ASAP Rocky vrijgelaten na arrestatie na vakantie met Rihanna

ASAP Rocky vrijgelaten na arrestatie na vakantie met Rihanna
ASAP Rocky vrijgelaten na arrestatie na vakantie met Rihanna
Anonim

ASAP Rocky werd gearresteerd nadat hij vanochtend vroeg naar LAX was gevlogen met zijn zwangere vriendin Rihanna. Het stel keerde terug van een korte trip naar haar geboorteland Barbados.

Volgens TMZ werd de rapper op de terminal opgewacht door politieagenten nadat hun vlucht was geland. Vervolgens werd hij gearresteerd voor mishandeling met een dodelijk wapen, wat teruggaat op een schietpartij die vorig jaar plaatsvond.

Volgens NBC vond het vermeende incident plaats op 6 november 2021, in de buurt van Vista Del Mar en Selma Avenue, laat in de nacht, hoewel het op dat moment geen nieuwsberichten maakte.

Het slachtoffer vertelde de politie dat Rocky – wiens echte naam Rakim Mayers is – hem benaderde met twee andere mensen terwijl hij een pistool vasthield. Een van de kogels schampte de hand van het individu.

LAPD bevestigde later via Twitter dat ze de rapper hebben gearresteerd. "Vanochtend vroeg hebben LAPD-agenten Mayers gearresteerd voor geweldpleging met een dodelijk wapen (vuurwapen) op de internationale luchthaven van Los Angeles. De zaak zal worden voorgelegd aan het Los Angeles County District Attorney's Office voor indiening van het dossier", zeiden ze.

Kort nadat hij naar het LAPD-hoofdkwartier was gebracht, zou Rocky om een advocaat hebben gevraagd. De politie doorzocht vervolgens het huis van de rapper. Later op de dag werd Rocky vrijgelaten uit de gevangenis op een borgsom van $ 500.000.

Dit is niet de eerste keer dat Rocky is gearresteerd voor mishandeling. In 2019 werd de muzikant opgepakt in Zweden nadat hij en zijn entourage betrokken raakten bij een straatgevecht met twee mannen.

Volgens NBC verzamelde de toenmalige president Donald Trump zich voor zijn vrijlating, wat impliceert dat Zweden consequenties zou krijgen als hij dat niet was. Hoewel hij was veroordeeld voor mishandeling en een maand in de gevangenis zat in afwachting van zijn proces, kreeg Rocky een voorwaardelijke straf en werd hij veroordeeld tot het betalen van $ 1.000 aan schadevergoeding.

Rihanna bevestigde dat ze in januari een baby verwachtte met Rocky nadat foto's van haar babybuik in New York City waren gepubliceerd.

Hun zwangerschapsnieuws kwam maanden nadat Rocky de zangeres de 'liefde van mijn leven' noemde in een interview met GQ. "Zo veel beter. Zo veel beter als je 'the One' hebt. Ze is waarschijnlijk een miljoen van de andere. Ik denk dat als je het weet, je het weet. Zij is de Ene."

Eerder deze maand werden Rihanna en Rocky geplaagd door geruchten over een relatiebreuk nadat rapporten suggereerden dat de rapper ontrouw was geweest. Verschillende bronnen hebben de beschuldigingen echter ontkend en het paar is samen in het openbaar gespot.

Aanbevolen: