De echte reden waarom Kanye West permanent werd verbannen uit 'Saturday Night Live

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Kanye West permanent werd verbannen uit 'Saturday Night Live
De echte reden waarom Kanye West permanent werd verbannen uit 'Saturday Night Live
Anonim

Kanye West leeft het leven zeker op zijn eigen voorwaarden. De "Sterkere" hitmaker, die momenteel verwikkeld is in zijn scheiding van vervreemde vrouw Kim Kardashian, is door de jaren heen betrokken geweest bij tientallen controverses, waaronder zijn beruchte ineenstorting op de VMA's van 2009 toen hij de danktoespraak van Taylor Swift onderbrak.

Hoeveel slechte publiciteit hij ook zou krijgen, de vader van vier kinderen is er altijd in geslaagd om een triomfantelijke comeback te maken - het is alsof zijn fans hem zijn wilde capriolen vergeven, simpelweg omdat hij Kanye is. Welnu, de producers van Saturday Night Live zouden van mening verschillen nadat ze ervoor hadden gekozen de rapper te verbieden na zijn beruchte verschijning in 2018 op de NBC-show.

West werd ingelijfd om op 29 september op te treden nadat Ariana Grande gedwongen was zich terug te trekken, omdat ze bleef rouwen om de dood van haar ex-vriend Mac Miller, die eerder die maand stierf. En hoewel showbazen al wisten waar ze aan begonnen door de Grammy-winnaar over te nemen, had niemand voorspeld dat het zo chaotisch zou verlopen. Hier is het dieptepunt …

Waarom werd Kanye West geschorst?

Volgens Radar Online verraste West de producers toen hij op het laatste moment wat wijzigingen aan zijn set aanbracht, waaronder een onverwachte tirade over Donald Trump - iets dat hij buiten zijn repetities hield - terwijl hij een Make America Great Again” hoed.

De ongehoorde tirade vond plaats aan het einde van de opnames, waarvan de leidinggevenden duidelijk vonden dat het niet geschikt was voor live-tv.

Mensen bij SNL waren stomverbaasd dat West hen op zo'n manier verblindde, vooral omdat de show erg vocaal was over hun negatieve houding ten opzichte van de voormalige The Apprentice-ster en zijn politieke opvattingen.

Zijn tirade kreeg een behoorlijk negatieve reactie van het publiek toen er boegeroep werd gehoord terwijl West bleef spreken.

Bronnen hebben sindsdien beweerd dat de hele beproeving zo'n nachtmerrie was, producenten hebben West volledig verbannen uit de show.

Erger nog, tijdens zijn tirade beschuldigde de "Good Life"-hitlijsttopper NBC-bazen ervan hem backstage te "pesten" voor het dragen van zijn MAGA-hoed, waarvan insiders dicht bij de productie zeiden dat het geen probleem voor hen was.

Het probleem was dat zijn toespraak vol zat met wellustige en verzonnen opmerkingen die nooit zijn voorgekomen, zoals SNL-producenten die allesbehalve hoffelijk waren in West en zich achteruit bogen om zijn verzoeken te bevredigen.

"Ze lachen me uit", zei Kanye tijdens de show. 'Heb je ze gehoord? Ze schreeuwden tegen me. Ze pesten me. Ze pestten me backstage. Ze zeiden dat je niet naar buiten moest met die hoed op. Ze pestten me backstage. Ze pestten me.”

“SNL heeft een lange geschiedenis van controverse”, vertelde een bron aan de Naughty But Nice podcast in 2018. “Ze vinden het leuk. Ze gedijen goed bij problemen.

Waar ze om geven, is dat hij loog, ' vervolgde Shuter en merkte op: 'Als je liegt over de show waar je in zit, krijg je daardoor problemen. En dat is de reden waarom Kanye voor een hele lange tijd niet meer wordt uitgenodigd voor de show."

Slechts enkele weken na zijn verschijning op de show, kwam Kenan Thompson van SNL naar voren en beweerde dat de cast en crew van de A-lijst werden gegijzeld.

Aan het einde van de opnames, toen de unaired tirade plaatsvond, vertelde Thompson later Late Night met Seth Meyers: Hij uitte zijn mening heel hard. We hebben allemaal recht op onze mening. Ik weet niet of dat noodzakelijkerwijs het moment is om mensen op die manier te gijzelen.”

Zodra hij zei: 'Hé, kom bij me op het podium, iedereen', dacht ik: 'Oh, daar gaat de kleine kaas in de muizenval.'

Ik voelde me zo slecht voor die jongens omdat het moeilijk is om daar te staan en niet in staat te zijn om te debatteren over iemand die zo ver gaat tegen je persoonlijke mening in, en gewoon daar blijven staan en het aannemen."

Verbannen worden van SNL is waarschijnlijk een van de minste problemen van West op dit moment nadat zijn vrouw in februari officieel de scheiding aanvroeg.

Tot nu toe gaat het redelijk goed voor het aanstaande ex-koppel, die overeenstemming heeft bereikt over de gezamenlijke voogdij over hun vier kinderen North, Saint, Chicago en Psalm, en Kardashian verwacht ook dat ze hun Gezamelijk huis van $ 80 miljoen in Hidden Hills.

De KKW-oprichter, ondanks dat hij niet langer bij West is, is haar steun blijven betuigen door beide luisterfeesten van haar ex-man bij te wonen voor zijn langverwachte (en vertraagde) tiende studioalbum Donda.

Het paar is duidelijk van plan om goede vrienden te blijven terwijl ze jongleren met de voogdij over hun kinderen, en gezien de gang van zaken, lijken de twee het goed te doen.

Aanbevolen: