RHOA: Spanningen blijven toenemen na een onderbreking van een week

Inhoudsopgave:

RHOA: Spanningen blijven toenemen na een onderbreking van een week
RHOA: Spanningen blijven toenemen na een onderbreking van een week
Anonim

Na een onderbreking van een week is Real Housewives uit Atlanta eindelijk terug op onze schermen.

Twee weken geleden zagen we een grote ruzie tussen Kenya Moore en Marlo Hampton. Een 'Drop It With Drew'-evenement mondde uit in een allesomvattende schreeuwende sessie tussen de dames, waardoor velen zich afvroegen: waar gaan ze heen?

Nou, op basis van aflevering 9 lijkt het antwoord daarop Chateau Shereé te zijn.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 9 van 'Real Housewives of Atlanta'

Marlo heeft het moeilijk met haar neefjes

Aflevering 9 begint met Marlo die openhartig vertelt over het gedrag van haar neefjes, sinds ze gehoord heeft over de strijd van hun moeder.

Marlo klaagt dat de jongens moeilijk in de omgang zijn geworden, en merkt op dat het haar geestelijke gezondheid ondermijnt.

Om het gedrag te beteugelen, stuurt Marlo de jongens om een maand bij haar jongere zus te blijven - een zet die haar medesterren verdeelt.

Terwijl Sanya Richards-Ross steunt aan Marlo die een pauze neemt om prioriteiten te stellen, zien Kandi Burruss en Shereé Whitfield de dingen anders.

Shereé gaat naar haar biechtstoel om te zeggen dat hoewel ze soms wenste dat ze een pauze had kunnen nemen van haar kinderen, ze dat nooit deed. Ze knikt echter instemmend als Marlo uitlegt dat ze doodsbang is dat er iets met hen gebeurt onder haar hoede, wanneer ze hen niet kan begeleiden zoals ze dat wil.

Wat Kandi betreft, de songwriter vertelt Marlo dat ze niet denkt dat het beste plan was om de kinderen eruit te schoppen. Ze waarschuwt dat het zelfs averechts kan werken en dat het gedrag erger kan zijn als ze terugkeren. Ze geeft echter ook via biecht toe dat Marlo "veel op zich heeft genomen" toen ze de jongens onder haar hoede nam. Dat gezegd hebbende, voegt ze eraan toe dat ze nog steeds vindt dat haar tegenspeler daarover had moeten nadenken voordat ze ze aannam.

Spanning blijft brouwen tussen Fatum en Drew

Zoals fans zich zullen herinneren, was er vroeg in seizoen 14 een ontploffing tussen Drew Sidora en 'vriend van' Fatum Alford.

Het is een paar afleveringen verder, maar dit vlees moet nog worden geplet - dus als Fatum weer verschijnt, is het duidelijk dat er nog wat sudderende spanningen zijn.

In een gesprek met Kenia, Kandi, Sanya en Shereé voorafgaand aan het pyjamafeest, onthult Fatum dat een vriend van haar een achtergrondcontrole heeft uitgevoerd op Drew na hun eerste ontmoeting, en hij beweert dat zowel zij als haar echtgenoot Ralph Pittman een aantal "aliassen" hebben.

Later op de avond, nadat duidelijk wordt dat Drew door de aanwezigheid van Fatum is verbluft, morst Kenia dronken de thee die de nieuweling een antecedentenonderzoek had gedaan. Het is niet verwonderlijk dat Drew dat niet zo goed opvat en Fatum ervan beschuldigt haar te stalken.

Gelukkig voor alle aanwezigen brengen de capriolen van Kenia snel wat komische opluchting. Iets zegt ons echter dat we niet snel een verzoening tussen Drew en Fatum zullen zien!

Marlo en Kenia bevinden zich nog steeds op wankele grond

In het licht van de ontploffing van Marlo en Kenia tijdens het 'Drop it with Drew'-evenement, zijn de twee relatief beleefd tegen elkaar op Shereé's pyjamafeestje… relatief.

In plaats van een schreeuwende sessie houden de vijanden deze keer meer achterbakse gijpen.

Van Marlo die liet doorschemeren dat Kenia nooit een hoog zelfbeeld had, en vervolgens een verwijzing naar haar ex-man, tot Kenia sarcastisch grappend dat Marlo's aanstaande roadtrip "zo spannend" was, dit is weer een tweetal onwaarschijnlijk om in de nabije toekomst een echte vriendschap te smeden.

En alsof dat nog niet genoeg was, verwijst de trailer voor het middenseizoen zeker naar nog veel meer drama.

Fans reageren op de aflevering van RHOA van deze week

Zelfs met alles wat er deze week op 'RHOA' is gebeurd, is er één ding waar bijna iedereen het over eens kan zijn. Dat wil zeggen, dronken Kenia is een sfeer.

Een ander ding waar veel fans grapjes over maakten, was dat Marlo meer in het rundvlees leek te investeren dan Kenia.

Marlo's keuze om haar neefjes een maand weg te sturen viel niet goed bij de fans.

De aflevering van deze week heeft fans aan het praten gekregen! Het mooie is, deze dames komen volgende week terug voor nog meer gloeiend hete thee!

Fans kunnen elke maandag nieuwe afleveringen van Real Housewives of Atlanta bekijken op Hayu.

Aanbevolen: