Wanneer werden ASAP Rocky en Rihanna meer dan vrienden?

Inhoudsopgave:

Wanneer werden ASAP Rocky en Rihanna meer dan vrienden?
Wanneer werden ASAP Rocky en Rihanna meer dan vrienden?
Anonim

Als een van 's werelds beroemdste sterren is Rihanna geen onbekende in het maken van krantenkoppen. Begin 2022 haalde ze het nieuws over de hele wereld toen ze haar zwangerschap met partner ASAP Rocky aankondigde. Er wordt aangenomen dat de baby in het voorjaar van 2022 wordt verwacht. Afgezien van het feit dat Rihanna-fans reikhalzend hebben gewacht tot Rihanna een baby zou krijgen - iets waar ze in het verleden openlijk over had gedroomd - was het nieuws een belangrijk verhaal, want tot die tijd punt, fans waren er niet helemaal zeker van of Rihanna echt een relatie had met Rocky of niet.

Hoewel sommige fans zich zorgen maken dat Rihanna's zwangerschap zou kunnen betekenen dat ze met pensioen gaat, zijn de meesten dolblij met de Bajan-zangeres en Rocky. Maar velen zijn enigszins in de war over de details van de relatie tussen de twee sterren, die in de begintijd geheim werd gehouden. Wanneer zijn Rihanna en Rocky precies van vrienden naar geliefden gegaan? Blijf lezen om erachter te komen!

Wanneer werden ASAP Rocky en Rihanna officieel?

De twee werden voor het eerst als vrienden met elkaar verbonden in 2011, toen ze naar verluidt elkaar via hun werk ontmoetten voordat ze samenwerkten aan Rihanna's nummer Cockiness (Love It). Geruchten over een mogelijke romance ontstonden het jaar daarop toen ze samen optraden op de MTV VMA's en een geweldige chemie op het podium leken te hebben.

In de daaropvolgende jaren bleven de twee geruchten doen ontstaan terwijl ze samen op tournee gingen in 2013 en Rihanna speelde in Rocky's videoclip voor zijn nummer Fashion Killa als zijn liefdesbelang. Geen van beide sterren bevestigde echter hun romance, dus officieel waren ze gewoon vrienden.

Tussen 2017 en 2020 waren fans er zeker van dat de twee sterren gewoon vrienden waren, aangezien Rihanna beroemd was met zakenman Hassan Jameel.

In die tijd werd ze af en toe gespot met Hassan, onder meer tijdens Paris Fashion Week in 2018. In 2019 woonde Rihanna de British Fashion Awards bij met Rocky als haar date op de rode loper. Omdat men dacht dat ze in deze periode bij Hassan was, verzamelden fans zich dat ze dit soort evenementen samen als vrienden bijwoonden.

Maar na Rihanna's splitsing van Hassan in 2020, was er wijdverbreide speculatie dat ze met Rocky was gaan daten. Veel media noemen dit de meest waarschijnlijke tijd dat de voormalige vrienden een romantische relatie aangingen.

De eerste officiële berichten dat ze als stel samen waren, kwamen in november 2020, met bronnen die (via Pop Sugar) bevestigden dat "ASAP al jaren erg in Rihanna is."

In 2021 noemde Rocky Rihanna de 'liefde van zijn leven' en zei dat zij 'de ware' was. De twee woonden dat jaar samen het Met Gala bij, slechts enkele maanden voordat ze hun babynieuws aankondigden in een geïmproviseerde fotoshoot in New York City.

Hoe denkt Rihanna over ASAP Rocky?

Ondanks dat ze een van de grootste sterren ter wereld is, praat Rihanna niet vaak over haar persoonlijke leven. Maar bronnen binnenin hebben beweerd dat ze een heel sterk gevoel heeft voor Rocky.

Glamour meldt dat in november 2020 een bron precies onthulde hoe Rihanna zich op dat moment voelde: "Ze hebben altijd een geweldige chemie gehad en Rihanna heeft betrekking op ASAP en het voelt natuurlijk, gemakkelijk en leuk."

Een andere bron vertelde de pers: "Ze voelt zich erg op haar gemak bij hem omdat ze elkaar al zo lang kennen en voelt zich ook verbonden met hem omdat zijn vader uit Barbados komt."

Er zijn meer bronnen geopend over het paar nadat ze in december 2020 zoenend werden gezien in Barbados, de geboorteplaats van Rihanna.

“Samen kerst doorbrengen was een voor de hand liggende stap voor Rihanna en ASAP”, aldus de bron (via Glamour). “Ze kennen elkaar al zo lang als vrienden en in een werkomgeving, wat het voor hen zo gemakkelijk maakt om met elkaar op te schieten, samen te reizen en ten volle bij elkaars leven betrokken te zijn. Ze hebben het altijd zo leuk samen en lijken zeker verliefd.”

Met wie heeft Rocky nog meer zo snel mogelijk een date gehad?

Voordat hij officieel werd met Rihanna, was ASAP Rocky romantisch verbonden met een paar andere vrouwen in Hollywood. Volgens Pop Sugar was Rocky's eerste spraakmakende partner rapper Iggy Azalea, met wie hij van 2011 tot 2012 dateerde.

Hij had een affaire met Rita Ora in 2012, voordat hij haar in zijn lied 'Better Things' uitlachte, naar verluidt omdat hij in het openbaar over hun relatie had gepraat.

Tussen 2013 en 2014 was Rocky verbonden met het Amerikaanse model en Victoria's Secret-engel Chanel Iman. De twee gingen naar verluidt uit elkaar vanwege tegenstrijdige schema's, maar Rocky bevestigde dat ze nog steeds vrienden waren en hij wenste haar het beste.

Rocky ging toen tussen 2014 en 2017 uit met stadsmodel en internetpersoonlijkheid Tahiry Jones. Pop Sugar onthult dat dit mogelijk overlapt met zijn volgende datingrelatie. Naar verluidt raakte Rocky in de zomer van 2016 een relatie met zijn vriend Kendall Jenner.

Aanbevolen: