete personage van de fans in goede handen is!

Aanbevolen: