Charlie Puth heeft misschien nog een nummer over Selena Gomez geschreven

Inhoudsopgave:

Charlie Puth heeft misschien nog een nummer over Selena Gomez geschreven
Charlie Puth heeft misschien nog een nummer over Selena Gomez geschreven
Anonim

Charlie Puth besloot zijn ergste breuk in een nieuw nummer te stoppen met de titel That's Hilarious, maar over wie gaat het nummer? En wat heeft Charlie onthuld over zijn ergste split ooit? In een video op TikTok en Instagram werd Charlie emotioneel toen hij zijn single That's Hilarious aankondigde. Om een reden achter zijn betraande video, legde hij uit dat het lied was opgeschreven met dank aan een zeer uitdagende en pijnlijke breuk. Charlie begon de video met een minder emotionele noot en legde uit dat hij besloot om van That's Hilarious zijn volgende single te maken. Maar de dingen veranderden snel toen hij nadacht over de betekenis van het lied.

Hij zei in de video: "Ik ben erg opgewonden dat het nummer uitkomt. Maar weet je, elke keer dat ik het hoor, word ik teruggebracht naar een tijd die echt, echt, echt een uitdaging in mijn leven was." Na de emotionele ineenstorting van de zanger, was zijn commentaargedeelte gevuld met bemoedigende berichten van fans zoals iemand die schreef: "Charlie, huil alsjeblieft niet, je breekt mijn hart! Ik ben zo trots op je. Ik ben zo blij dat je vooruit bent gekomen, en je bent beter dan ooit. We houden van je." Aan de andere kant wezen velen erop dat Charlie's nieuwe nummer zou kunnen gaan over Selena Gomez Hier zijn alle details.

Is 'That's Hilarious' van Charlie Puth over Selena Gomez?

Sommige mensen vonden het nummer een beetje verwarrend omdat Charlie in 2020 ook zei dat hij nooit echt verliefd was geweest toen hij op Twitter schreef: "Dit is raar om hier op te schrijven, maar ik denk niet dat Ik ben ooit verliefd geweest. Ik ben zeker in lust geweest, maar dat is niet hetzelfde. Ik weet niet waarom ik mezelf daar niet toe kan brengen. Ik weet dat ik het op een dag kan, het is gewoon altijd zo moeilijk geweest voor mij."

Ondertussen deden allerlei theorieën de ronde over wie hij het had, omdat hij nooit de persoon noemde die verantwoordelijk was voor alle emoties. Het is niet verwonderlijk dat Selena Gomez een van de topnamen in de commentaren was. Het gerucht ging dat Charlie en Selena in 2016 aan het daten waren, maar beiden weigerden de romance te bevestigen. In 2018 gaf Charlie echter eindelijk toe dat hij met Selena uitging.

Hij zei zelfs dat hun relatie mislukte omdat hij niet de enige in haar gedachten was. Voor velen is het duidelijk dat de andere persoon in Selena's hoofd Justin Bieber was. Selena's relatie met Justin was echter vanaf het begin gedoemd te mislukken.

In een interview met Billboard waren Charlie's exacte woorden: "Het was niet alsof ik de enige persoon in haar gedachten was. En ik denk dat ik wist dat ik naar binnen ging -- waar ik mezelf in opgaf." Toen beschreef hij zijn relatie met Selena als van zeer korte duur, zeer klein, maar zeer indrukwekkend. Hij zei ook dat de relatie hem echt in de war bracht. Om deze reden denken veel fans dat zijn ergste breuk met Selena Gomez had kunnen zijn. Misschien gaat That's Hilarious over de voormalige Disney-ster.

Wat Charlie Puth zei over Selena Gomez?

In zijn interview met Billboard vertelde Charlie ook hoe hun nummer We Don't Talk Anymore ging over hun kortstondige romance. De zanger haalde ook iets onaangenaams aan dat hij misschien heeft gedaan, en zei dat het over een bepaald moment in zijn leven ging toen iemand die heel dicht bij hem stond de aandacht van iemand anders wilde. Toen hij erachter kwam en ze er een eind aan maakten, heeft hij misschien wat duistere dingen gedaan.

Charlie bewees ook dat zijn relatie met Selena nogal wat met hem deed.

Tijdens een show in 2016 in Dallas zei hij: "fk Justin Bieber" terwijl hij We Don't Talk Anymore met Selena opvoerde. Hoewel sommige mensen dachten dat Charlie het over Selena had, zei hij in de video: "Ik heb net de meester gehoord, maar het bracht me terug naar 2019, het slechtste jaar van mijn leven. Ik wilde het gewoon onder het tapijt gooien en gewoon opnieuw beginnen en mezelf omringen met betere mensen, maar dit is het moeilijkste nummer dat ik ooit heb moeten samenstellen." In 2019 had Charlie geen relatie met Selena, maar hij was met Charlotte Lawrence, en die emotionele ineenstorting ging waarschijnlijk over haar.

Wat is er gebeurd met Charlie Puth en Charlotte Lawrence?

Charlie kondigde op 14 februari 2019 zijn relatie met Charlotte aan met een zwart-witfoto van hen samen. Maar om voor de hand liggende redenen is de foto sindsdien verwijderd van zijn Instagram.

Toen Entertainment Tonight met Charlotte sprak over haar samenwerking met Charlie, die haar hielp bij het produceren van haar muziek, stortte ze zich op Charlie en zei dat hij dingen hoort die niemand anders kan horen en zo gek is op de piano. Ze zei ook dat zijn melodieën en teksten altijd waanzinnig goed zijn. Toen Charlotte werd ondervraagd over de romantiekgeruchten die haar omringden, koos ze ervoor om er niet over te praten.

Charlotte voegde er ook aan toe dat ze dacht dat dat negatief zou kunnen zijn omdat veel dingen waar zijn, en veel dingen niet waar zijn, en het wordt allemaal opgepikt. Ze zou zichzelf er liever buiten plaatsen en haar leven leiden zonder dat iemand anders voor haar probeert te spreken.

Charlie en Charlotte gingen daarna in het openbaar uit, maar in september 2019 kondigde Charlie op Twitter aan dat hij vrijgezel was en schreef: "Alleen omdat ik wil dat ppl stopt met het stellen van de vraag…. Ja, ik ben nu vrijgezel… en geloof alsjeblieft niet alles wat je leest… dank je." Tot slot, hoewel er een grote kans is dat zijn nieuwe nummer over Charlotte gaat, is er ook een grote kans dat zijn meest pijnlijke breuk met Selena Gomez was.

Aanbevolen: