Jimmy Fallon's 10 beste films, volgens de kassa

Inhoudsopgave:

Jimmy Fallon's 10 beste films, volgens de kassa
Jimmy Fallon's 10 beste films, volgens de kassa
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Jimmy Fallon een van de meest geliefde presentatoren op televisie is, maar velen vergeten dat hij ook een getalenteerde acteur is. Hij speelde in sommige films en had cameo's in andere, dus Jimmy Fallon kan zeker opscheppen over zijn ervaring in Hollywood.

Vandaag bekijken we hoe goed de films waarin Jimmy Fallon verscheen, het deden aan de kassa. Sommige waren totale flops, andere waren enorme hits. Blijf scrollen om erachter te komen welke film uiteindelijk maar liefst $ 1.670 miljard heeft verdiend!

10 'Factory Girl' - Box Office: $3,6 miljoen

De aftrap is de biografische film Factory Girl uit 2006, waarin Jimmy Fallon Chuck Wein speelt. Naast Jimmy zijn er in de film ook Sienna Miller, Guy Pearce, Hayden Christensen, Mena Suvari en Shawn Hatosy te zien. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van socialite Edie Sedgwick en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. Factory Girl bracht uiteindelijk $ 3,6 miljoen op aan de kassa.

9 'Popstar: Never Stop Never Stopping' - Box Office: $ 9,7 miljoen

De volgende is de mockumentary-musicalkomedie Popstar: Never Stop Never Stopping uit 2016 waarin Jimmy Fallon een cameo maakt als zichzelf. De filmsterren Andy Samberg, Jorma Taccone, Sarah Silverman, Maya Rudolph en Tim Meadows - en het heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb. Popstar: Never Stop Never Stopping volgt een voormalig boybandlid wiens soloalbum geen succes is en uiteindelijk $ 9,7 miljoen opleverde aan de kassa.

8 'Anything Else' - Box Office: $13,5 miljoen

Laten we verder gaan met de rom-com Anything Else uit 2003. Daarin speelt Jimmy Fallon Bob Stiles en schittert hij naast Woody Allen, Jason Biggs, Stockard Channing, Danny DeVito en Christina Ricci.

De film volgt een schrijver die verliefd wordt op een meisje dat niet zijn vriendin is - en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. Al het andere leverde uiteindelijk $ 13,5 miljoen op aan de kassa.

7 'Whip It' - Box Office: $ 16,6 miljoen

Het sportkomedie-drama Whip It uit 2009 is de volgende. Daarin portretteert Jimmy Fallon 'Hot Tub' Johnny Rocket, en hij schittert naast Elliot Page, Marcia Gay Harden, Kristen Wiig, Juliette Lewis en Fallon's goede vriend Drew Barrymore. Whip It is gebaseerd op de roman Derby Girl van Shauna Cross uit 2007 en heeft momenteel een 6,9-score op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 16,6 miljoen aan de kassa.

6 'Bijna Beroemd' - Box Office: $ 47,4 miljoen

Volgende op de lijst is het komische drama uit 2000 Bijna Beroemd. Daarin speelt Jimmy Fallon Dennis Hope, en hij schittert naast Billy Crudup, Frances McDormand, Kate Hudson, Anna Paquin en Philip Seymour Hoffman. De film volgt een tienerjournalist die in het begin van de jaren zeventig voor Rolling Stone schrijft, en heeft momenteel een 7.9 rating op IMDb. Bijna Beroemd bracht uiteindelijk $ 47,4 miljoen op aan de kassa.

5 'Fever Pitch' - Box Office: $50,5 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag opent met de rom-com Fever Pitch uit 2005 waarin Jimmy Fallon Ben Wrightman speelt. Naast Fallon zijn er ook Drew Barrymore, James B. Sikking en JoBeth Williams in de film te zien. Fever Pitch is een remake van de gelijknamige Britse film uit 1997 en heeft momenteel een 6,2 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 50,5 miljoen aan de kassa.

4 'Taxi' - Box Office: $ 70,8 miljoen

Laten we verder gaan met de actiekomedie Taxi uit 2004. Daarin speelt Jimmy Fallon Detective Andrew Washburn, en hij schittert naast Gisele Bündchen en Queen Latifah.

De film is een remake van de gelijknamige Franse film uit 1998 en heeft momenteel een beoordeling van 4,5 op IMDb. Taxi verdiende uiteindelijk $ 70,8 miljoen aan de kassa.

3 'Get Hard' - Box Office: $ 111,8 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de komedie Get Hard uit 2015 waarin Jimmy Fallon een cameo maakt als zichzelf. De filmsterren Will Ferrell, Kevin Hart, Tip 'T. I.' Harris, Alison Brie en Craig T. Nelson - en het heeft momenteel een 6,0-rating op IMDb. Get Hard volgt een rijke zakenbankmanager die beschuldigd wordt van een misdaad die hij niet heeft begaan, en die uiteindelijk $ 111,8 miljoen opbracht aan de kassa.

2 'Ted 2' - Box Office: $ 215,9 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de komedie Ted 2 uit 2015 waarin Jimmy Fallon ook een cameo maakt als zichzelf. Ted 2 sterren Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi en John Slattery - en het heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. De film is het vervolg op Ted uit 2012 en verdiende $ 215,9 miljoen aan de kassa.

1 'Jurassic World' - Box Office: $ 1.670 miljard

En tot slot, de lijst met pleknummer op de 2015 sci-fi actiefilm Jurassic World waarin Jimmy Fallon een cameo maakt. De filmsterren Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins en Nick Robinson - en het heeft momenteel een 7,0 rating op IMDb. De film is de vierde aflevering van de Jurassic Park-franchise, en het leverde uiteindelijk een indrukwekkende $1,670 miljard op aan de kassa.

Aanbevolen: