Ashley Graham verloor bijna haar leven tijdens de bevalling

Inhoudsopgave:

Ashley Graham verloor bijna haar leven tijdens de bevalling
Ashley Graham verloor bijna haar leven tijdens de bevalling
Anonim

Ashley Graham maakt het moederschap misschien gemakkelijk, maar het model vertelde onlangs over de moeilijkheid die ze had om haar tweelingjongens af te leveren. Er was zelfs een punt waarop ze niet zeker wist of ze het zou halen.

In een essay voor Glamour besprak Ashley haar arbeidservaring met haar tweelingzonen Maleachi en Roman. Ze zei dat de dingen aanvankelijk te mooi waren om waar te zijn - haar jongens werden binnen een paar uur geboren in wat een snelle en ongecompliceerde bevalling leek.

Ashley zei echter dat ze zich kort na de bevalling niet goed begon te voelen en al snel het bewustzijn verloor. Later hoorde ze dat dit te wijten was aan een ernstige bloeding.

Ashley kon zien dat er iets niet klopte met de bevalling

"Alles wat ik me kan herinneren is een lichte aanraking op mijn wang, waarvan ik later ontdekte dat het eigenlijk iemand was die de stront uit mijn wang sloeg, iemand die mijn hand vasthield, mijn man Justin [Ervin] in mijn oor, bidden en iemand prikte me met een naald in mijn arm, "herinnerde ze zich van de ervaring. "En ik herinner me dat ik duisternis zag en wat leek op sterren."

Toen Ashley weer bij bewustzijn kwam, was ze nog niet uit het bos. Hoewel haar medisch team haar probeerde te verzekeren dat alles in orde was, werd de body positivity-activist bang toen ze 'letterlijk overal bloed zag', waardoor ze begon te gillen.

Uiteindelijk konden de artsen van Ashley het bloeden stoppen en is ze nu moeder van twee gezonde tweelingjongens naast haar oudste zoon, de 2-jarige Isaac.

Ze eindigde het essay door uit te leggen waarom ze ervoor koos om haar verhaal te delen - om andere moeders gerust te stellen en te ondersteunen die moeite hebben om van hun lichaam te houden na de bevalling, vooral een traumatische bevallingservaring.

Ook in het essay onthulde Ashley dat ze een zwangerschapsverlies ervaart kort na de geboorte van haar oudste kind in 2019.

“Het was verwoestend; het voelde als een van de grootste verliezen die ik ooit in mijn leven heb gehad tot nu toe”, schreef ze. “En ik begreep op dat moment wat zoveel andere moeders hebben meegemaakt. Ik had al een kind en naar hem kijken was de enige manier om mijn pijn te verzachten, en toch was het verlies zo acuut."

Ashley legde uit dat hoewel het helpen van haar regenboogbaby's haar heeft geholpen te herstellen, ze nog steeds worstelde met het verdriet na haar zwangerschapsverlies. Ze stelde haar lezers gerust dat er geen tijdlijn is voor wanneer je verdriet van een miskraam overwint.

Aanbevolen: