Hier is waarom fans absoluut woedend zijn op Molly-Mae Hague

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans absoluut woedend zijn op Molly-Mae Hague
Hier is waarom fans absoluut woedend zijn op Molly-Mae Hague
Anonim

De Love Island-ster kwam onder vuur te liggen na het dragen van een donkere foundationtint die gewoonlijk wordt gebruikt door gekleurde vrouwen. Veel mensen zijn woedend en beweren dat ze er etnisch dubbelzinnig uitziet met deze donkerbruine tint, en ze is zelfs beschuldigd van 'zwartvissen'. Molly-Mae Hague wordt gesleept vanwege de ongepaste manier waarop ze haar zonnebankbedrijf op de markt heeft gebracht. De naam van haar schoonheidsmerk is Filter By Molly-Mae, en volgens de officiële website is het het toonaangevende zelfbruinende merk van het VK. Onlangs kwam ze uit met een tint genaamd "Extra Dark", wat een vrij twijfelachtige naam is. volgens sommige mensen. Een gebruiker merkte op: "voelt dit een beetje extreem?" terwijl een andere fan het daarmee eens was en zei: "Ik ben dit zo beu." Een andere persoon wees het probleem direct aan: "Dus we gaan negeren dat dit blackface is." Veel opmerkingen beweerden dat tan de etniciteit van een persoon niet zou veranderen en fans waren boos toen ze een advertentie zagen van een wit model met een " Extra donkere" foundation.

Molly Mae-Hague werd beschuldigd van zwartvissen

Omdat Molly een olijfkleurige huid heeft, maakten veel gebruikers zich zorgen nadat ze ontdekten dat ze niet alleen veel te donkere tinten voor haar droeg, maar ze ook verkocht. Een persoon schreef aan de Love Island-ster: "Denk alsjeblieft nog eens na over wat je doet; meisjes kijken naar je op en denken nu dat dit acceptabel en normaal is."

Aan de andere kant kozen sommige fans de kant van Molly en merkten op dat mensen te streng voor haar waren, zoals deze persoon die schreef: "Molly-Mae verontschuldigt zich NIET omdat ze niets heeft om zich voor te verontschuldigen. Je hebt een bruiningsproduct Ik weet niet precies wat mensen verwachten dat het doet Mensen zoeken altijd naar problemen waar geen KMT is."

De meerderheid was echter boos en riep de tv-persoonlijkheid en zei: "Zwart vissen op zijn best!!! Letterlijk een hele verandering van ras." Molly heeft deze controverse nog niet aangepakt, maar het lijkt erop dat zij en haar team nu voorzichtiger zijn bij het plaatsen van foto's op het Instagram-account van het schoonheidsmerk.

Heeft Jake Paul Molly-Mae ontmaskerd in zijn DM's?

Molly-Mae heeft Jake Paul uitgescholden omdat hij onbeleefd was tegen haar en haar vriend Tommy Fury. Midden in de aanhoudende vete tussen de boksers is Molly hierbij betrokken geraakt. De Love Island-ster zei onlangs op haar Instagram-verhaal: "Als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg dan helemaal niets."

Ze plaatste dit bericht nadat Jake Paul een Instagram-bericht had gedeeld waarin hij zei dat hij niet wist wie Tommy was en zei dat de bokser inferieur was aan zijn broer Tyson Fury. Jake zei: "Ik word wakker en zie Tyson Fury, de zwaargewicht kampioen, me tweets, en hij had het ook over Canelo, zei dat het saai was of alsof niemand keek, en ik lachte mee. Dan kom ik aan de onderkant van de tweet, en ik zie dat hij me uitroept om met iemand te vechten, en de tweet gaat over zijn broer, en ik heb zoiets van: 'Ik wist niet eens dat hij een broer had.'"

Toen voegde hij eraan toe: "Ik wist niet dat Tyson Fury een broer had. Ik vind Tyson Fury leuk, ik wil geen ruzie met Tyson Fury, maar verdomme, als Tyson Fury een sht zou nemen, zou het wees deze kleine broer. Hij is letterlijk als dit kleine kind. Maar mijn punt is hier; je bent het kleine broertje van Tyson Fury; als je met me wilt vechten, laat je grote broer dan geen shit voor je doen, log in op Instagram en Twitter en bel me voor jezelf, bro. Wat is er aan de hand in deze bokswereld?!"

Bovendien waarschuwde Jake Tommy door te zeggen: "Je zou je meer zorgen moeten maken dat je meisje in een stel DM's van kerels terechtkomt dan dat je tegen mij zou moeten vechten." Hij zou naar verluidt een privé-DM hebben gedeeld die Molly hem stuurde, waarin hij zei: "Misschien komt hij later dit jaar naar Amerika en ben ik altijd een fan geweest van je video's. Misschien kun je me rondleiden?" Fans van Molly waren er echter snel bij om Jake Paul uit te roepen voor zijn "leugens".

Molly-Mae was het slachtoffer van een inbraak van £800k

Tommy Fury en Molly-Mae waren het slachtoffer van een overval waarbij een "ervaren bende hen naar verluidt £ 800.000 heeft beroofd." De voormalige Love Island-sterren waren in Londen tijdens de kerstlancering van Beauty Works toen de flat van het stel in Hale, Greater Manchester, op donderdag 21 oktober rond 22.00 uur werd beschoten volgens The Mail Online.

Een bron vertelde de krant dat het paar extreem geschokt was door het incident en zwoer dat ze nooit meer naar het appartement zouden terugkeren vanwege wat er is gebeurd.

De insider zei dat ze het gevoel hadden dat ze het doelwit waren en zich daar niet meer veilig voelen. De bende heeft het pand van achteren benaderd en heeft de balkonramen ingegooid om toegang te krijgen. Ze voegden eraan toe dat ze ongeveer £ 800.000 aan eigendommen hebben gestolen, waardoor ze "met niets meer over hadden dan wat ze op de avond van het evenement in hun koffers in Londen hadden."

Een vertegenwoordiger van Molly vertelde The Mail Online: "Molly maakt het goed gezien de omstandigheden. Het is een zeer pijnlijke tijd geweest, maar ze probeert zo positief mogelijk te zijn."

Aanbevolen: