‘Space Force’ seizoen twee is een hit met critici, maar wat denken fans?

Inhoudsopgave:

‘Space Force’ seizoen twee is een hit met critici, maar wat denken fans?
‘Space Force’ seizoen twee is een hit met critici, maar wat denken fans?
Anonim

Sinds de aankondiging is Space Force een Netflix-serie geweest waar mensen niet mee ophouden. De eerste previews waren interessant genoeg en er was veel gebabbel rond het debuutseizoen van de show. Tot nu toe heeft de show twee seizoenen gehad, en de laatste is onlangs op Netflix verschenen. De show heeft zeker zijn goede en slechte elementen, en recensies van critici en fans stromen binnen voor seizoen twee. Laten we eens kijken naar Space Force en horen wat fans te zeggen hebben over het tweede seizoen van de show.

'Space Force' gelanceerd op Netflix in 2020

In 2020 brak er groot nieuws uit dat Steve Carell op weg was naar het kleine scherm om te schitteren in een gloednieuwe show voor Netflix. Die show was niemand minder dan Space Force, met een aantal andere getalenteerde artiesten.

De serie kende een sterke start, want het kreeg een perfecte score van critici op Rotten Tomatoes. De fans leken niet zo te genieten van het seizoen als de critici, maar een score van 79% is nog steeds erg goed.

Na een succesvol eerste seizoen werd aangekondigd dat seizoen twee in productie zou gaan en velen hoopten dat de show een stap vooruit zou kunnen zetten.

Nu seizoen twee is gelanceerd op Netflix, laten we even de tijd nemen om de reacties van critici te bekijken voordat we ingaan op wat de fans zeggen.

Critici houden van seizoen 2

Tot nu toe genieten critici van elke seconde van het laatste seizoen van Space Force. Hoeveel vinden ze ervan, vraag je? Welnu, op Rotten Tomatoes heeft het nieuwe seizoen een score van 100%, waardoor het in zeldzaam gezelschap verkeert.

Het is belangrijk op te merken dat er nog niet heel veel beoordelingen zijn, dus de score kan in de nabije toekomst zeker veranderen. Desalniettemin hebben degenen die zich hebben aangemeld, genoten van het seizoen en hebben ze sterke, positieve recensies gehad om te schrijven.

Tessa Smith van Mama Geeky schreef: "Groter. Gedurfder. Grappiger. Seizoen 2 neemt wat werkte met seizoen 1 en werkt ermee. Bovendien zijn er Battle Bots. En je kunt niet fout gaan met Battle Bots."

Dit is geweldig nieuws voor mensen die lauw waren tijdens het eerste seizoen van de show. Het kan gemakkelijk zijn om een show opzij te schuiven als de dingen niet sterk genoeg beginnen, maar het lijkt alsof deze show alleen maar beter is geworden.

Adam Bernhardt van ComicBook was het ermee eens en schreef: "Space Force seizoen 2 is precies wat het deze keer moet zijn, wat neerkomt op een hartverscheurende, lachwekkende komedie op de werkplek. Carell stra alt uitzonderlijk helder dit seizoen net als de rest van het ensemble."

Met een duidelijk beeld van hoe critici zich voelen, moet je je afvragen hoe de fans hebben gereageerd op het nieuwe seizoen.

Fans houden ook van 'Space Force'

Op dit moment van dit artikel zit Space Force seizoen twee momenteel op een indrukwekkende 80% met publiek op Rotten Tomatoes. Het is duidelijk dat de fans dol zijn op de show, en velen zijn naar Reddit gegaan om te vertellen wat ze tot nu toe hebben gezien.

Zoals een fan schreef: "Ik ben ongeveer drie afleveringen verder en het is tot nu toe een grote verbetering ten opzichte van seizoen één. Steve Carell en John Malkovich zijn hilarisch en absoluut de hoogtepunten. Ze geven ook meer schermtijd naar de ondersteunende cast zoals Jimmy Yang en Ben Schwartz, wat geweldig is omdat ik niet dacht dat ze ze veel gebruikten in seizoen één."

Een andere gebruiker vond het geweldig, maar uitte wel wat kritiek op de show.

"Klaar met kijken en het is zeker grappiger dan S1. Het verhaal is echter een beetje ongericht, met slechts een klein conflict en een kleiner plot rondom. Ook het verlaagde budget was echt te zien. Veel minder high-budget scene dit seizoen en ik merkte ook minder buitenscènes op. Ik weet niet zeker of het een bezuiniging is of vanwege de Covid-situatie. Of misschien allebei ", schreven ze.

Anderen konden er echter gewoon niet in komen.

"Ik wilde deze show zo graag leuk vinden. Met zo'n cast en een onderwerp dat zo rijp is voor komedie, had ik echt hoge verwachtingen. Het werd uiteindelijk een van de pijnlijkste ongrappige shows die ik in een tijdje heb gezien. Echt jammer."

Het is zeker een scala aan reacties, maar over het algemeen lijkt het alsof de meeste fans hebben genoten van wat het tweede seizoen op Netflix doet.

Space Force seizoen twee is officieel gestart en fans van de show zullen geduldig wachten op een mogelijke aankondiging van seizoen drie.

Aanbevolen: