Bewaren deelnemers het meubilair in '100 Day Dream Home'?

Inhoudsopgave:

Bewaren deelnemers het meubilair in '100 Day Dream Home'?
Bewaren deelnemers het meubilair in '100 Day Dream Home'?
Anonim

Shows zoals House Hunters, Property Brothers en Love It Or List It zijn al vele jaren populaire shows op het HGTV-netwerk en blijven hoge kijkcijfers halen. Alle shows die HGTV heeft geproduceerd, hebben het ongelooflijk goed gedaan. Sarah en Bryan Baeumler zijn mogelijk de rijkste HGTV-sterren. Toch zijn deze shows ook onder veel speculaties geweest dat het uitgangspunt als nep of geënsceneerd zou kunnen zijn. Opknapper is door kijkers bekritiseerd omdat het mogelijk nep was en door de jaren heen ook een aantal dubieuze dingen heeft gedaan.

100 Day Dream House is niet anders. Hoewel de serie misschien vrij nieuwer is in vergelijking met de andere shows, is deze verlengd voor een seizoen drie en fans kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Wie wil er niet in hun droomhuis wonen waar het team Brian en Mika Kleinschmidt 100 dagen nodig heeft om het te bouwen en te renoveren? Wat kijkers zich echter niet realiseren, is dat ze mogelijk vals nieuws te horen krijgen, omdat de deelnemers hun eigen meubels misschien niet houden. Als dat het geval is, zijn ze net zo nep en niet anders dan hun andere HGTV-shows die ervan worden beschuldigd nep te zijn. Net als bij veel andere shows, wordt echter gespeculeerd dat 100 Day Dream House mogelijk nep is.

Waar gaat het meubilair naartoe na 100 dagen droomhuis?

De populaire woningrenovatieserie House Hunters is al jaren bezig, maar er is meer informatie bij het maken van een aflevering dan onder de aandacht van de kijkers wordt gebracht. Een andere populaire serie Love It Or List It is overgekomen als zwaar geënsceneerd, wat misschien de waarheid is. Dus als andere shows worden opgevoerd of nep zijn, zou het voor de kijkers niet als een verrassing komen als 100 Day Dream House ook nep is en ook wordt opgevoerd.

Wanneer Mika en Brian klaar zijn met het bespreken van de beslissingen en de aangepaste ontwerpkenmerken die de huiseigenaren willen zien, is het aan Mika en Brian om te leveren. Dat is wanneer de huiseigenaren volledig uit het proces worden verwijderd en de afteltimer begint. Mika en Brian decoreren het huis met meubels om hun klanten een huiselijke sfeer te geven.

De vraag blijft of de huiseigenaren het meubilair mogen houden of laten verdwijnen nadat het filmen van de laatste onthulling voorbij is. Het antwoord is dat de huiseigenaren het meubilair houden omdat de kosten uit hun budget komen. Wat de afleveringen zelden op het scherm uitzenden, is dat de huiseigenaren Mika en Brian buiten het scherm een idee geven van wat voor soort meubels ze aangetrokken voelen. De rest is aan Mika en Brian om te leveren, en de huiseigenaren hoeven alleen maar hun vertrouwen in hen te stellen.

Hoeveel kost het om 100 dagen droomhuis te maken

Hoewel het budget dat de huiseigenaren geven het grootste deel van de kosten voor de renovatie van het huis uitmaakt, zijn er kosten waar kijkers zich niet bewust van zijn. In feite moet elk huis een starttarief van $ 300.000 bevatten, maar het wordt sterk aangemoedigd dat de klanten het starttarief betalen als ze alles willen zien dat ze in hun droomhuis willen. De hoeveelheid werk die wordt gedaan om het droomhuis van de huiseigenaar tot leven te brengen, kan soms erg uitdagend en overweldigend zijn. Iets wat veel kijkers niet beseffen of begrijpen, tenzij je zelf een renovator bent of eerder deel uitmaakte van het proces. In een interview met PeopleTV bespraken Mika en Brian of een van hun eerdere klanten ooit een hekel had aan de uiteindelijke resultaten van de show.

Zowel Brian als Mika Kleinschmidt hebben een uitgebreide carrière in onroerend goed en weten hoe ze de waarde van uw huis drastisch kunnen verbeteren. Tijdens de show geeft Brian er echter de voorkeur aan zijn handen vuil te maken bij het bouwen van muren en plafonds en het leiden van het bouwproces. Terwijl Mika liever de controle heeft over het ontwerp en de algehele esthetiek van de huizen en de individuele uniciteit van de huiseigenaar aan het licht brengt, omdat het tenslotte hun huis is.

Of de shows op HGTV nu nep en geënsceneerd zijn of echt zijn, we kunnen zeker geen genoeg krijgen van de show. Voor sommige kijkers kan het kijken naar de shows hen de inspiratie geven voor werk dat ze misschien thuis willen doen. Of misschien kijken ze naar de shows om te leren hoe het is om een renovator of makelaar te zijn. Wat de reden ook is, en ongeacht of de resultaten nep zijn of niet, HGTV is betrokken geweest bij een aantal behoorlijk speciale projecten. Eén project in het bijzonder was toen ze The Brady Bunch-huis moesten herstellen naar hoe het eruit zag en eruit had moeten blijven zien.

Aanbevolen: