8 Beroemdheden die het ouderschap herdefiniëren

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die het ouderschap herdefiniëren
8 Beroemdheden die het ouderschap herdefiniëren
Anonim

Ouder zijn is een van de moeilijkste banen die een persoon kan hebben. Als je erover nadenkt, heeft elke ouder een waanzinnige verantwoordelijkheid. Er wordt van hen verwacht dat ze alle tools bieden die iemand nodig heeft om een succesvol leven te leiden. Niemand weet echt wat die tools precies zijn. Ook kan het ouderschap moeilijker worden gemaakt als je in de schijnwerpers staat. Veel beroemdheden zijn ouders, en sommigen zijn er beter in dan anderen. Van welke beroemdheden is bekend dat ze geweldige ouders zijn?

8 Denise Richards

Deze Hollywood-ster moet worden beschouwd als een superheld vanwege haar moedervaardigheden. Ze is een beroemde liefhebbende moeder voor al haar kinderen, geadopteerd of biologisch. Ze heeft ook voor de kinderen van Charlie Sheen gezorgd. Ondanks dat ze een beroemdheid en een alleenstaande moeder is, herdefinieert Denise Richards goed ouderschap.

7 Tori Spelling & Dean McDermott

Dit stel staat bekend om hoe liefdevol ze zijn voor hun kinderen. Ze zijn zeer toegewijd aan hun kinderen, zelfs met hun onafhankelijke respectievelijke carrières in Hollywood. Ze plaatsen altijd schattige foto's van hun familie op sociale-mediaplatforms zoals Instagram. Ze lijken een perfecte gezinsdynamiek te hebben gecreëerd.

6 Nicole Richie & Joel Madden

Beide beroemdheden hebben een buitengewoon drukke carrière in Hollywood. Ze maken echter allebei altijd tijd voor wat voor hen het belangrijkst is, hun kinderen. Dit stel weet dat een goede ouder zijn betekent dat ze hoe dan ook voor hun kinderen opkomen. Ze zijn echt een goed voorbeeld voor alle ouders die er zijn.

5 Michelle Williams

Michelle_Williams_Berlinale_2010
Michelle_Williams_Berlinale_2010

Toen Michelle Williams het leven schonk aan haar schattige dochter, Matilda, werd ze een van de meest liefhebbende moeders ooit. Ze steunt haar dochter in alles. Vooral sinds de dood van haar voormalige minnaar Heath Ledger, is Williams een goede moeder geworden, beter dan velen hadden verwacht.

4 Heidi Klum

Deze supermoeder zet haar kinderen op de eerste plaats in haar leven. Heidi Klum heeft een zeer succesvolle modellencarrière en is over de hele wereld bekend. Dit betekent dat haar agenda overvol is. Ondanks dit alles maakt ze altijd tijd om bij haar vier prachtige kinderen te zijn en ze op te voeden

3 Blake Lively & Ryan Reynolds

Dit beroemdheidspaar heeft drie kinderen die ze "inruilen" als ouder. Ze geven prioriteit aan het verdelen van de arbeid van het runnen van een huishouden tussen hen twee, zodat ze een gelijke kans krijgen met hun meisjes. Hun relatie is altijd sterk geweest en ze laten zien dat een goede ouder zijn ook betekent dat je als stel een goede basis moet hebben.

2 Jessica Alba & Cash Warren

Dit beroemdheidspaar zou naar de uiteinden van de aarde gaan om voor hun kinderen te zorgen. Jessica Alba richtte zelfs haar bedrijf op, The Honest Company, zodat haar baby's toegang zouden hebben tot natuurlijke producten. Beide ouders worden beschouwd als zeer attent en zorgzaam voor hun lieve familie, en dat is echt te zien.

1 Will Smith & Jada Pinkett-Smith

Zowel Will als Jada Smith hebben ongelooflijke carrières gehad tijdens hun roem in Hollywood. Ook hun kinderen hebben geprofiteerd van hun succes. Deze ouders zijn altijd dol op hun kinderen en geven ze zoveel mogelijk kansen. Will heeft zijn spirituele reis zelfs gericht op het worden van een betere vader.

Aanbevolen: