Is Ice-T van plan om 'Law And Order: SVU' 22 jaar later te verlaten?

Inhoudsopgave:

Is Ice-T van plan om 'Law And Order: SVU' 22 jaar later te verlaten?
Is Ice-T van plan om 'Law And Order: SVU' 22 jaar later te verlaten?
Anonim

Ice-T is al sinds 1982 een begrip, maar het was zijn eerste optreden in Law & Order: Special Victims Unit dat zijn populariteit enorm deed stijgen. Daarvoor stond hij bekend om rappen, breakdance en zijn verschillende optredens in televisie en film als zichzelf of minder belangrijke personages. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst in zowel discografie als filmografie.

Het was tijdens de eerste jaren van zijn carrière dat hij trouwde met actrice Coco Austin, met wie hij als 6-jarige dochter Chanel heette. Met alle beproevingen en beproevingen die gepaard gaan met de glitter en glamour van Hollywood, slaagden Ice-T en Coco erin om hun huwelijk te laten duren met wederzijdse liefde en steun. Ze speelden zelfs in hun eigen realityshow Ice Loves Coco van 2011 tot 2013.

Wat deed Ice-T voor 'SVU'?

Vóór de toeters en bellen van dit alles. Sergeant Odafin 'Fin' Tutuola zong letterlijk een ander deuntje. Ice-T begon de heavy metal-groep Body Count in 1990 en de groep is sindsdien onafgebroken actief geweest. Op hun gelijknamige debuutalbum stond 'Cop Killer' waarin Ice-T de politie veroordeelt voor hun voortdurende buitensporige en dodelijke geweld. Het is een van zijn bekendste nummers samen met 'Colors' en 'Last Wordz' met 2Pac en Ice-Cube.

Maar zijn discografie houdt daar niet op. Ice-T heeft 8 solo-albums, 7 albums met Body Count en 7 samenwerkingsalbums uitgebracht. Ice-T won ook zijn eerste Grammy 9 jaar voordat hij ooit voet op de SVU-kavel zou zetten en nog een in 2021. Ice-T verscheen zelfs twee keer in The Oprah Winfrey Show, The Arsenio Hall Show en zelfs Late Night with Conan O'Brien zeventien keer. Met al deze onderscheidingen is het logisch dat Ice-T tijdens zijn acteercarrière veel geld heeft verdiend.

Hoe kreeg Ice-T zijn hoofdrol?

Law & Order SVU
Law & Order SVU

Dus wat trok een heavy-metal, gangster-rapper precies aan in deze leidende tole? Nou, kortom, het was het salaris. Ice-T was verschenen in Fame, New York Undercover en Dick Wolf's Swift Justice voordat hij zijn debuut maakte op SVU in de première van het tweede seizoen. Fans beweren dat hij fungeert als de onofficiële officiële vervanger van Dean Winter's personage detective Brian Cassidy, die de show halverwege het seizoen verliet.

Desalniettemin neemt dit niet weg dat de sergeant misschien wel een van de beste personages is om in de show te schitteren. Denk het niet? Er zijn tal van epische oneliners die bewijzen dat Ice-T SVU maakt. Zonder zijn humor en sarcastische karakter zouden fans zichzelf misschien een verlies voelen.

Met zijn karakter dat liefdevolle, maar kwaliteitskenmerken aannam die hem werden geschonken door zijn oude partner John Munch, groeide Ice-T goed uit tot het deel dat fans vandaag genieten,

Hoe wil Ice-T de show verlaten?

Jarenlang hebben fans gespeculeerd hoe de geliefde sergeant zijn vertrek zou moeten maken, en Ice-T heeft interesse getoond in hoe de vaste Tutuola ook zou moeten gaan. De acteur vertelde Mashed dat hij swingend op pad wil. Hij wil wel een rustige exit, maar vindt dat Tutuola vermoord moet worden. Na meer dan twee decennia zo'n intense rol te hebben gespeeld, is het begrijpelijk dat het laatste wat Ice-T wil doen, stilletjes weglopen.

Ice-T bleef grappen dat hij in het "Wolf-Universum" aan het begin van hun volgende seizoen een ladder kon beklimmen in Chicago Fire. Met zijn hervonden romance met zijn verloofde en vice-sergeant Phoebe Baker, is het duidelijk dat zijn karakter nog steeds groeit en verandert. Sinds zijn tijd in de show is er meer vooruitgang geboekt in de real-life wetgevingswijzigingen rond verkrachting en slachtoffers van gruwelijke misdaden, wat hem nog een reden geeft om te blijven.

Zal Ice-T binnenkort vertrekken?

Kortom, SVU verlaten is een van de laatste dingen die de acteur wil doen. Maar dat betekent niet dat fans zich minder zorgen maken. Na het geïmproviseerde vertrek van Christopher Meloni's hoofdpersoon Elliott Stabler in 2011 zijn er veel favorieten in en uit de deuren van Manhattan's 16th Precinct gekomen. Zelfs met alleen Mariska Hargitay om vanaf het begin op te leunen, is Ice-T klaar om alles aan te pakken.

Dus de echte reden waarom SVU-fans zich zorgen maken over het vertrek van Ice-T, is dat hij niet alleen andere verplichtingen heeft voor zijn carrière, maar dat een rol als Special Victims-officier een tol eist van acteurs als geen ander. De meeste exits duren echter niet voor altijd, met veel acteurs die hun rol hernemen voor gastplekken en zelfs nieuwe posities in het Wolf-universum. Vanaf nu kunnen Tutuola-fans diep en ontspannen ademhalen, want hij is hier om te blijven.

Aanbevolen: