ASAP Rocky maakte een epische diss tegen Rihanna's ex Chris Brown

Inhoudsopgave:

ASAP Rocky maakte een epische diss tegen Rihanna's ex Chris Brown
ASAP Rocky maakte een epische diss tegen Rihanna's ex Chris Brown
Anonim

ASAP Rocky had keuzewoorden voor Rihanna's ex-vriend Chris Brown in zijn nieuwste single. De rapper bracht de videoclip uit voor zijn nieuwe single "DMB" - wat 'Dat's My B' betekent. De video is een eerbetoon aan Rocky's relatie met Rihanna, die momenteel zwanger is van hun eerste kind.

De video geeft fans een kijkje in hun leven en hoe Rihanna door dik en dun aan Rocky's zijde heeft gestaan. Rocky verwijst naar haar met verschillende lieve namen in het nummer, waaronder 'engel', 'godin' en 'zielverwant'.

Het wordt spannend aan het einde van de video wanneer Rihanna verschijnt in een prachtige rode jurk met een boeket rozen. De camera richt zich vervolgens op Rocky's tanden, die een gouden grill hebben met de woorden "Marry me?" Rihanna flitst vervolgens met haar eigen grill, waarop staat "I do."

Onnodig te zeggen dat de muziekvideo tot speculaties heeft geleid over de vraag of het aanstaande stel verloofd of mogelijk zelfs getrouwd is.

Rocky's nummer bekritiseert Chris' behandeling van Rihanna's

Maar de verrassende conclusie van de muziekvideo was niet het enige dat fans aan het praten kreeg. Rocky verwijst ook subtiel naar Rihanna's eerdere relatie met Chris Brown, wat bewijst dat ze nu beter af is.

"Ik versla mijn btch niet, ik heb mijn btch nodig", rapt Rocky, wat een verwijzing lijkt te zijn naar Chris' aanval op Rihanna in 2009.

Rihanna en Chris dateerden van 2007 tot 2009 voordat ze uit elkaar gingen na de aanval, waardoor Rihanna zichtbare blauwe plekken op haar gezicht kreeg. Chris pleitte uiteindelijk schuldig aan mishandeling. Hij werd veroordeeld tot 5 jaar waarschijnlijk, taakstraf, en het voltooien van huiselijk geweld counseling. Ondanks de woordenwisseling kwamen Rihanna en Chris in 2013 kort weer bij elkaar voordat ze later in het jaar uit elkaar gingen.

Rihanna ging later in 2020 naar buiten met haar relatie met Rocky en ze kondigden eerder dit jaar haar zwangerschap aan. Hoewel het paar sterk lijkt te gaan, hebben ze verschillende uitdagingen gehad sinds RiRi's zwangerschapsnieuws bekend werd.

In april begonnen geruchten de ronde te doen dat Rocky zijn zwangere vriendin had bedrogen, waardoor ze uit elkaar gingen. Het paar is sindsdien echter meerdere keren gespot, wat bevestigt dat ze nog steeds samen zijn.

Maar het paar stond voor een nog grotere uitdaging toen Rocky werd gearresteerd in LAX na een reis met Rihanna naar haar geboorteland Barbados. Hoewel hij kort daarna werd vrijgelaten op een borgsom van $ 500.000, wordt de rapper nog steeds onderzocht voor mishandeling met een pistool. Deze maand zijn er nieuwe videobeelden vrijgegeven die naar verluidt de woordenwisseling tonen. Als het Rocky's schuld bewijst, kan het genoeg zijn om hem in de gevangenis te laten belanden.

Aanbevolen: