Dit is wat Meg Thee Stallion denkt over het blonde haar van Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Dit is wat Meg Thee Stallion denkt over het blonde haar van Billie Eilish
Dit is wat Meg Thee Stallion denkt over het blonde haar van Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish houdt van een goede verrassing, en ze weet zeker hoe ze er een moet uitdelen. Tot nu toe is ze overgegaan van het dragen van wat omvangrijke designerkleding naar het ontbloten van haar schouders… naar het bedekken van zoveel van haar lichaam dat ze zelfs haar gezicht verborg.

Wat haar haar betreft, Billie haalde de krantenkoppen toen ze besloot om "groen gaan" naar een veel letterlijker niveau te brengen door haar lokken de kleur van limoen te verven. Nu keert de zangeres echter terug naar een veel klassiekere tint blond.

Fans zijn gek, en zelfs Meg Thee Stallion is dol op de look.

Blondjes hebben meer plezier

Op woensdag 17 maart deelde Billie Eilish een selfie op Instagram en fans gingen los. De reden? De tienerzangeres ruilde haar chemisch groene haar in voor een veel natuurlijker blond. Praten over het maken van een complete 180!

Op de foto staart Billie in de camera met een totaal leeg gezicht. Hoewel ze een dikke zwarte trui draagt, heeft de zangeres geen punkrockstijl meer. Dankzij haar nieuwe haar lijkt Billie wat meer op de gemiddelde popster.

Maar hoe gaan haar leeftijdsgenoten om met de verandering?

Grote naam rapper Meg Thee Stallion houdt van Billie's transformatie. De beroemde artiest gaf haar goedkeuring aan Billie via een ondersteunend commentaar onder de laatste post van de tiener. In een reeks van vijf emoji's met hartogen maakte Meg Thee Stallion haar standpunt vrij duidelijk. Wat haar betreft ziet Billie er goed uit.

Andere beroemdheden tonen hun steun

Meg is niet de enige grote naam die verliefd wordt op Billies verandering van stijl. De volwassen acteur Yara Shahidi sprak ook haar bewondering uit voor de blonde durf van de popster in een enkele emoji met hartogen. Plus-sized model Ashley Graham voegde zich bij het gesprek door te zeggen: "Oh yesss Billie!"

Zelfs stijlicoon James Charles keurt de transformatie goed. "Oh mijn god," schreef het model, "Je bent zo prachtig. Het is onwerkelijk.”

Met alle recente verrassingen van Billie, kunnen we niet anders dan ons afvragen wat de toekomst biedt voor de populaire artiest. Zal ze zich op de lange termijn inzetten voor de blonde look? Of kunnen we binnenkort iets nieuws en spannends verwachten? We zullen Billie op Instagram moeten volgen om het zeker te weten.

Aanbevolen: