Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 10 Review: 'The Weddings

Inhoudsopgave:

Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 10 Review: 'The Weddings
Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 10 Review: 'The Weddings
Anonim

Na een maand van ups en downs is de finale van seizoen 2 van Love Is Blind eindelijk aangebroken. Als eerste op het altaar zijn Danielle en Nick, wiens relatie nogal rotsachtig is geweest.

Na veel overweging en eindeloze toewijding en liefde heeft Danielle echter haar "I Do's" gezegd. Nu is het aan Nick om te beslissen over het lot van hun relatie. Zullen zij, als het eerste paar dat betrokken is bij de pods, ook de eerste zijn die de knoop doorhakt en bewijzen dat liefde echt blind is?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 10: 'The Weddings'

Deepti And Shake's Wedding

Na een langverwachte pauze is het tijd voor Nick om te onthullen of hij Danielle als zijn wettig getrouwde vrouw gaat nemen. Nick pakt haar hand, kijkt Danielle in de ogen en zegt: "Ja." De twee delen hun eerste kus als getrouwd stel en lopen door het gangpad als meneer en mevrouw Matthew Thompson.

Nick en Danielle op hun trouwdag Love Is Blind Seizoen 2
Nick en Danielle op hun trouwdag Love Is Blind Seizoen 2

Het is tijd voor het huwelijk van Shake en Deepti en de twee lijken vertrouwen te hebben in de emotionele band die ze hebben opgebouwd. Echter, zoals Shake keer op keer heeft gezegd, is de fysieke connectie met Deepti er niet helemaal.

Beiden gekleed in traditionele Indiase kledij, Shake en Deepti nemen hun plaats op het altaar in. De officiant wijst eerst naar Deepti en vraagt of ze Shake als haar echtgenoot wil nemen. "Ik verdien iemand die het zeker weet," zegt ze, "dus ik kies voor mezelf en ik ga nee zeggen." Als liefhebbende, kwetsbare koningin met eigenwaarde bewijst Deepti aan fans over de hele wereld dat, om een relatie succesvol te laten zijn, je partner van jullie allemaal moet houden.

Deepti na het vinden van haar trouwjurk Love Is Blind Seizoen 2
Deepti na het vinden van haar trouwjurk Love Is Blind Seizoen 2

Shake neemt het nieuws veel beter dan verwacht en geeft toe dat hij en Deepti altijd goede vrienden zullen zijn, en dat hij blij is dat hij niet degene was die de beslissing moest nemen. Wees voorzichtig, Shake, je pre-Deepti-persoonlijkheid in de pods wordt weer zichtbaar!

Natalie en Shayne's bruiloft

Terwijl Natalie op haar trouwlocatie arriveert, onthult ze dat zij en Shayne de avond ervoor hun grootste ruzie tot nu toe hadden. Ze suggereerde dat hij te veel gedronken had, en in ruil daarvoor spuwde hij kwetsende woorden naar haar die haar verward en aarzelend maakten. Shayne geeft toe dat hij dingen heeft gezegd die hij niet had moeten doen, en wijst op de oorzaak als zijn gevoel dat hij zichzelf voortdurend moet bewijzen. Hij houdt echter nog steeds van Natalie en is van plan met haar te trouwen.

Boven op het altaar vertelt Shayne Natalie dat hij enorm veel van haar houdt, en zegt: "Ja." Als Natalie aan de beurt is om haar aanstaande man onder ogen te zien, vertelt ze Shayne spijtig dat ze niet met hem kan trouwen, daarbij verwijzend naar de problemen die ze moeten doorstaan. Terwijl Shayne gefrustreerd en gekwetst wegloopt, geeft Natalie toe dat ze voelt dat er een gewicht is opgeheven., wetende dat ze de juiste beslissing heeft genomen.

De bruiloft van Sal en Mallory

Tot haar verbazing komt Mallory's zus Tiffany haar steunen op haar trouwdag. Mallory vertelt haar familie en vrienden dat ze absoluut zeker is van haar relatie met Sal en hoopt dat de uitkomst van de dag positief zal zijn. Wat Sal betreft, hij geeft toe dat hij onbeslist is en dat zijn antwoord duidelijk zal zijn als hij Mallory door het gangpad ziet lopen.

Terwijl hij bij het altaar naar Mallory staat te kijken, staan de tranen in zijn ogen. Wanneer de officiant hem vraagt of hij Mallory als zijn vrouw wil accepteren, weigert Sal en zegt dat hij meer tijd nodig heeft. Op typische en respectvolle Sal-manier spreekt hij met Mallory's dierbaren en vertelt hen dat hij haar alleen zijn meest eerlijke zelf kon geven, en bedankt hen dat ze er voor hem waren.

Mallory bekent aan Sal dat ze niet helemaal zeker wist wat haar antwoord zou zijn als ze het eerst werd gevraagd. Vervolgens vraagt ze hem of hij een relatie met haar wil voortzetten, waarvan hij zegt dat hij tijd nodig heeft, maar hij zou haar graag mee willen nemen op een eerste date om hun wederzijds vertrouwen en communicatie te verbeteren.

Iyanna en Jarrette's bruiloft

Terwijl ze haar trouwdag binnenloopt, is Iyanna meer dan zeker van haar antwoord, stromend dat ze helemaal van Jarrette houdt. Jarrette beantwoordt het gevoel en zegt dat hij nog nooit zo zeker is geweest van een beslissing in zijn leven. Terwijl Iyanna's ouders een beetje sceptisch blijven, wacht Jarrette's vader aan het einde van het gangpad, klaar om met zijn zoon en zijn toekomstige schoondochter te trouwen.

Iyanna en Jarrette op hun trouwdag Love Is Blind Seizoen 2
Iyanna en Jarrette op hun trouwdag Love Is Blind Seizoen 2

Als Iyanna door het gangpad loopt, is Jarrette sprakeloos en bewondert ze haar schoonheid. Nadat ze hun geloften hebben uitgewisseld, vraagt Jarrette's vader aan Jarrette of hij Iyanna heeft gekozen om voor altijd van hem te zijn. "Ik doe, ik doe, ik doe," lacht Jarrette. Met haar aanstekelijke glimlach zegt Iyanna hetzelfde, en het stel houdt elkaars hand vast als meneer en mevrouw Jarrette Jones.

Aan het einde van het tweede seizoen van Love Is Blind delen veel stellen gemengde gevoelens: geluk, verdriet en opluchting. Maar trouw aan zichzelf, geen van de deelnemers voelt de last van spijt die uit hun trouwdag komt. Hoewel niet alle koppels, zoals Sal en Mallory, eindigden met "ik wil", is het succes van het experiment duidelijk. "Is liefde blind?" vraagt Sal.

"Absoluut."

Beide seizoenen van Love is Blind zijn momenteel te zien op Netflix.

Aanbevolen: