Kristen Stewart en haar Charlie's Angels-co-sterren zijn 'nog steeds homo's

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart en haar Charlie's Angels-co-sterren zijn 'nog steeds homo's
Kristen Stewart en haar Charlie's Angels-co-sterren zijn 'nog steeds homo's
Anonim

Het trio van 'Charlie's Angels' is net zo dichtbij op het scherm als in het echte leven, zoals actrice Ella Balinska bevestigde.

In een recent interview met 'Harper's Bazaar' blikte de Britse actrice terug op haar ervaring op de set van de film met Kristen Stewart en Naomi Scott in de hoofdrollen. De film, geregisseerd door Elizabeth Banks, markeerde het filmdebuut van Balinska.

Ella Balinska zei dat haar vriendschap met Kristen Stewart en Naomi Scott 'speciaal' is

Ondanks het ontvangen van gemengde recensies, gaf de reboot haar ook de kans om een hechte relatie op te bouwen met Scott en Stewart. De ster van 'Spencer' had Balinska uitgenodigd voor de première van de film waarin ze prinses Diana speelt.

"Helaas was ik het land uit, maar we zijn allemaal nog steeds vrienden", vertelde Balinska aan Harper's Bazaar.

"Het is een speciale vriendschap en een goede om te hebben in deze gekke industrie waar we ons allemaal in bevinden", voegde ze eraan toe.

Na die rol ging Balinska schitteren in horrorfilm 'Run Sweetheart Run' en Netflix's 'Resident Evil' en legde uit hoe fysieke rollen haar ding werden.

"Ik heb net meegesurft op de golf van het spelen van zeer fysieke personages, niet alleen omdat ik het kan, maar ook omdat ik contact met ze heb", zei de actrice.

"Het is leuk om te weten dat je iets hebt dat je goed kunt doen," voegde ze eraan toe.

Zal Balinska de bruiloft van Kristen Stewart bijwonen?

Gezien wat Balinska zei, is het niet onwaarschijnlijk dat zij en Scott worden uitgenodigd voor Stewarts bruiloft.

Of het nu gevierd wordt door Guy Fieri of niet, Stewart gaat trouwen met haar vriendin Dylan Meyer, zoals ze eerder aankondigde.

De actrice en de scenarioschrijver van Moxie gaan officieel trouwen na twee jaar samen. Stewart gutste over het voorstel in een recent interview en zei dat haar partner het goed deed.

"We gaan trouwen, we gaan het helemaal doen", zei Stewart in november op SiriusXM's 'The Howard Stern Show'.

"Ik wilde voorgesteld worden, dus ik denk dat ik heel duidelijk heb uitgehouwen wat ik wilde en ze heeft het voor elkaar gekregen. We gaan trouwen, het gebeurt, "voegde ze er ook aan toe.

De Twilight-ster heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze met haar vriendin door het gangpad wilde lopen.

Meer dan een jaar geleden zei Stewart dat ze niet kon wachten om met Meyer te trouwen.

"Ik denk dat goede dingen snel gebeuren", vertelde ze destijds aan Stern.

Ze onthulde zelfs dat ze al een uitgebreid voorstel had gepland, hoewel ze de details niet prijsgaf voor het geval Meyer zou luisteren.

"Ik heb een paar plannen die gewoon de coolste dingen zijn om te doen. Het v alt niet te ontkennen", deelde ze in The Howard Stern Show in 2019.

Maar het lijkt erop dat Meyer haar voor was en degene was die in plaats daarvan een aanzoek deed.

Aanbevolen: