FBOY Island Host Nikki Glaser was 'verwoest' door deze eliminatie

Inhoudsopgave:

FBOY Island Host Nikki Glaser was 'verwoest' door deze eliminatie
FBOY Island Host Nikki Glaser was 'verwoest' door deze eliminatie
Anonim

In de moderne datingwereld zijn er voor alleenstaanden meer manieren om een potentiële partner te vinden dan op enig ander moment in het verleden. Als iemand een partner persoonlijk heeft ontmoet, kunnen ze altijd een vriend vragen om ze te regelen en als dat niet werkt, is online daten een goede mogelijkheid. Immers, zelfs sommige beroemdheden hebben in het verleden toegegeven aan online dating. Als al het andere fa alt en de alleenstaande persoon extreem fotogeniek is, kunnen ze altijd proberen om gecast te worden in een "reality" datingshow.

Lange tijd leek het alsof fans van dating-realityshows maar één plek hadden, de Bachelor-franchise. Dankzij streamingdiensten is dat nu echter veranderd, omdat mensen kunnen praten over dingen als de meest verachtelijke sterren van Love Is Bind. Bovendien heeft HBO Max fans de kans gegeven om de heerlijk over-the-top "reality" datingshow FBOY Island te bekijken. Behalve dat ze de gastheer van FBOY Island is, vindt Nikki Glaser de show zo leuk dat ze zegt dat een van de eliminaties haar "verwoest".

Welke FBOY-eilandeliminatie "verwoest" de presentator van de show?

Kort nadat FBOY Island debuteerde op HBO Max, werd de presentator van de serie, Nikki Glaser, in augustus 2021 geïnterviewd door Men's He alth. Tijdens dat gesprek werd Glaser een voor de hand liggende vraag gesteld. "Was er iemand die je niet wilde worden geëlimineerd toen ze dat deden?" Het bleek dat er meer dan één eliminatie was waar Glaser sterke gevoelens over had.

Tijdens de carrière van Nikki Glaser was ze een tv-presentator, een podcast-host, een radiopresentator en een acteur. Ondanks hoe gevarieerd Glasers carrière is geweest, lijdt het geen twijfel dat haar belangrijkste claim op roem alles is wat ze heeft bereikt als stand-upcomedian. Bovendien is het vermeldenswaard dat wanneer Glaser op het podium staat, ze perfect bereid is om tot het uiterste te gaan. Met dat in gedachten is het logisch dat Glaser een heel uitgesproken mening had over de eliminatie van Peter Park.

Ik was er kapot van toen Peter Park als eerste ging, CJ Franco heeft al eerder stand-up gedaan - er is een video op YouTube. Dus ik zag haar opstaan en ik dacht: 'Oh dit meisje is grappig, ze heeft echt goede grappen.' Ik was een beetje teleurgesteld toen ze Peter aftrad voor een grap waarvan ik dacht dat hij hilarisch was, waarbij hij haar vraagt wat ze doet. doet graag voor de lol en ze zegt: 'O, dutten.' En dan zegt hij: 'O, misschien kunnen we een keer samen slapen.'”

Bovenop dat ze "verwoest" was door de eliminatie van Peter Park, maakte Nikki Glaser duidelijk dat ze het niet leuk vond wanneer CJ Franco iemand grappig elimineerde. Per slot van rekening bracht ze vervolgens haar mening naar voren dat "Anthony super grappig was". Op basis van de opmerkingen van Glaser lijkt het duidelijk dat ze heeft ontdekt dat ze potentiële partners die grappig zijn, waardeert. Van haar kant heeft FBOY Island-ster CJ Franco, seizoen één, onthuld dat ze haar benadering van daten heeft veranderd vanwege haar ervaringen op het eiland.

Fans wegen mee in de eliminatie van Peter Park

Gezien Nikki Glaser's mening over hoe CJ Franco Peter Park als eerste uitschakelde tijdens het eerste seizoen van FBOY Island, is het fascinerend om te zien hoe fans denken over zijn vertrek. Op basis van een Reddit-thread van de r/FBoyIsland-subreddit, lijkt het alsof fans gemengde gevoelens hebben. Per slot van rekening hebben FBOY Island-fans op die subreddit de post van de gebruiker u/upbeatlaidback geüpdatet met een interessante kijk op de eliminatie van Park.

“Wat Peter zei was niet eens zo slecht! Hij noemde het terloops om samen te slapen? En toen CJ hem elimineerde, had ik zoiets van "WAT?? HIJ LIJKT ZO LEUK," ze reageert overdreven op zijn opmerking. En toen was ze raak!!!!! CJ hier is een absolute F Boy Assassin.”

In het commentaargedeelte van het eerder genoemde bericht van de gebruiker u/upbeatlaidback wogen andere gebruikers mee over Peter Park's FBOY Island-eliminatie en er waren verschillende meningen. U/Cherita33 schreef bijvoorbeeld dat "het maken van de opmerking over hun toekomstige kinderen [een] klassieke rode vlag is" en u/100days2day schreef dat "Peter ineenkrimpte". Een andere gebruiker die Park niet leuk vond, die langs u/MinglinSingle gaat, schreef dat ze "de liefde van Peter niet begrijpen".

Aan de andere kant van het spectrum heeft Peter Park zeker enkele verdedigers in de eerder genoemde Reddit-thread. Het meest opvallende was dat u/heyitsta12 erop wees dat Casey een soortgelijke opmerking maakte als wat Peter zei, waardoor hij werd geëlimineerd. Als gevolg hiervan uitten ze een andere mening dan CJ's motivatie om Peter de deur te wijzen. "CJ vond gewoon wat ze leuk vond van wie ze leuk vond … als dat logisch is." Van hun kant schreef u/SirNarwhal dat de "grap van Peter zo alledaags" was voordat hij CJ ging beledigen, wat een boze reactie van verschillende andere gebruikers opleverde.

Aanbevolen: