Christina Aguilera draagt riskante outfit voor Billboard Women In Music Awards

Inhoudsopgave:

Christina Aguilera draagt riskante outfit voor Billboard Women In Music Awards
Christina Aguilera draagt riskante outfit voor Billboard Women In Music Awards
Anonim

Christina Aguilera heeft bewezen dat ze dat nog steeds heeft tijdens het bijwonen van Billboard's 2022 Women In Music Awards-show in Los Angeles op woensdagavond.

De 41-jarige zangeres riskeerde een defect in haar kledingkast toen ze topless ging onder een tweedelig zwart pak, gecombineerd met groot krullend haar en een statement ketting.

De Candyman-zanger verscheen naast H. E. R. op de rode loper, die werd gehuldigd tijdens het evenement.

Aguilera gebruikte haar tijd op de rode loper om over empowerment te praten: Ik voelde me gesterkt toen ik me realiseerde dat ik erin zat om mezelf te plezieren.

"Het was nadat ik mijn succes had met mijn eerste plaat en ik deed Genie en What a Girl Wants en ik dacht: 'Oké, ik wil muziek maken die echt de boodschappen in mijn leven en inspireerde mijn leven op dat moment."Aguilera maakte onlangs een comeback met het Latijnse popnummer Somos Nada.

Zangeressen geëerd tijdens prijsuitreiking

H. E. R ontving de Impact Award, die wordt uitgereikt aan een artiest die zijn muzikale platform gebruikt om positieve verandering te creëren terwijl hij pleit voor vrouwen in de muziekindustrie.

Samen met H. E. R. andere artiesten die tijdens de show werden erkend, waren onder meer Phoebe Bridgers die de Trailblazer Award won, Doja Cat won de Powerhouse Award, Saweetie de Game Changer Award en Summer Walker de Chartbreaker Award.

Bonnie Raitt was de ontvanger van de icoonprijs en Olivia Rodrigo Vrouw van het Jaar. Rodrigo werd erkend voor het leveren van een belangrijke bijdrage aan het bedrijf en voor het inspireren van generaties vrouwen om steeds meer verantwoordelijkheden binnen het veld op zich te nemen.

Taylor Swift werd de meest bekroonde vrouw in de geschiedenis van het evenement en verdiende drie trofeeën: twee voor Vrouw van het Jaar en één voor Vrouw van het decennium.

Grootste sterren in muziek gaan naar de rode loper

Aguilera was niet de enige vrouw die risico's op de rode loper nam. Saweetie zette een zeer rondborstige show neer toen ze op de prijsuitreiking verscheen in een nauwelijks aanwezige zwarte jurk met een doorschijnende top en een rok met franjes.

Vrouw van het jaar Olivia Rodrigo raakte ook de rode loper in een witte maxi-jurk met spaghettibandjes en een paar stevige plateaulaarzen.

Spelveranderende Doja Cat droeg ook helemaal zwart en maakte een statement met een monochrome jurk met overdreven heupen. Ze voegde statement sieraden en grafische eyeliner toe om de look af te maken.

Ciara, die de presentator van de show was, wiegde de rode loper met haar voetbalechtgenoot Russell Wilson. De 36-jarige zangeres pronkte met haar strakke benen in een vloeiende maar diepe jurk met dierenprint.

Andere schoonheden op de rode loper waren Heidi Klum in een heldere cocktailjurk, Phoebe Bridgers in een opvallend wit pak en Karol G in een rode vampierjurk.

Aanbevolen: