Heeft Taylor Swift ooit een nummer over Tom Hiddleston geschreven?

Inhoudsopgave:

Heeft Taylor Swift ooit een nummer over Tom Hiddleston geschreven?
Heeft Taylor Swift ooit een nummer over Tom Hiddleston geschreven?
Anonim

Taylor Swift is ongetwijfeld een van de meest productieve componisten van onze tijd. De in Tennessee geboren crooner, het jongste lid van Rolling Stone's 100 Greatest Songwriters of All Time, heeft naam gemaakt met haar emotioneel geladen teksten waar praktisch elke leeftijdsgroep zich mee kan identificeren. Ze heeft consequent bovenaan de hitlijsten gestaan en het is onwaarschijnlijk dat iemand ten minste één van haar nummers niet heeft gehoord.

Hoewel haar liedjes een breed scala aan onderwerpen behandelen, vinden Taylors fans het leuk dat ze ook over haar bekende ex-vriendjes schrijft. Ze heeft misschien geen liedje voor al haar vrienden en exen, vooral flirts en korte relaties, maar fans vragen zich af of ze een liedje heeft over haar korte affaire met Tom Hiddleston.

Wat is er gebeurd met de relatie van Taylor Swift en Tom Hiddleston?

Hollywood-acteur Tom Hiddleston is een van de oudere mannen waarmee Taylor Swift is uitgegaan. In 2016 kwamen de zanger en Tom samen op het blitse Met Gala in New York. Op camera was het stel te zien dansen tijdens het evenement. Taylor en de beroemde DJ Calvin Harris hadden op dat moment net hun relatie beëindigd. Ze werd gezien toen ze Toms hand vasthield en hem kuste op een strand twee weken na de breuk.

De relatie leek goed te gaan en ze werden meerdere keren samen gespot. Op haar feest op 4 juli werd Tom gefotografeerd met het nu beroemde I adore TS T-shirt, en hij stelde haar zelfs voor aan zijn moeder. Tom maakte de relatie zo snel openbaar dat de media hem ervan beschuldigden de zanger te gebruiken om bekendheid te verwerven.

De acteur verdedigde zichzelf echter door te zeggen: De waarheid is dat Taylor en ik samen zijn. Waren erg blij. Bedankt voor het vragen. Dat is de waarheid. Geen publiciteitsstunt.” De liefdesrelatie van het paar was erg openbaar, tot het punt dat mensen zich begonnen af te vragen of dit alleen voor PR-doeleinden was. Na slechts een paar maanden daten werd hun splitsing eindelijk aangekondigd.

Toen ze in september uit elkaar gingen, zei Taylors team dat Tom te veel aandacht eiste van de relatie. Maar volgens anderen die dicht bij Tom stonden, werd hij de beroemdheid gewoon beu. Velen hadden het gevoel dat Taylor en Tom echt nooit bedoeld waren. En zoals de meeste exen van de zangeres, lijkt het erop dat Tom een vermelding kreeg in een van haar liedjes.

Heeft Taylor Swift een breakup-nummer geschreven over Tom Hiddleston?

Hoewel Taylor nooit de ex-geliefde identificeert waaraan een nummer is opgedragen, vinden mensen het leuk om hun eigen onderzoek te doen en dingen samen te stellen met behulp van contextuele aanwijzingen. Swifties hebben lang geloofd dat het nummer Getaway Car van haar album Reputation uit 2017 over Tom Hiddleston gaat.

In het nummer praat Taylor over een relatie waar ze niet zo overhaast aan had moeten beginnen, waarvan speurneuzen denken dat het Tom betekent, en hoe ze "wegliep" van een ex - wat ze verwijst naar haar vroegere partner Calvin Harris. Het nummer luidt: "denk aan de plek waar je me voor het eerst ontmoette" en hoe "de banden zwart waren, de leugens wit" - wat verwijst naar waar Tom en Taylor elkaar ontmoeten op het Met Gala.

Ze zingt ook "It's no surprise I draaide you in/'Cause us traitor never win," - dit lijkt er weer op te wijzen dat ze een verrader is omdat ze Calvin verliet voor Tom en het niet lukte. Een van de Swifties tweette: "Getaway-auto is zo'n jam en zo brutaal eerlijk (arme Tom lmao) kan niet stoppen met luisteren", terwijl een ander schreef: "Luisteren naar een vluchtauto hm ik ben kapot bcs tom Hiddleston verdiende het niet het… arme tom.”

Een fan gutste: Is Taylor klaar om over Tom Hiddleston te praten in de Getaway Car TV-muziekvideo? Alsof dit een hartverscheurend verhaal is… die arme vriend was zo verliefd op blondie.” Een ander schreef: “Tom Hiddleston lijkt een heel aardige vent, maar een vluchtauto maakte een einde aan zijn carrière en zorgde ervoor dat hij eruitzag als de menselijke belichaming van boo boo THE fool. Taylor Swift is zo krachtig.”

Maar terwijl het verhaal van Taylor en Tom's zomerse affaire zogenaamd vereeuwigd was in een lied, heeft de acteur niets dan aardige dingen te zeggen over zijn ex. Het lijkt erop dat er geen kwaad bloed tussen hen zit.

Tom vertelde GQ in 2017: "Natuurlijk was het echt", wat bewijst dat hun relatie geen act was. “Taylor is een geweldige vrouw. Ze is genereus en aardig en aardig, en we hadden de beste tijd. Ik ken alleen de vrouw die ik ontmoette. Ze is ongelooflijk.'

Nadenkend over de korte relatie die hij had met Taylor, zei Tom: Een relatie in de schijnwerpers kost werk. En het is niet alleen de schijnwerpers. Het is al het andere. Dus besloten we om uit eten te gaan, we besloten te reizen.” Natuurlijk duurde de relatie toch niet lang op het podium.

Aanbevolen: