Waarom zoveel beroemdheden schitterden in 'Dirty Grandpa

Inhoudsopgave:

Waarom zoveel beroemdheden schitterden in 'Dirty Grandpa
Waarom zoveel beroemdheden schitterden in 'Dirty Grandpa
Anonim

Gedurende de late jaren 2000, na een aantal jaren gezwoegd te hebben in gastspots op televisie, Zac Efron, 34, stapte over op film en maakte carrière voor zichzelf op basis van zijn imago: de goede kerel, door Disney goedgekeurde vriend zoals te zien in zijn vroege rollen zoals High School Musical, Hairspray, 17 Again, Charlie St. Cloud en The Lucky One. Maar tegen zijn midden twintig was Efron, zoals zoveel van zijn Disney-collega's voor hem, afgeweken van zijn gezinsvriendelijke verleden en begon hij te acteren in een meer op volwassenen gericht tarief. The Paperboy, That Awkward Moment en Bad Neighbours volgden, net als Dirty Grandpa in 2016.

Geregisseerd door comedyschrijver Dan Mazer (Borat), Dirty Grandpa viel in de winter van 2016 en speelde Efron als advocaat die zijn grootvader, gespeeld door Robert De Niro, tijdens Spring Break naar Florida rijdt. Met twee ongelooflijk bekende hoofdrolspelers en een ondersteunende cast van beroemde gezichten, verdiende de film $ 105 miljoen aan de kassa, tegen een budget van $ 11,5 miljoen.

Dirty Grandpa werd echter universeel aan flarden gescheurd door critici, waarbij velen beweerden dat het niet alleen de slechtste film was waarin De Niro ooit was verschenen, maar misschien wel de slechtste film ooit gemaakt. Dirty Grandpa heeft een sombere 10% rating op Rotten Tomatoes. Lees verder om meer te weten te komen over de cast van beroemdheden die deze film niet konden redden van een recensie waarin stond: "Het lijkt te zijn geschreven en geregisseerd door buitenaardse levensvormen die een week lang YouTube-commentaarsecties hebben gelezen en deze conclusies over menselijk gedrag hebben getrokken."

6 Zac Efron's 'Dirty Grandpa' jockstrap werd naar de veiling gestuurd

Efron speelt de gespannen advocaat Jason Kelly, die, een week voordat hij met de gespannen dochter van zijn baas trouwt in een poging zijn carrière voort te zetten, wordt misleid door zijn grootvader, de weduwe, Dick om hem naar Boca Raton, Florida te rijden. Onderweg ontmoeten ze Shadia, een ex-klasgenoot van Jason, en haar vrienden Bradley en Lenore, die een flirt met Dick begint. Dick verandert zijn plannen in een poging om de meisjes te achtervolgen, wat resulteert in een weekend van losbandigheid, drugsaanklachten, opsluiting, vechten en homofobie. Vreemd genoeg werd een door Efron gedragen jockstrap samen met verschillende andere kostuums geveild nadat de productie was ingepakt. Vijf jaar later spiegelde kunst in het echte leven toen Efron op roadtrip ging met zijn echte grootvader nadat hij hem uit een bejaardentehuis had gepakt om samen naar een voetbalwedstrijd te kijken.

5 Waarom stemde Robert De Niro ermee in om te schitteren in 'Dirty Grandpa'?

Robert De Niro verraste fans als de grof pratende chantage van Dick Kelly, en velen vroegen zich af waarom hij in de eerste plaats instemde om in zo'n stomme film te schitteren. Co-star Dermot Mulroney suggereert "hij moet een geweldig gevoel voor humor hebben", eraan toevoegend dat hij in Dirty Grandpa "net zo grappig is als we hem hebben gezien." De bromantische komedie was nieuw terrein voor de gewaardeerde acteur De Niro, die twee Academy Awards won en speelde in enkele van de meest gerespecteerde films aller tijden, zoals The Godfather: Part II en Raging Bull.

4 Zoey Deutch zegt dat acteren haar in staat stelt om momenten te ervaren die ze in het echte leven heeft gemist

Net als Efron maakte Zoey Deutch naam op Disney Channel. Deutch speelde Maya Bennett in The Suite Life on Deck, ging filmen en speelde in YA - boekaanpassingen Vampire Academy en Beautiful Creatures voordat hij zich aanmeldde bij Dirty Grandpa. Deutch zei dat ze door de hoofdrol als Shadia in Dirty Grandpa voor het eerst op 'spring break' kon gaan, omdat ze die ervaring in haar eigen leven nog nooit had gehad. Sindsdien speelde ze als Infinity Jackson in The Politician van Netflix en is ze te zien in Before I Fall, Why Him?, en de muziekvideo's voor Justin Bieber's "Anyone" en Ed Sheeran's "Perfect".

3 Aubrey Plaza filmde een seksscène met Robert De Niro

Aubrey Plaza speelde zes jaar lang April Ludgate in de klassieke sitcom Parks and Recreation van NBC. In Dirty Grandpa wil haar personage Lenore slapen met een universiteitsprofessor, waardoor De Niro's Dick liegt en zegt dat dit zijn beroep is. Tijdens het filmen van hun seksscène kwam Plaza erachter dat De Niro het niet leuk vindt om zijn tepels te laten stimuleren. Toen ze op Jimmy Kimmel Live verscheen, legde de acteur uit hoe het script geen bepaalde act specificeerde om uit te spelen, dus probeerde ze een aantal verschillende dingen. "Hij was me aan het wegslaan", zei ze tegen de presentator van de talkshow. "Toen belde [de regisseur] me terug, en hij zei: 'Bob houdt er niet van dat er aandacht wordt besteed aan zijn tepelgebied. Dus doe dat niet!'"

2 'Dirty Grandpa' was een droomrol voor Dermot Mulroney

Dermot Mulroney is een van die acteurs wiens naam je misschien niet herkent, maar je hebt hem zeker eerder op het scherm gezien. Mensen zullen Mulroney benaderen en zeggen: "Je speelt in de film, toch?' Of, 'jij bent die vent van dat ding, en ik zeg 'ja'' en dan glimlachen we en gaan door met onze dag', vertelde de acteur aan The Hollywood News terwijl hij Dirty Grandpa promootte. Voor Mulroney, ster van The Wedding Date en My Best Friend's Wedding, was acteren in Dirty Grandpa een droomrol die uitkwam."Films waarin je echt wordt geëxtrapoleerd; de meest ranzige ranzige humor, dat zijn geweldige films en ik ben er trots op dat ik er in zit", zei de acteur. "Ik kon het niet geloven toen ik werd getaserd en beklad en meegesleurd in het avontuur." Mulroney speelt David Kelly in de film, vader van Jason van Efron en zoon van Dick van De Niro.

1 Julianne Hough speelde de verloofde van Zac Efron op het scherm

Julianne Hough speelt Meredith, de gespannen en controlerende verloofde van Jason. Toen ze het script voor het eerst las, was Hough's eerste reactie: "wauw, Robert De Niro heeft een aantal grote cajones!" Ze beschreef haar personage, Meredith, als helemaal "knuppelgek". Hough is een echte drievoudige bedreiging, in verschillende kringen over de hele wereld bekend om haar succes op televisie, muziek en film. Ze werd een begrip in 2007 nadat ze als professional lid werd van ABC's Dancing With The Stars, samen met haar broer Derek, waarvoor ze een Emmy Award voor Beste Choreografie heeft gewonnen. Ze is ook te zien in de films Safe Haven, Footloose, Rock of Ages en Burlesque, en verscheen zelfs niet genoemd als een schoolmeisje van Zweinstein in de eerste Harry Potter-film, Harry Potter and the Philosopher's Stone.

Aanbevolen: