The Real Way Will Poulter Transformed For Guardians of the Galaxy Vol. 3

Inhoudsopgave:

The Real Way Will Poulter Transformed For Guardians of the Galaxy Vol. 3
The Real Way Will Poulter Transformed For Guardians of the Galaxy Vol. 3
Anonim

Will Poulter heeft een lange weg afgelegd sinds zijn sukkelige dagen als Eustace Scrubb in The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader en Kenny Rossmore in de komedie uit 2013, We're the Millers.

De 29-jarige hunk is net toegetreden tot het Marvel Cinematic Universe en zal verschijnen in Guardians of the Galaxy Vol. 3 als Adam Warlock naast Chris Pratt. Onlangs opende Poulter zijn "uitdagende" voorbereiding op de rol. Hier is alles wat je moet weten over zijn reis naar de franchise.

Will Poulter's Hunky 'Glow-Up' geschokte fans

In oktober 2021 brak Poulter het internet over recente foto's van zijn "glow-up. Een fan zei zelfs dat hij er nu uitziet als een broer van Hemsworth. "Sorry, wanneer is Will Poulter sexy geworden?", schreef een andere Twitter-gebruiker. "Iedereen heeft zin in Will Poulter en ik ben hier voor. PRATEN OVER EEN GLOW-UP." Maar hoewel velen ervan overtuigd waren dat hij net in de puberteit was, dachten anderen dat hij misschien werk had laten doen. "Ik vind het geweldig hoe Will Poulter werk heeft laten doen en mensen noemen het gewoon puberteit", beweerde een commentator. "Ik denk dat dat voor eenvoudige geesten prettiger is om te begrijpen dan om te verwerken dat mannen ook plastische chirurgie ondergaan."

De Dopesick-ster sprak nooit over zijn "onherkenbare" nieuwe look. Maar in november van dat jaar legde Poulter een beetje uit waarom hij nooit sprak over de observaties van de fans. "Het [het lezen van posts op sociale media] kan overweldigend zijn", vertelde hij aan E! Nieuws van toen. "Ik probeer een soort gezonde en gereguleerde afstand te houden tot sociale media, want vaak stel je je op sociale media bloot aan de meningen van mensen die je niet kent." Hij voegde eraan toe dat hij zijn "waarde" niet wil baseren op de mening van vreemden. Toch werkt hij er hard aan om het MCU-fandom te plezieren. "Ik wil ze gewoon trots maken", zei hij.

Hoe was zal Poulter gegoten in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3'?

Een paar dagen voordat Poulter trending werd voor zijn 'glow up', vertelden bronnen aan Deadline dat hij net de rol van Adam Warlock in de Guardians of the Galaxy Vol. 3. In mei 2022 zei de acteur dat hij voor het eerst auditie deed voor de rol in juni 2021. "Ik deed voor het eerst auditie in juni vorig jaar [2021], en dat was de eerste keer dat ik auditie deed, en toen kreeg ik de rol in september., denk ik, "herinnerde hij zich van zijn reis, eraan toevoegend dat hij niet precies wist naar welke rol hij streed. "En toen begon ik te filmen in december… Ik wist aanvankelijk niet voor welk personage ik auditie deed. Ik wist een soort van dichter bij de tijd [van de casting] voor wie ik aan het lezen was."

"Hoewel ik vooraf niet bekend was met Adam Warlock, was ik erg bekend met Guardians of the Galaxy en het was een beetje mijn favoriete 'planeet' in het Marvel-universum, als je wilt, 'vervolgde hij. "Ik ben gewoon een grote fan van de toon en de creativiteit en het werk van James Gunn en zoveel van de acteurs, weet je, dat ik nu collega's mag bellen, waar ik erg dankbaar voor ben. Dus ja, om een een soort deel in die wereld is heel, heel cool voor mij."

Toen hem werd gevraagd of zijn Adam Warlock meerdere keren in de MCU zou verschijnen, zei Poulter dat hij daar zelf nog niet achter moet komen. "Ik weet het niet", zei hij over de toekomst van zijn personage. "Ik weet echt niet wat me te wachten staat. Ik wacht om erachter te komen, en dat is de eerlijke waarheid, maar het is onnodig om te zeggen dat ik graag op reis zou gaan met dat personage."

Inside Will Poulter's 'uitdagende' training voor 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3'

In juli 2022 vertelde Poulter exclusief aan Us Weekly dat er "uitdagingen" waren in zijn fysieke training voor GOTGV3. "Er zijn wat uitdagingen geweest met betrekking tot de fysieke voorbereidingen voor het personage. Ik aarzel een beetje om erover te praten, alleen omdat ik nog niet weet hoe het eruit ziet", deelde hij lachend. "Dus ik ben een beetje nerveus om iets te zeggen totdat ik het heb gezien, omdat ik niet eens weet of wat ik deed of heb doorgemaakt, zelfs al heeft gewerkt."

De Maze Runner-ster voegde eraan toe dat hij een geweldig ondersteuningssysteem achter zich heeft. "Maar ik zal zeggen dat ik ongelooflijk goed werd ondersteund en niet meer hulp had kunnen krijgen met betrekking tot het dieet en de training die nodig was. Dat was de sleutel. Zeker niet iets dat ik weg ging en alleen deed", hij gaf toe. Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt uitgebracht op 5 mei 2023.

Aanbevolen: