Hoe 'New Girls' Max Greenfield zijn nettowaarde van $ 3 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe 'New Girls' Max Greenfield zijn nettowaarde van $ 3 miljoen vergaarde
Hoe 'New Girls' Max Greenfield zijn nettowaarde van $ 3 miljoen vergaarde
Anonim

New Girl was jarenlang een enorm populaire show, met hilarische teksten, geweldige optredens en zelfs memorabele cameo's. Tot op de dag van vandaag streamen mensen nog steeds graag de beste afleveringen van de show.

Max Greenfield groeide uit tot een ster op New Girl, en hij heeft het behoorlijk druk gehad sinds het eindigde. Met een indrukwekkend vermogen tegenwoordig, ziet het leven van Greenfield er heel anders uit, en de manier waarop hij zijn fortuin vergaarde is ronduit indrukwekkend.

Laten we eens kijken naar de weg van Max Greenfield naar zijn nettowaarde van $ 3 miljoen.

Max Greenfield heeft een nettowaarde van $ 3 miljoen

Max Greenfield is al geruime tijd een opmerkelijke figuur in Hollywood en dankzij zijn uitstekende werk heeft de acteur een indrukwekkend vermogen van $ 3 miljoen kunnen vergaren. Dit gebeurde echter bijna niet, aangezien Greenfield op het punt stond alles achter te laten voordat hij uitbrak.

Vlak voordat 'New Girl' gebeurde, waren er zeker momenten van, ik zou dit waarschijnlijk niet meer moeten doen. Ik had net een kind en op een gegeven moment dacht ik: 'Op welk punt wordt dit egoïstisch' ? Je wilt geen vader worden die rondrent en zegt: 'Ik ben net teruggebeld door een gastrol op 'The Middle'.' Ik wilde die vent gewoon niet zijn', zei Greenfield.

De acteur overwoog zelfs om een baan op instapniveau te nemen als schrijfassistent voordat de zaken uiteindelijk voor hem veranderden.

"Vlak voor 'New Girl' belde ik een maat van mij en vroeg om een baan als schrijfassistent. Ik dacht, misschien begin ik op het allerlaagste punt voor een schrijver en kijk wat er gebeurt met dat, omdat dit niet lijkt te gebeuren als acteur, "zei hij.

Gelukkig konden de zaken voor de acteur keren en ging hij op weg naar roem en fortuin.

Nu hij zijn fortuin intact heeft, kunnen we een kijkje nemen naar de projecten die hebben geholpen om het te laten gebeuren.

Shows als 'New Girl' hielpen hem zijn fortuin te stapelen

Eerst en vooral is er geen manier om de meest lucratieve projecten van Max Greenfield te onderzoeken zonder New Girl onder de aandacht te brengen. Dit was de serie die hem tot een begrip maakte, en hoewel zijn exacte salaris onbekend is, is het zeker de show die hem het leeuwendeel van zijn fortuin heeft opgeleverd.

In een interview merkte Greenfield op hoeveel geluk hij had om de auditie te krijgen, aangezien het personage perfect bij hem paste.

"Ik denk dat niemand anders deze baan zou krijgen. Ik bedoel, het was zo op maat gemaakt voor het soort komedie dat ik graag doe, voor het type mens dat ik ben, en ik dacht dat ik een goede acteur was … Ik heb echt geluk gehad dat een vrouw die ik niet kende, zojuist de raarste versie van mij heeft geschreven waarvan ik niet wil toegeven dat ik het ben, "zei hij.

Buiten New Girl heeft de acteur ook shows gedaan zoals Bob's Burgers, The Mindy Project, American Horror Story en The Neighborhood. In het laatste project was Greenfield 4 seizoenen en bijna 80 afleveringen te zien, waardoor het een behoorlijke pluim is.

Max Greenfield weet hoe hij moet schitteren op het kleine scherm, maar hij heeft ook zijn deel van het filmwerk gedaan.

Films zoals 'What Men Want' breidde zijn nettowaarde uit

Op het grote scherm staat Max Greenfield niet bekend als een grote artiest. Dat gezegd hebbende, heeft hij zijn weg gevonden naar een aantal solide films, die zijn carrière een boost hebben gegeven bij een breder publiek.

Greenfield is te zien geweest in films als Veronica Mars, The Big Short, Ice Age: Collision Course, What Men Want en Promising Young Woman.

In een interview met ScreenRant werd Greenfield gevraagd wat hem aantrok in zijn personage in What Men Want.

"Ik bedoel, er is een versie, vooral nu, die je van deze film had kunnen schrijven waarin elke man de slechtste persoon op aarde is en je zou hebben gedacht: 'Ja, dat klopt. Dat is perfect.' Maar er zit enige nuance in de film en er is enige nuance tussen sommige personages, en sommigen van hen hebben op bepaalde gebieden nog veel te leren, maar zijn niet per se een vijand van Taraji en vrouwen in het algemeen. Dus ik denk dat er allemaal niveaus zijn en ik denk dat ze een mooie balans hebben gevonden in deze film, "verklaarde hij.

Max Greenfield heeft een geweldige carrière gehad en het ziet er nog steeds goed uit voor de getalenteerde acteur.

Aanbevolen: