Waarom heeft Ross Bagley van 'Fresh Prince Of Bel-Air' Hollywood verlaten?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Ross Bagley van 'Fresh Prince Of Bel-Air' Hollywood verlaten?
Waarom heeft Ross Bagley van 'Fresh Prince Of Bel-Air' Hollywood verlaten?
Anonim

Zonder twijfel was het de geweldige cast van 'Fresh Prince of Bel-Air' die de show maakte tot wat het was en nog steeds is. Zodra de show ten einde was, zouden sommigen nog grotere bekendheid krijgen, waaronder Will Smith. Anderen houden echter van het tijdloze wonder dat Karyn Parsons besloot om hun carrière een andere wending te geven, waardoor ze voor een ander soortgelijk doel gingen acteren.

Hetzelfde geldt voor Ross Bagley, die tijdens de latere jaren van 'Fresh Prince' opdook en de rol van Nicky speelde. Toen zijn tijd op de show voorbij was, namen zijn acteerkredieten af. Daar is een reden voor, want hij verliet de schijnwerpers voor een meer normale levensstijl.

Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Ross Bagley?

Ross Bagley werd op jonge leeftijd beroemd als kindsteracteur. Ondanks de druk zou hij onthullen dat hij nooit nerveus was op de set, vooral dankzij de aanwezigheid van zijn moeder, die altijd een kalmerende invloed had op de acteur.

Ross werd beroemd tijdens 'Fresh Prince Of Bel-Air', hoewel hij ook werkte aan films als 'Onafhankelijkheidsdag'.

Naast Miss Neva Inc, onthulde de acteur dat hij geen voorkeur had als het om tv en film ging.

"Om heel eerlijk te zijn heb ik geen voorkeur. Elk heeft zijn eigen voordelen, terwijl televisie echt cool is vanwege de vastheid van het werk en de voldoening van een afgewerkt product elke week, film heeft ook zijn voordelen zoals de mogelijkheid om deel uit te maken van iets groots, dat zal hoogstwaarschijnlijk op internationale markten te zien zijn."

Ross Bagley heeft verschillende Hollywood-favorieten, waaronder Kevin Hart, Zach Galifianakis en Todd Phillips.

Zijn carrière veranderde op 'Fresh Prince' en het bleek een behoorlijk proces te zijn om überhaupt in de show te komen.

Wat vond Ross Bagley van zijn tijd op 'Fresh Prince Of Bel-Air'?

Wat zijn verhaal over 'Fresh Prince' zo veel groter maakt, is het feit dat hij van de show hield voordat hij meedeed. Naast de Hip Hop Uncensored Podcast, onthulde de acteur dat hij maar liefst vier audities onderging om de rol van Nicky te spelen, met de laatste samen met Will Smith.

De acteur zou verder verklaren dat de chemie tussen iedereen op de set anders was dan alles wat hij ooit eerder had gezien.

"Het was een enorme zegen, Fresh Prince was en is nog steeds een van mijn favoriete programma's als kind, zelfs lang voordat ik erin zat."

Ross Bagley keek elke maandagavond naar 'Fresh Prince' met zijn babysitter voordat hij in de show werd gecast.

De acteur hield van de show en de cast, maar het lijkt erop dat de rollen minder werden toen hij 'Independence Day' uit had. In de jaren 2000 werkte Bagley slechts drie rollen volgens IMDb, zijn laatste komst in 2015, tijdens het project 'Dead Ringer'.

Er is een reden voor zijn gebrek aan credits, toen de acteur de pagina omsloeg en koos voor een ander soort leven.

Wat doet Ross Bagley vandaag?

Hij nam een lange pauze in Hollywood en volgens Bagley had dat twee redenen. Ten eerste wilde hij een opleiding volgen en ten tweede wilde hij afstand nemen van de schijnwerpers.

"Ik wilde een meer normaal leven leiden. Op het hoogtepunt van 'Fresh Prince zou ik uit winkelcentra worden verjaagd'", verklaarde hij naast Hip Hop Uncensored.

Bagley wilde een rustigere levensstijl, "Ik leefde eerder onder de radar en over het algemeen ben ik zo, meer ontspannen en gereserveerd."

Ross zou verder verklaren dat zijn leven niet is beïnvloed door het acteren achter te laten: "Gelukkig valideer ik mezelf niet door de hoeveelheid aandacht die ik krijg, dus ik kan niet zeggen dat er een leegte of lege ruimte is in mijn leven sinds ik niet meer op televisie ben geweest."

"Tegenwoordig brengt de 'Fresh Prince'-acteur zijn tijd door in LA, waar hij werkt als makelaar volgens zijn Instagram. Hij werkt ook als DJ en heeft de deur voor acteren nog niet helemaal gesloten."

Fans op YouTube prezen het kindsterretje om zijn nieuwe levensstijl en hoe hij zijn hoofd koel kon houden, in tegenstelling tot andere kindsterretjes uit het verleden.

"Het zijn altijd de slimste kindsterren zoals deze kerel die niet in de schijnwerpers blijven staan om een goede reden om zijn ziel niet te verkopen."

"Het is zo verfrissend om te zien dat een kindacteur het goed doet. Hij is zo nederig, vooral over Janet Hubert. Hij is zo knap. Zo blij voor hem."

Aanbevolen: