Hier is hoe 'My Lottery Dream Home'-ster David Bromstad zijn nettowaarde van $ 4 miljoen verdient

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'My Lottery Dream Home'-ster David Bromstad zijn nettowaarde van $ 4 miljoen verdient
Hier is hoe 'My Lottery Dream Home'-ster David Bromstad zijn nettowaarde van $ 4 miljoen verdient
Anonim

David Bromstad is een Amerikaanse binnenhuisarchitect en een bekende televisiepersoonlijkheid. Behalve dat hij ongelooflijk knap en jongensachtig charmant is, is hij ook de gastheer van de hitshow My Lottery Dream Home.

Toen hij opgroeide, had David de droom om innovatieve verandering te brengen in de kunst- en designindustrie en van zijn carrière en leven tot nu toe, is het veilig om te zeggen dat hij precies dat heeft bereikt, en onderweg verdiende hij behoorlijk wat veel geld. Hier is hoe hij zijn nettowaarde van $ 4 miljoen opstapelde.

7 David Bromstad begon te werken met Disney

Terwijl David werd geboren bij gemiddelde ouders in Minnesota, maakte de ster al sinds zijn kindertijd kunst. Na de middelbare school ging hij naar het Ringling College of Art and Design in Sarasota. De instelling stond vooral bekend om de verzorging van individuen die deel willen uitmaken van het ontwerpteam van Disney.

Na zijn afstuderen begon hij zijn carrière bij Disney als illustrator. Omdat Disney een heel klein bedrijf was, verdiende David waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag met zijn werk daar. Dit is niet zomaar een aanname, want de ster richtte zijn bedrijf bijna onmiddellijk op nadat hij Disney had verlaten. Tot op heden gelooft hij dat Disney heeft geholpen bij het vormgeven van zijn carrière, en om te bewijzen hoeveel hij van het bedrijf hield, heeft hij tatoeages van bepaalde Disney-personages.

6 David werd een bedrijfseigenaar

Na een paar jaar met Disney te hebben gewerkt, begon de ster zijn eigen bedrijf, Bromstad Studio. Het bedrijf was een generaal in de service en verkoop van kunst en illustratie, maar het was ook gespecialiseerd in fantasieontwerpen voor kinderkamers. Volgens David was dit een droom die hij van kinds af aan had en het was een onverklaarbare vreugde om deze tot leven te kunnen brengen.

Naast het creëren van verschillende vormen van kunst als kind, wilde hij ook een glimlach op de gezichten van kinderen over de hele wereld toveren. Naast de algemene kunstdiensten voerde het bedrijf ook renovaties uit aan huizen van mensen. Als je iets weet over onroerend goed, dan weet je waarschijnlijk dat hij enorme bedragen moet hebben verdiend met zijn bedrijf.

5 HGTV's 'Design Star' reality tv-show

Na een paar jaar leiding te hebben gegeven aan zijn bedrijf, overtuigde een vriend van David Bromstad hem om naar Miami Beach te verhuizen, met als reden om andere kansen te ontdekken die zijn creatieve talenten hem konden bieden. Terwijl hij in Miami was, nam hij in 2006 deel aan een reality-tv-wedstrijd genaamd Design Star van HGTV. De hoofdprijs die op de realityshow te winnen was, was een kans om een programma op het netwerk te hosten. David nam het wekenlang op tegen negen andere mensen voordat hij uiteindelijk de gelukkige winnaar werd, en hij won niet alleen de hoofdprijs van het hosten van een show, maar hij won ook een auto. Er waren geen specifieke cijfers vermeld op het moment van winnen, maar de nieuwe baan kwam met een brok geld.

4 Meer optredens en erkenning voor David Bromstad

Naast de prijzen die hij won van Design Star, verdiende David ook grote erkenning door zijn tijd op de show. Het begon allemaal toen hij te gast was in het tweede seizoen van HGTV's Design Star. Kort daarna werd hij opgenomen in de 100-lijst van Out Magazine, samen met andere A-lijstartiesten, waaronder Julianne Moore en Ricky Martin. Hij vond ook een manier om zijn interieurtalenten aan mensen te laten zien via zijn woonaccessoires en meubellijnmerk.

3 David Bromstad werd de presentator van zijn eigen show

Na het winnen van de wedstrijd en het ondertekenen van een paar contracten, werd David officieel de gastheer van zijn show, Color Splash op HGTV. De positie opende verschillende andere deuren voor de ster, waaronder het landen van een ander hosting-optreden op het netwerk voor de show My Lottery Dream Home. De show bevatte wedstrijden en nadat de winnaar naar voren is gekomen, helpt David hen bij het vinden van hun droomvastgoed. Gezien zijn ervaring in het vak als professionele binnenhuisarchitect was dit vrij eenvoudig voor hem. De baan is ook verantwoordelijk voor een groot deel van zijn vermogen van $ 4 miljoen. Naar verluidt verdient hij een gemiddeld salaris van rond de $500.000.

2 David moet zijn droomhuis nog vinden

Het lijkt ironisch dat iemand die andere mensen helpt bij het verkrijgen van hun droomvastgoed uit zijn show, het zijne nog moet vinden; dat is het geval van David. Volgens de ster is hij echter van plan om het perfecte huis voor zichzelf te vinden en tot die tijd is hij blij met zijn appartement in Orlando. In een interview verklaarde hij: "Ik heb het zo druk met het vinden van hun droomhuis voor iedereen, ik verwaarloos het mijne", voegde hij eraan toe dat een van de andere redenen is dat hij altijd onderweg is en het uiteindelijk zal krijgen als hij klaar.

1 De goedkeuringsdeals van David Bromstad

Een van de meest verbazingwekkende dingen van roem is dat het kan worden omgezet in geld met goedkeuringsdeals. Een ster worden betekende dat hij invloedsmacht had en deze macht heeft hem aanzienlijk rijker gemaakt. Nadat hij de gastheer werd, verwierf hij een positie als merkliefhebber voor huishoudelijke apparaten van Miele en werd later ook de woordvoerder van Mythic Paint.

Over het algemeen heeft David een sterke online aanwezigheid met meer dan 270 duizend Instagram-volgers. Als zodanig stellen rapporten dat hij meer dan $ 10.000 verdient voor elke promotiepost. Dit alles, in combinatie met zijn reguliere banen, hebben hem tot een man gemaakt met een waarde van meer dan $ 4 miljoen.

Aanbevolen: