Justin Bieber's meest winstgevende tourinkomsten rivaliseren zijn enorme nettowaarde

Inhoudsopgave:

Justin Bieber's meest winstgevende tourinkomsten rivaliseren zijn enorme nettowaarde
Justin Bieber's meest winstgevende tourinkomsten rivaliseren zijn enorme nettowaarde
Anonim

Sinds de lancering van zijn debuutalbum My World in 2009 werd de in Canada geboren popster Justin Bieber van de ene op de andere dag een succes en bereikte hij al snel een wereldwijde sterrenstatus. Zijn roemrijke reis was echter niet altijd gemakkelijk, zoals veel toegewijde fans waarschijnlijk al weten. Ondertussen is Bieber zwaar bekritiseerd vanwege vele controverses tijdens zijn adolescente jaren, wat een moeilijke periode bleek te zijn voor de Baby-zanger.

Hoewel hij tijdens zijn tienerjaren zwaar bekritiseerd werd, bleven veel trouwe fans hem steunen en verdedigen. Velen hebben de zanger zelfs gevolgd terwijl hij optreedt tijdens zijn uitverkochte shows over de hele wereld.

Naarmate de jaren verstreken, heeft Bieber ongetwijfeld zijn stempel gedrukt op de wereld en heeft hij onderweg een extreem groot fortuin verdiend. Een groot deel hiervan is afkomstig van zijn lange reeks zeer succesvolle tours in de afgelopen decennia, maar veel fans vragen zich af welke tour Bieber het meeste geld heeft opgeleverd?

Wat is het vermogen van Justin Bieber?

Volgens Celebrity Net Worth heeft Justin Bieber een duizelingwekkend gerapporteerd vermogen van $ 285 miljoen dollar. Een aanzienlijk deel van dit grote bedrag is te danken aan zijn zeer succesvolle carrière als muzikant, waarbij de zanger wereldwijd uitverkochte shows optrad voor miljoenen bewonderende fans.

In de afgelopen jaren heeft de zanger een deel van zijn geld uitgegeven aan enkele van zijn 'droomhuizen' in locaties zoals New York, Ontario en Californië. Een van zijn duurste aankopen was een huis in het Beverley Hills-gebied, met een gerapporteerde waarde van $ 25.8 miljoen dollar. Het wordt voor zo'n grote hoeveelheid geld verkocht, het is geen verrassing dat het ongelooflijke herenhuis in Beverly Hills een bioscoop, een overloopzwembad, een bibliotheek en zelfs een eigen tennisbaan heeft - op zijn zachtst gezegd een uiterst luxueuze aankoop.

Een groot deel van zijn vermogen is in de loop der jaren ook op verschillende mooie auto's gespoten, waaronder Lamborghini's, Ferrari's, Audi's en Mercedes. Hij geeft echter niet alleen geld aan zichzelf uit. Bieber helpt ook graag zijn familieleden en beta alt zijn ouders tot vijf bedragen per maand om hen te helpen met rekeningen en een gebaar van goedhartige vrijgevigheid.

Net als de meeste andere beroemdheden heeft hij ook geld uitgegeven aan luxe vakanties, sieraden, kleding, winkelen en meer. Gezien zijn grote vermogen v alt dit zeker binnen een redelijk budget.

Wat is de best scorende tour van Justin Bieber?

Biebers zeer populaire tours zijn in de loop van zijn carrière talloze keren uitverkocht geraakt, waardoor de zanger uiteindelijk miljoenen dollars op zijn naam heeft staan. Maar welke tour was precies het meest succesvol en hoeveel inkomsten verdiende de ster ermee?

Justin Biebers meest winstgevende tournee is in feite zijn Purpose-wereldtournee, een antwoord dat voor veel fans geen verrassing zal zijn. De tour, die in maart 2016 van start ging, bracht in totaal $ 257 miljoen dollar aan inkomsten op uit een totaal van 141 shows, waarvan vele uitverkocht waren vanwege de grote vraag. In totaal woonden 2. 805. 481 fans de tour bij. Het werd een van de meest winstgevende concerttournees van zowel 2016 als 2017, een indrukwekkende prestatie voor de zanger die ongetwijfeld een moeilijke periode had doorgemaakt.

Voorafgaand aan de Purpose-tour deed Bieber ook een tour voor zijn derde studioalbum Believe. Hoewel deze tour aanzienlijk korter was dan zijn Purpose-tour, verdiende hij nog steeds een indrukwekkende $ 40,2 miljoen aan bruto-inkomsten uit 35 shows.

Terugspoelen naar meer recente tijden verraste Bieber fans in 2020 met een online concert voor oudejaarsavond. Kijkers konden de show bekijken via een online livestream, waar hij zijn fans voorzag van het broodnodige entertainment voordat het nieuwe jaar begon.

Welke andere inkomstenbronnen heeft Justin?

Naast zijn wereldwijde tours en albumverkoop, heeft Justin Bieber ook verschillende andere inkomstenbronnen. In 2019 lanceerde hij zijn eigen online kledingmerk Drew House in samenwerking met zijn oude vriend Ryan Good, die ook zijn voormalige stylist was. Hoewel er geen officiële omzetcijfers zijn bevestigd, verdient de ster waarschijnlijk een klein fortuin met deze zeer persoonlijke zakelijke onderneming.

Naast het bezit van zijn eigen kledingmerk, omvatten Biebers andere inkomstenbronnen merkpartnerschapsovereenkomsten en aanbevelingen, die waarschijnlijk in het bereik van zes cijfers zullen betalen. Een van zijn meest opmerkelijke merksamenwerkingen was zijn samenwerking met ondergoedmerk Calvin Klein in 2014, waarbij de beroemde zwart-witfoto's viraal gingen. De zeer succesvolle samenwerking hielp Calvin Klein om aanzienlijk hogere omzet te genereren in vergelijking met voorgaande kwartalen. Hij heeft ook samengewerkt met het high street fashion merk Adidas.

Aanbevolen: