Waarom verschijnen er zoveel beroemdheden in Uber Eats-commercials?

Inhoudsopgave:

Waarom verschijnen er zoveel beroemdheden in Uber Eats-commercials?
Waarom verschijnen er zoveel beroemdheden in Uber Eats-commercials?
Anonim

Vooral tegenwoordig zijn commercials hun eigen entertainmentmerk geworden. Zo is er het doorlopende verhaal van Flo uit Progressive die wordt gespeeld door actrice Stephanie Courtney. En natuurlijk is er ook Jake van State Farm, hoewel velen suggereren dat hij slechts een marketingtactiek is voor diversiteit.

En nu tv-advertenties op zichzelf een miljardenbusiness worden, is de industrie ook een aantal van Hollywood's toptalenten blijven aantrekken. Er is bijvoorbeeld Jason Momoa die er net zo goed uitziet als altijd in een reclame voor Harley Davidson. En wie kan Brad Pitt vergeten die op een koffiebonenloop gaat voor De'Longhi?

In de afgelopen jaren heeft Uber Eats ook veel beroemdheden gebruikt, met onder meer Gwyneth P altrow, Trevor Noah, Nick Braun en Jennifer Coolidge. Het bedrijf laat ze zelfs wat oneetbare dingen eten.

Uber erkent al lang de kracht van betrokkenheid van beroemdheden

Uber Eats komt al een tijdje met de meest virale advertenties van beroemdheden. Het tikte bijvoorbeeld op Kim Kardashian, Naomi Watts, Rebel Wilson en Ruby Rose voor een reeks advertenties voor de Australische markt. Ondertussen herenigde het bedrijf voor de Super Bowl 2021-advertentie Mike Myers en Dana Carvey van Wayne's World voor een campagne die kijkers aanmoedigt om lokaal te eten. De sterren werden zelfs vergezeld door Cardi B.

Voor 2022 besloot Uber Eats de kracht van beroemdheden te combineren met een beetje zelfspot. En met de hulp van reclamebureaus Special US en Special Australia, lijkt het erop dat ze het perfecte excuus hebben bedacht om P altrow haar eigen This Smells Like My Vagina-kaars te laten proeven en Coolidge een lippenstift te laten eten. Het is tenslotte de beste manier om mensen te laten weten dat Uber Eats meer is dan alleen eten bezorgen.

“Na ons Super Bowl-debuut in 2021, zijn we verheugd om terug te keren voor het tweede jaar met een campagne die alles benadrukt wat je kunt bestellen op Uber Eats – zelfs als je het niet kunt eten”, Georgie Jeffreys, Uber Eats' hoofd marketing in U. S. en Canada, uitgelegd. "Onze Super Bowl-campagne plaatst onze 'Don't Eats' in het hart van de creatieveling met een humoristische draai dankzij onze met sterren bezaaide cast."

Sinds hun release hebben de advertenties zeker voor veel buzz gezorgd. En hoewel kijkers misschien wat gemengde reacties op hen hebben gehad, lijken beroemdheden een goede reden te hebben om mee te doen aan dit soort absurde komedie.

Dit is waarom beroemdheden verschijnen in Uber Eats-commercials

Natuurlijk, beroemdheden krijgen zeker veel geld om Uber Eats-commercials te doen (rapporten geven aan dat Kardashian ongeveer $ 1,3 miljoen tot $ 2 miljoen heeft gekregen voor haar Uber Eats Australia-stint). Maar het lijkt erop dat deze sterren de advertenties niet alleen voor het geld doen.

Bijvoorbeeld , P altrow is al heel lang fan van Uber Eats, zelfs toen het geen 'Don't Eats' aanbood.

"We bestellen eigenlijk veel bij Goop Kitchen - in Studio City en aan de westkant in Santa Monica - via Uber Eats", onthulde de actrice."[Mijn man] Brad [Falchuk] bestelt letterlijk elke dag Goop Kitchen voor de lunch. Anders doen we meer lokale plekken - er is een taco-plek waar mijn dochter [Apple] dol op is en [mijn zoon] Moses heeft de neiging om ergens een warm broodje kip te bestellen."

En net als de rest van de VS hoorde de A-lister pas vrij recent over 'Don't Eats' op Uber Eats. “Ik kwam er net achter dat je geen eten kunt bestellen op Uber Eats!” ze legde uit. "Dus ik ga dat in mijn routine implementeren."

Wat Coolidge betreft, ze dacht misschien aanvankelijk dat Uber 'Don't Eats' op Uber Eats een grap was. "Toen ze me vertelden dat ze dit wilden doen, dacht ik dat het een onzinnig telefoontje was!" merkte de actrice op. "Maar het was zo geweldig om met Uber Eats samen te werken, want ze hebben er echt een geweldig bedrijf van gemaakt."

Net als P altrow had de aluin van 2 Broke Girls ook geen idee dat Uber Eats ook non-foodartikelen aanbood voordat ze met het bedrijf gingen samenwerken. En nu gebruikt Coolidge de service steeds meer omdat het zo handig is. De actrice onthulde zelfs dat haar huishouden "het als een storm gebruikt", terwijl ze mensen blijft uitnodigen tussen haar Zoom-vergaderingen door.

“Je kunt alles krijgen; je kunt hondenvoer krijgen, vrouwelijke producten … je kunt zelfs iemand op pad sturen voor bloemen en kaarsen, en ze zullen verschijnen voordat je mensen arriveren, legde Coolidge uit. En wanneer ze de behoefte voelt om kleine items zoals make-up te bestellen, besluit de actrice ook om het meeste uit haar bestelling te halen door ook bepaalde non-food essentials in te slaan.

“Dus je voegt dingen toe aan je bestelling, zoals vuilniszakken waarvan je weet dat je ze later nodig zult hebben. Open mijn kast en je zult zien dat ik echt dagenlang vuilniszakken heb.”

Nu hebben kijkers misschien nog steeds gemengde gevoelens over het zien van hun favoriete sterren die alles opeten, van kaarsen tot deodorant op tv. Toch is één ding zeker. Uber Eats heeft de boodschap 'Don't Eats' zeker naar huis gebracht.

Aanbevolen: