Wie is de vrouw van Ian Somerhalder, Nikki Reed?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Ian Somerhalder, Nikki Reed?
Wie is de vrouw van Ian Somerhalder, Nikki Reed?
Anonim

Fans hebben altijd geworteld in Vampire Diaries' Ian Somerhalder en Nina Dobrev. Maar zoals de meeste romances op en buiten het scherm, gingen ze uiteindelijk uit elkaar na drie jaar daten. Ze zijn echter door de jaren heen goede vrienden gebleven. Dobrev is zelfs bevriend met de vrouw van Somerhalder, Nikki Reed. Dus we dachten dat het tijd werd om over mevrouw Somerhalder te praten. Hier is alles wat je over haar moet weten.

Wie is Nikki Reed en wat doet ze?

Reed werd geboren in West Los Angeles, Californië. Ze groeide op in een 'gecompliceerd' huishouden en begon op 14-jarige leeftijd op zichzelf te wonen. Een jaar later werd ze beroemd na het succes van haar doorbraakfilm, 2003's Dertien. Daarna ging ze terug naar de Alexander Hamilton High School, maar stopte na een jaar weer omdat er 'moeders waren die tijdens de lunch de school binnenslopen om haar te confronteren en lastig te vallen over de film'. Reed kreeg van 2008 tot 2015 meer bekendheid door het spelen van Rosalie Hale in The Twilight Saga.

Maar in 2019 bekende een 23-jarige Reed dat de hoofdrol in Twilight het haar niet makkelijker maakte in Hollywood. "Deze films, hoe geweldig ze ook zijn en hoe groot ze ook zijn, ze geven je niet alleen carrières met de paplepel mee. Het is alsof je nog steeds door je strot moet gaan en net als iedereen moet werken", vertelde ze aan Backstage. "Nu Twilight voorbij is, denk ik dat het echt belangrijk is om terug te gaan naar de drukte, weet je, en heel hard te werken." Ze opende ook over haar angst om getypecast te worden. "Weet je, ik speel heel gedurfde, zelfverzekerde vrouwen, en ik ben zo anders dan de personages die ik speel. Maar het is waar dat mensen je niet kunnen scheiden", vertelde ze.

In 2011 trouwde Reed met American Idol-deelnemer Paul McDonald. Datzelfde jaar namen ze Now That I've Found You op, dat voor het eerst werd uitgezonden op de radioshow van Ryan Seacrest. In 2012 bracht het stel hun eerste EP uit, The Best Part. Hun nummer All I've Ever Needed werd gebruikt in The Twilight Saga: Breaking Dawn. In 2014 kondigden de twee aan dat ze uit elkaar zouden gaan na zes maanden gescheiden te zijn geweest vanwege 'werkverplichtingen'. Reed vroeg hetzelfde jaar een scheiding aan. Het werd een jaar later afgerond.

Hoe ontmoette Ian Somerhalder Nikki Reed?

Reed en Somerhalder begonnen als platonische vrienden. Pas toen ze acht of negen jaar vrienden waren, besloten ze een romantische relatie na te streven. In 2014 werden ze een officieel item. Slechts een paar weken met elkaar daten, gingen ze samenwonen en adopteerden ze een paard genaamd Eagle. Ze verloofden zich na zes maanden daten. "Ze accepteerde het met vreugde. Ze is smoorverliefd", vertelde een insider destijds aan Ons."Ze waren eerder vrienden, de basis was al eerder gelegd. Ze waren altijd tot elkaar aangetrokken, maar altijd in een andere relatie. Het lijkt misschien snel, maar ze wisten dat het goed was. Ze geloven in dezelfde dingen. Ze zijn toegewijd aan hun werk en het helpen van anderen."

Het koppel stapte in april 2015 in het huwelijksbootje. Twee jaar later gingen ze naar Instagram om baby nummer één aan te kondigen. "In mijn 38 jaar op deze aarde heb ik nog nooit iets krachtigers en mooiers meegemaakt dan dit. Ik kan niets spannenders bedenken dan dit volgende hoofdstuk en we wilden dat je dit eerst van ons hoorde", schreef de acteur naast een foto van hen met Reeds babybuik. "Dit is de meest bijzondere tijd van ons leven geweest en we wilden het zo lang mogelijk tussen ons drieën houden, zodat we konden genieten van deze tijd met elkaar en onze kleine die zo snel groeit … want dat is wat ze doen, ze groeien zo snel."

Ze verwelkomden in juli van dat jaar hun eerste kind, Bodhi Soleli. In 2019 deelde Reed het geheim van hun gelukkige huwelijk. "Ik heb altijd veel dingen gehad waar ik ongelooflijk gepassioneerd over ben, net als Ian", vertelde ze aan Ons. "We zijn allebei echt gepassioneerde mensen en we hebben allebei veel aan de hand, dus ik denk dat het belangrijk is om de dromen en ambities en passies van de ander te ondersteunen en het is iets dat we oefenen."

Hoe dicht staat Nina Dobrev bij Nikki Reed?

Behoorlijk dichtbij - Dobrev en de Somerhalders hebben samen foto's op Instagram. In 2017 plaatste Reed zelfs een foto van hen samen om de geruchten aan te pakken. "De afgelopen jaren dachten we dat het de beste manier was om ongegronde geruchten met stilte aan te pakken. Trouwens, wie wil er nu reageren op verzonnen verhalen over 'vrienden die vrienden achterna zitten', 'bedriegende exen' of 'castleden die shows verlaten' op lage -brow websites zoals hollywoodlife die gewoon trends die ons voorafgingen bestendigen. Yuck, "schreef de actrice.

Ze voegde eraan toe dat de krantenkoppen schadelijk waren voor vrouwen. "Ik zie nu dat stilte werd aangegrepen als een kans om de lege plekken op te vullen met nog meer onwaarheden en sappigere verhalen, en wij, ja WIJ, geloven dat we een morele verantwoordelijkheid hebben jegens jonge meisjes om dat verhaal te beëindigen, want aan het einde van dit alles, die jonge meisjes zijn degenen die verliezen, "vervolgde ze. "Er wordt misbruik gemaakt van hun passie en eindeloze toewijding voor een tv-show, ze worden vervangen door gevoelens van woede door middel van verdeeldheid zaaiende technieken, en erger nog, hun geest wordt gevormd en gevormd als hun kijk op zichzelf, andere meisjes, en wat die dynamiek zou moeten Het lijkt erop dat ze worden gevormd. Dus hier is om een einde te maken aan al die nepverhalen over jaloezie op de set, verraad, verzonnen vriendschappen die verloren zijn gegaan en vrouwen die vrouwen haten."

Aanbevolen: