Mary-Kate Olsens bizarre koffieverslaving heeft haar van jongs af aan gered

Inhoudsopgave:

Mary-Kate Olsens bizarre koffieverslaving heeft haar van jongs af aan gered
Mary-Kate Olsens bizarre koffieverslaving heeft haar van jongs af aan gered
Anonim

Iedereen die zich de jaren '90 en vroege jaren 2000 herinnert, is zeker geen onbekende voor de Olsen Twins. Mary-Kate Olsen werd beroemd naast haar tweelingzus Ashley, en tegenwoordig bezitten de twee succesvolle mode-imperiums en delen ze een nettowaarde van $ 500 miljoen (volgens Celebrity Net Worth).

Vandaag kijken we naar een verslaving waar Mary-Kate Olsen nogal open over is geweest. Als je je afvraagt waar de actrice die modeontwerper is geworden absoluut niet zonder kan, blijf scrollen om erachter te komen!

Mary-Kate Olsen werd beroemd voordat ze een jaar oud was

Mary-Kate Olsen begon haar acteercarrière voordat ze zelfs maar een jaar oud werd - ze speelde samen met haar tweelingzus Ashley Olsen in de sitcom Full House. De twee tweelingen speelden Michelle Tanner samen tussen 1987 en 1995. Al snel werden Mary-Kate en Ashley Olsen de grootste kindsterren in de industrie, en in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 schitterden ze in tal van succesvolle films.

De twee tweelingen zijn sindsdien gestopt met acteren om zich te concentreren op hun carrière in de mode, maar hun jongere zus Elizabeth Olsen besloot een carrière in Hollywood na te streven. Hoewel Mary-Kate Olsen zeker niet zou zijn wie ze nu is zonder in Full House te spelen, gaf de actrice toe dat ze haar opvoeding op niemand zou wensen. "Ik kijk naar oude foto's van mezelf en ik voel me er helemaal niet mee verbonden", onthulde Mary-Kate Olsen in een interview met Marie Claire. "Maar ik zou het voor geen geld terug willen nemen."

Hoewel de Olsen-tweeling geen leven zonder roem kent, heeft Mary-Kate Olsen toegegeven dat haar familie er altijd voor heeft gezorgd dat zij en haar tweelingzus aspecten van een normale jeugd ervaren. "Ik ben opgegroeid met een gewone school en heb nog steeds vrienden uit die tijd in mijn leven. En hoe gek en hard mijn leven ook was, mijn ouders wisten hoe belangrijk het was om ook een normaal leven te hebben,' vertelde Mary-Kate. 'Ik groeide op in een groot gezin. En hoewel ik altijd omringd was door veel volwassenen [in de showbusiness], was mijn grote hobby paardrijden, dus ik was ook omringd door al mijn paardrijvrienden. Ik was omringd door mensen die om me gaven en van me hielden."

Waar was Mary-Kate Olsen aan verslaafd toen ze 10 was?

Mary-Kate Olsen sprak over haar liefde voor koffie in een interview in 2006 met W Magazine. Volgens de outlet drinkt de actrice "twee tot vier Venti-kopjes chai latte of skim latte". Mary-Kate gaf toe dat haar verslaving aan cafeïne vrij vroeg begon, omdat haar moeder haar en haar zus Ashley toestond om koffie te drinken als ontbijt, zelfs voordat ze tieners waren.

Mary-Kate en Ashely Olsen-scène
Mary-Kate en Ashely Olsen-scène

"Toen ik jonger was, maakte mijn moeder in het weekend pannenkoeken voor ons met onze initialen erop en daarna een klein kopje koffie", vertelde Mary-Kate Olsen. "Ik herinner me dat ik om 10 uur mijn eigen koffie slopen en een ton suiker erin schonk en naar de speelkamer ging en het opdronk." De actrice gaf ook toe een fan te zijn van rode-ogenkoffie - een koffiedrank die infuuskoffie combineert met een of twee shots espresso. "Die zullen je wakker maken," zei Mary-Kate Olsen grinnikend.

Tijdens hetzelfde interview schepte de beroemde actrice ook op over haar nieuwe espressomachine, die destijds haar meest waardevolle bezit was. "Het is het meest verbazingwekkende dat ik ooit heb gehad," zei Mary-Kate. "Hij maakt de hele dag cappuccino."

In 2008 brak het nieuws uit dat een Starbucks-barista probeerde de tweeling aan te laten komen, en dat deed hij door ervoor te zorgen dat er geen magere melk op het menu stond - of hij zou het stiekem niet het in hun drankjes. Mary-Kate en Ashley Olsen zouden naar een lokale Starbucks gaan in hun wijk West Village, New York, en een bron onthulde OK! Magazine: "De barista vond de Olsens te mager, dus telkens als ze hun gebruikelijke drankje bestelden, verving hij de magere melk door volle melk!" Een vertegenwoordiger van de Olsen-tweeling heeft deze beweringen echter belachelijk genoemd, dus het is onwaarschijnlijk dat er veel waarheid in zit. Hoe dan ook, met magere melk of niet - Mary-Kate Olsen houdt van haar koffie.

De modeontwerper ging zelfs in op het feit dat ze bijna altijd wordt gefotografeerd met een koffiekopje in haar hand. "Ik word altijd afgeroomd omdat ik mijn Starbucks-beker heb", legde ze uit. "Maar de enige keer dat mensen foto's van mij krijgen, is wanneer ik koffie drink, wanneer ik niet weg kan sluipen van de camera."

Aanbevolen: