Deze 'Game Of Thrones'-sterren hebben hard gewerkt sinds de show eindigde

Inhoudsopgave:

Deze 'Game Of Thrones'-sterren hebben hard gewerkt sinds de show eindigde
Deze 'Game Of Thrones'-sterren hebben hard gewerkt sinds de show eindigde
Anonim

De fantasy-dramaserie Game of Thrones zond zijn laatste aflevering bijna twee jaar geleden uit - op 19 mei 2019, en de cast is zeker verder gegaan met tal van andere projecten.

Vandaag bekijken we hoeveel films en shows de belangrijkste castleden hebben gespeeld sinds het einde van Game of Thrones, en hoeveel ze eraan hebben. Blijf scrollen om erachter te komen wie het drukste castlid was dat aan zeven verschillende projecten werkte sinds de fantasieshow eindigde!

10 Isaac Hempstead Wright verscheen in één project (en hij heeft er nog één)

De lijst wordt afgetrapt door Isaac Hempstead die Bran Stark speelde in Game of Thrones. Sinds de show was afgelopen, verscheen de acteur in één project: de sci-fi-film Voyagers uit 2021. Volgens zijn IMDb-pagina heeft Hempstead momenteel een aankomend project met de titel The Blue Mauritius.

9 Emilia Clarke verscheen in één project (en ze heeft er nog vier)

De volgende is Emilia Clarke die Daenerys Targaryen speelde in de HBO-fantasieshow. Sinds de show eindigde, heeft Clarke het nogal langzaam gedaan, aangezien ze alleen speelde in de kerst-rom-com van 2019 Last Christmas. Momenteel heeft de actrice vier aankomende projecten - McCarthy, The Pod Generation, Secret Invasion en The Amazing Maurice.

8 Gwendoline Christie verscheen in twee projecten (en ze heeft er nog twee)

Laten we verder gaan met Gwendoline Christie die Brienne of Tarth speelde in Game of Thrones. Sinds de show eindigde, verscheen Christie in de films The Personal History of David Copperfield en Our Friend.

Momenteel heeft de actrice twee aankomende projecten - The Sandman en Wednesday.

7 John Bradley verscheen in drie projecten (en hij heeft er nog één)

John Bradley die Samwell Tarly speelde in de HBO-fantasieshow is de volgende. Sinds de show was afgelopen, verscheen de acteur in de films Moonfall en Marry Me, en verscheen hij in een aflevering van Urban Myths. Op het moment van schrijven heeft John Bradley één aankomend project - een show met de titel The Three-Body Problem.

6 Kit Harrington verscheen in vier projecten (en hij heeft er nog één)

Kit Harrington als Jon Snow in 'Game of Thrones&39
Kit Harrington als Jon Snow in 'Game of Thrones&39

De volgende op de lijst is Kit Harington die Jon Snow speelt in Game of Thrones. Nadat het fantasiedrama was afgerond, verscheen de acteur in vier projecten: de film Eternals, de shows Criminal: UK en Modern Love, en de televisiespecial Friends: The Reunion. Momenteel heeft Kit Harington één aankomend project genaamd Extrapolations.

5 Maisie Williams verscheen in vier projecten (en ze heeft er nog twee)

Laten we verder gaan met Maisie Williams die Arya Stark speelde in de fantasiedramashow. Sinds het einde van Game of Thrones verscheen Williams in vier projecten: de films The New Mutants en The Owners, evenals de shows Two Weeks to Live en Gen:Lock. Op het moment van schrijven heeft Maisie Williams twee aankomende projecten met de titel Salvation Has No Name en Pistol.

4 Nikolaj Coster-Waldau verscheen in zes projecten (en hij heeft er nog één)

Acteur Nikolaj Coster-Waldau die Jaime Lannister speelde in Game of Thrones is de volgende. Sinds de HBO-show is afgerond, is de acteur verschenen in zes projecten: de films Against the Ice, A Taste of Hunger, The Silencing, Krudttønden, Suicide Tourist en Domino.

Nikolaj Coster-Waldau is sinds het einde van Game of Thrones niet meer in shows verschenen. Momenteel heeft de acteur een aankomend project met de titel God Is a Bullet.

3 Sophie Turner verscheen in zes projecten (en ze heeft er nog één)

De volgende op de lijst is Sophie Turner die Sansa Stark speelde in de HBO-fantasieshow. Sinds Game of Throned is afgerond, verscheen Turner in zes projecten: de films Dark Phoenix, Heavy en Every Last Secret, en de shows Survive, Home Movie: The Princess Brid e en The Prince. Op het moment van schrijven heeft Sophie Turner een aankomend project met de titel The Staircase.

2 Peter Dinklage verscheen in zes projecten (en hij heeft er nog vier)

Peter Dinklage als Tyrion Lannister in HBO's Game of Thrones
Peter Dinklage als Tyrion Lannister in HBO's Game of Thrones

Laten we verder gaan met Peter Dinklage die Tyrion Lannister speelde in Game of Thrones. Sinds het HBO-fantasiedrama is afgerond, verscheen de acteur ook in zes projecten: de films The Angry Birds Movie 2, Between Two Ferns: The Movie, I Care a Lot, The Croods: A New Age en Cyrano, evenals de laten zien hoe je een tiran wordt. Op het moment van schrijven heeft de acteur vier aankomende projecten getiteld Hippig, American Dreamer, The Toxic Avenger en Brothers.

1 Lena Headey verscheen in zeven projecten (en ze heeft er nog twee)

En tot slot, het afronden van de lijst is Lena Headey die Cersei Lannister speelde in het HBO-fantasiedrama. Sinds Game of Thrones is afgelopen, heeft Headey het behoorlijk druk gehad. De actrice speelde in zeven indrukwekkende projecten: de films The Flood, Twist en Gunpowder Milkshake, evenals de shows The Dark Crystal: Age of Resistance, Infinity Train, Wizards: Tales of Arcadia en Masters of the Universe: Revelation.. Momenteel heeft Lena Headey twee aankomende projecten met de titel 9 Bullets en The White House Plumbers.

Aanbevolen: