Extreme Sisters' Anna en Lucy DeCinque onthullen een verontrustende waarheid op hun Instagram

Inhoudsopgave:

Extreme Sisters' Anna en Lucy DeCinque onthullen een verontrustende waarheid op hun Instagram
Extreme Sisters' Anna en Lucy DeCinque onthullen een verontrustende waarheid op hun Instagram
Anonim

Sinds TLC een bestemmingskanaal werd voor kijkers die van 'reality'-shows houden, heeft het netwerk programma's uitgezonden rond een aantal behoorlijk fascinerende mensen. Zo werd iedereen die meespeelde in een aflevering van de veelbesproken show My Strange Addiction op televisie gezet vanwege hun unieke gedrag.

Van alle populaire TLC-realityshows die in de loop der jaren zijn uitgezonden, zijn er verschillende gericht op familieleden. Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel waren bijvoorbeeld zo gedenkwaardig dat veel mensen willen weten wat ze vandaag aan het doen zijn. Meer recentelijk zijn de tweeling Amy en Tammy Slaton beroemd geworden als de ster van de soms overdreven TLC-show 1000-lb Sisters. Dan is er Anna en Lucy DeCinque, een tweeling die schittert in de show Extreme Sisters en een gedeeld Instagram-account heeft met een verontrustende waarheid.

Wie zijn de Extreme Sisters Anna en Lucy DeCinque van TLC?

In de wereld zijn er heel veel tweelingen die een hechte band hebben. Met dat in gedachten lijkt het idee dat iemand beroemd zou worden vanwege hun relatie met hun tweelingbroer, raar. In plaats daarvan zijn de meeste beroemde tweelingen bekend vanwege zaken als acteurs of atleten. Als het echter om Anna en Lucy DeCinque gaat, is het volkomen logisch dat ze schitteren in de TLC-show Extreme Sisters, omdat het een understatement is om te zeggen dat ze een vreemd hechte band delen.

Wanneer Anna en Lucy DeCinque worden geïnterviewd, is hun band meteen duidelijk, omdat ze elkaars zinnen routinematig afmaken en tegelijkertijd dezelfde dingen zeggen. Hoewel dat lief genoeg is, lijken ze geobsedeerd te zijn als de zussen praten over hoe ver ze bereid zijn te gaan om hetzelfde te zijn. De zussen vertellen bijvoorbeeld dat ze veel moeite doen om ervoor te zorgen dat ze dezelfde kleding dragen en hun haar hetzelfde hebben. Bovendien hebben de zusjes DeCinque onthuld dat ze altijd hetzelfde voedsel consumeren en er zelfs voor zorgen dat ze hun ma altijden tot de laatste kruimel opeten, zodat ze dezelfde hoeveelheid calorieën binnenkrijgen.

Hoewel het vreemd genoeg is dat Anna en Lucy DeCinque altijd op elkaar lijken en dezelfde dingen eten, wordt hun band een stuk vreemder dan dat. De zusjes DeCinque gaan immers al jaren met dezelfde man om, Ben Byrnes. Byrnes heeft beide DeCinque-zussen tegelijkertijd voorgesteld en ze hebben plannen om tegelijkertijd zwanger te worden. Ervan uitgaande dat de zussen ooit zwanger worden, lijkt het vrijwel zeker dat ze tot het uiterste zullen gaan om tegelijkertijd te proberen te bevallen. Rekening houdend met alles wat bekend is over de broers en zussen van DeCinque, is het duidelijk dat ze echt extreme zussen zijn.

Instagram van Anna en Lucy DeCinque

Op het moment van schrijven hebben Anna en Lucy DeCinque 106 duizend volgers op Instagram. Gezien het feit dat ze schitteren in de hitshow Extreme Sisters van TLC, is het zeker logisch dat ze zoveel volgers hebben op de populaire sociale-mediawebsite. Op basis van de inhoud die ze plaatsen, lijkt het erop dat de DeCinque-zussen een plan hebben om nog meer volgers te krijgen.

Op twee manieren zullen de mensen die Anna en Lucy DeCinque op Instagram volgen, verrast zijn door hoe typisch de uploads van de zussen kunnen zijn. Immers, net als veel andere mensen die regelmatig op sociale media posten, lijken de DeCinque-zussen Instagram te zien als een manier om te pronken met hun modekeuzes. Bovendien zijn de overgrote meerderheid van de afbeeldingen die de DeCinque-zussen plaatsen selfies. Als je echter door de Instagram-pagina van DeCinque bladert, duurt het niet lang voordat een verontrustende waarheid duidelijk wordt.

In deze tijd zijn er veel mensen die graag onthullende afbeeldingen van zichzelf op sociale media plaatsen en daar is niets mis mee. Anna en Lucy DeCinque hebben echter een geschiedenis van het plaatsen van afbeeldingen van zichzelf die erop wijzen dat ze een verontrustende relatie hebben voor zussen. Sommige uploads van de zussen bevatten bijvoorbeeld afbeeldingen van Anna en Lucy DeCinque die op het punt staan te zoenen. Daarnaast is er een afbeelding van de zussen met hun gedeelde verloofde Ben Byrnes en hij heeft een hand op elk van hun borsten over hun truien. Ten slotte hebben de DeCinque-zussen zelfs foto's van zichzelf geüpload met hun handen op elkaars achterste en anderen waar ze samen topless zijn, hoewel er niets te zien is.

Sinds de aankondiging dat Anna en Lucy DeCinque tweelingzussen waren die verloofd zijn met dezelfde man, hebben ze roem en fortuin verworven. Met dat in gedachten lijkt het alsof ze foto's op Instagram plaatsen die de aandacht trekken op dezelfde manier als hun liefdesleven. Toch is het verontrustend om te zeggen dat waar de zussen op Instagram naar verwijzen, een enorm understatement is.

Aanbevolen: