Selena Gomez neemt tech-ondernemer Zen Matoshi op date naar Dua Lipa-concert

Inhoudsopgave:

Selena Gomez neemt tech-ondernemer Zen Matoshi op date naar Dua Lipa-concert
Selena Gomez neemt tech-ondernemer Zen Matoshi op date naar Dua Lipa-concert
Anonim

Selena Gomez hield een laag profiel terwijl ze genoot van wat naar verluidt een date zou zijn met de ervaren tech-ondernemer Zen Matoshi tijdens het Dua Lipa's NYC-concert op dinsdagavond. Het duo werd gezien terwijl ze complementaire donkergekleurde ensembles droegen terwijl ze door de beveiliging de zaal binnen werden gejaagd.

Later op de avond plaatste Selena's goede vriend en zakenpartner Daniella Pierson een foto van haar en de vermeende tortelduifjes op het evenement in een schijnbaar privékamer. Ze onderschrift van de foto "We zijn "Levitating" @selenagomez @zenmatoshi".

Selena's goede vriend plaatste een video van haar meezingen met Dua tijdens het concert

Pierson deelde ook een video van Gomez die meezingt met een van Dua's hits met haar 39.1k Instagram-volgers. De clip verrukte fans, en velen gingen naar Twitter om een samenwerking tussen de twee hitparades te manifesteren.

Matoshi, die de Global Head of Innovation is bij Faraday Future - "een wereldwijd intelligent mobiliteitsecosysteembedrijf" - is ook te zien in een ander van Pierson's sociale media-berichten. Hij poseert naast Daniella op een feestje, met Selena's vriendin die eronder schrijft "Get yourself a friend with great sweater style @zenmatoshi".

Sinds haar romance met The Weeknd eindigde, heeft Gomez haar liefdesleven privé gehouden. Hoewel ze in de pers in verband is gebracht met een paar in aanmerking komende vrijgezellen, waaronder Niall Horan en NBA-speler Jimmy Butler, heeft ze ervoor gekozen haar lippen over de zaak te verzegelen.

Een insider in Selena's kamp heeft eerder verklaard dat ze 'niet overhaast' een relatie aangaat

Na speculatie over de aard van de tijd die zij en Butler samen doorbrachten, kondigde een bron uit het kamp van de zangeres aan dat ze "niets overhaast".

De insider vervolgde dat Gomez "zich concentreert op wat haar gelukkig maakt en wat goed voor haar voelt - of dat nu een relatie is of niet."

Haar ogenschijnlijk intieme avond met Matoshi draagt bij aan het relatiethema van de media-aandacht die deze week rond Gomez wervelt. Een recente onthulling door publicatie Insider onthulde nieuwe informatie over haar tijd met ex-vriend Justin Bieber.

Er is gemeld dat de manager van Bieber, Scooter Braun, zich bemoeide met de relatie van de jonge geliefden, waardoor er een breuk ontstond tussen hem en Selena. Het artikel bevestigde dat Braun "verstrikt leek te zijn in bijna alle aspecten" van Biebers leven en, wat Gomez betreft, betekende dit feit dat er "zeker slecht bloed moest zijn tussen de twee kampen".

Aanbevolen: