Hier is waarom Evangeline Lilly haar 'verloren' script door de kamer zou gooien

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Evangeline Lilly haar 'verloren' script door de kamer zou gooien
Hier is waarom Evangeline Lilly haar 'verloren' script door de kamer zou gooien
Anonim

De MCU is een plek waar artiesten van alle achtergronden kunnen gedijen, en de franchise zet regelmatig de juiste mensen in de juiste rollen. Terwijl Evangeline Lilly een onconventionele weg insloeg om haar MCU-rol te krijgen, was ze geweldig in de franchise.

Veel succes hebben betekent veel bekendheid hebben. Lilly heeft niet altijd de krantenkoppen gehaald om de juiste redenen, en ze haalde zeker de krantenkoppen toen ze sprak over haar minachting voor haar eigen personage uit Lost.

Laten we de actrice eens nader bekijken en ontdekken waarom ze een hekel had aan haar personage uit Lost.

Evangeline Lilly heeft een succesvolle carrière gehad

Sinds haar professionele acteerdebuut in het begin van de jaren 2000, is Evangeline Lilly iemand die gestaag aan het afbrokkelen is van wat neerkwam op een succesvolle carrière in entertainment.

Lilly begon al vroeg met film- en televisiewerk en ze verscheen in een aantal opmerkelijke projecten waar ze niet eens veel lof voor kreeg. Deze projecten omvatten The Lizzie McGuire Movie, Freddy vs. Jason en zelfs White Chicks. Dit veranderde natuurlijk toen ze een doorbraakster werd.

Tegenwoordig speelt de actrice Hope van Dyne in het Marvel Cinematic Universe en verscheen ze in verschillende films binnen de franchise. Ze staat gepland om in 2023 te beginnen met Ant-Man and the Wasp: Quantumania, en fans kunnen niet wachten om haar weer in actie te zien als de Wasp.

Lilly heeft een geweldige rit gehad en het begon allemaal dankzij een populaire tv-show waar miljoenen mensen in werden gezogen.

Ze speelde Kate Austen op 'Lost'

In 2004 werd Lost de grootste show op tv, en het was meteen een succes dat de carrières van een aantal opmerkelijke artiesten op gang bracht, waaronder Evangeline Lilly.

Lilly werd gecast als overlevende Kate Austen in de show, en het gekke aan haar optreden is het feit dat ze op dat moment niet zo geïnteresseerd was om actrice te worden.

Toen ze de rol voorschotelde, zei de actrice: "Ik zou zeggen dat het mijn lot was, want het was zeker niet mijn agenda. Ik was een van die zeer zeldzame, zeldzame actrices die niet probeerde actrice zijn toen ik die baan kreeg."

Desalniettemin besloot de actrice de dobbelstenen te gooien op iets waar ze veel vertrouwen in had.

"En de enige reden waarom ik destijds de baan aannam, was omdat ik een enorm geloof had, en ik geloofde echt dat alles in mijn leven me bleef pushen en porren en me naar dit ding wijzen. Toen gebeurde het zo snel - het gebeurde zo gemakkelijk! - dat het voelde als het lot, "voegde ze eraan toe.

Lilly was misschien in meer dan 100 afleveringen van de show verschenen, maar ze begon het personage dat ze speelde te haten.

Evangeline Lilly vond haar karakter onaangenaam

Dus, waarom begon Evangeline Lilly haar karakter te haten? Helaas vond de actrice haar karakter onaangenaam.

"In het begin was ze best wel cool. En naarmate de show vorderde, had ik het gevoel dat ze steeds voorspelbaarder en irritanter werd. Ik had het gevoel dat mijn personage niet meer autonoom was - echt haar eigen verhaal en haar eigen reis en haar eigen agenda's - naar mannen op het eiland jagen. En dat irriteerde me, "zei Lilly.

Het gebrek aan verandering in het personage was iets dat Lilly frustrerend vond, en het gebrek aan autonomie van het personage was ook een ergernis.

"Ik gooide wel scripts door kamers als ik ze las. Omdat ik erg gefrustreerd zou raken door de afnemende hoeveelheid autonomie die ze had en de afnemende hoeveelheid van haar eigen verhaal dat er te spelen was."

Lilly verklaarde dat ze haar best deed met wat ze kreeg, maar dat dit duidelijk weinig deed om de frustratie die ze voelde te verminderen.

"Ik wilde dat ze beter werd, omdat ze een icoon was voor kracht en autonomie voor vrouwen, en ik dacht dat we het beter hadden kunnen doen. Ik denk dat we het goed hebben gedaan. Ik denk dat ik heel, heel erg mijn best heb gedaan om te nemen wat ik kreeg en altijd de manier vond om haar kracht te geven, de manier te vinden om haar eigen gedachten en meningen en ideeën te hebben, en om momenten te nemen waarvan ik dacht dat ze misschien een beetje zeurderig en maak ze op de een of andere manier niet zeurderig, "zei de actrice.

Evangeline Lilly had misschien een hekel aan haar personage op Lost, maar de show veranderde haar in een begrip en lanceerde haar carrière, dus het is geven en nemen.

Aanbevolen: