Dit zijn de meest memorabele rollen van Amanda Seyfried

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest memorabele rollen van Amanda Seyfried
Dit zijn de meest memorabele rollen van Amanda Seyfried
Anonim

Amanda Seyfried is een van de bekendste actrices aller tijden. Ze draagt constant bij aan enkele van de meest iconische popcultuurmomenten in Hollywood. Ze is erkend voor haar genialiteit door het winnen van MTV Movie Awards en door haar nominaties voor Oscars, Golden Globe en Critic's Choice awards. Iedereen kan erkennen dat Amanda Seyfried een topbijdrager is in Hollywood. Wanneer ze een rol speelt in een film, zullen we die zeker onthouden. Dit zijn haar meest memorabele rollen.

8 Op tijd - 2011

In deze film spelen onze invloedrijke actrice, Amanda Seyfried, samen met haar medespeler Justin Timberlake. Seyfried speelt de rol van Sylvia Weis. Deze film heeft een plot waarin geld letterlijk tijd is. Hoe meer geld je hebt, hoe langer je kunt leven. Het personage van Sylvia Weis is op de vlucht met een man die wordt beschuldigd van moord. Deze film neemt het publiek mee op vele wendingen en Seyfried maakt haar rol als Sylvia er een om nooit te vergeten.

7 Jennifer's lichaam - 2009

Amanda Seyfried speelt in deze film samen met Megan Fox. Seyfried speelt de rol van de nerdy vriendin, Anita "Needy", voor de populaire cheerleader. De vriend van Needy wordt dan bezeten door een demon en bevredigt haar eetlust met de mannelijke bevolking van hun middelbare school. Needy hoort wat er aan de hand is en probeert het geweld te stoppen. Deze film begint onschuldig en neemt veel duistere wendingen. Seyfrieds personage ervaart de schokken en wendingen met het publiek, waardoor deze rol zeer gedenkwaardig wordt.

6 Beste John - 2010

Channing Tatum speelt samen met Amanda Seyfried in dit hartverwarmende verhaal. Seyfried speelt het karakter van Savannah Curtis. Savannah wordt uiteindelijk verliefd op het personage van Channing Tatum, John Tyree, en de film toont hun prachtige romance. John wordt ingezet, waardoor ze genoodzaakt zijn om via brieven te communiceren, vandaar de titel Dear John. Deze brieven hebben echter gevolgen die ze niet hadden kunnen voorspellen. Seyfrieds personage in deze film is herkenbaar en onvergetelijk.

5 Les Misérables - 2012

In deze klassieke film, gebaseerd op de Broadway-show met dezelfde naam, speelt Amanda Seyfried de rol van Cosette, een wees. Ze wordt gered door een weggelopen crimineel en de film neemt ons mee op haar reis terwijl ze niets weet over haar verleden. Seyfrieds rol in deze film is bijna hartverscheurend. Ze legde het verlangen van haar personage perfect vast, en het publiek zal het nooit vergeten.

4 Een mondvol lucht - 2021

In dit recente drama speelt Seyfried de rol van Julie Davis. Julie is een auteur van boeken die jeugdherinneringen ontsluiten. Ze heeft echter geen geheim ontgrendeld dat voor altijd in haar is begraven. Als ze een kind krijgt, komt dat geheim tot leven en heeft ze het gevoel dat ze moet vechten voor haar leven. Amanda Seyfried belichaamt perfect de rol van Julie Davis op een manier die absoluut onvergetelijk is.

3 Mamma Mia! Hier gaan we weer - 2018

Deze film vertelt het verhaal van de jonge Donna en toont ook het verhaal van het personage van Amanda Seyfried, Sophie. Sophie is zwanger en Donna is inmiddels overleden. Nu de afwezigheid van haar moeder op haar drukt, hoopt Sophie zich te herenigen met Donna's oude vrienden en geliefden. Seyfried gebruikt haar karakter om het publiek mee te nemen op een bitterzoete reis die de eeuwige liefde tussen een moeder en een dochter verbeeldt. Dat doet ze met succes, want het publiek zal zich haar rol in deze film nog jarenlang herinneren.

2 Mean Girls - 2004

In een van de meest iconische en popcultuurrelevante films van de eeuw speelt Amanda Seyfried de rol van Karen Smith. Ze nagelt absoluut de "bimbo" esthetiek en karakter door deze rol. Haar rol in deze film was van vitaal belang voor het vertellen van een (enigszins) realistisch dramaverhaal op de middelbare school. Met de kattige gevechten, kleine wraakverhalen en komisch karma dat alle personages ervaren, maakte Seyfried deze rol tot een om nooit te vergeten.

1 Mamma Mia! - 2008

Als iemand aan Amanda Seyfried denkt, denkt hij aan haar rol als Sophie in Mamma Mia!. In deze film gaat Sophie trouwen met haar verloofde, en ze is prachtig en hartstochtelijk verliefd. Ze wil dat haar vader haar bruiloft bijwoont, maar ze weet niet wie hij is. Wanneer haar zoektocht om hem te ontdekken een interessant probleem aan het licht brengt, neemt Sophie haar vrijheden om haar vader te ontmoeten. Seyfried belichaamt liefde en jeugd in deze film, en de vreugde die ze het publiek brengt, maakte deze rol er een die niemand ooit zal vergeten.

Aanbevolen: