8 keer dat acteurs karakter braken tijdens een scène

Inhoudsopgave:

8 keer dat acteurs karakter braken tijdens een scène
8 keer dat acteurs karakter braken tijdens een scène
Anonim

Als het erop aankomt, zijn Hollywood-acteurs net als wij, ze zijn ook maar mensen. Hoewel het gemakkelijk is om je aan een rol te binden en je mentaal voor te bereiden op de personages, is het geen zeldzaamheid om een personage te breken tijdens het filmen. Petje af voor degenen die nog steeds een strak gezicht kunnen houden, ook al sterven ze van binnen al om te lachen, maar als een acteur uitglijdt, is het vergeeflijk en begrijpelijk. Bekijk deze hilarische gevallen waarin de acteur zijn personage brak tijdens het filmen.

8 David Schwimmer in vrienden

Friends is waarschijnlijk de meest populaire romantische komische sitcom in de geschiedenis die begon in 1994 en eindigde in 2004 na 10 seizoenen. Slechts achttien jaar nadat ze de productie stopten, genieten fans nog steeds van de scène waarin Ross op de doedelzak speelde. De scène nam verschillende takes in beslag, omdat het voor iedereen moeilijker werd om niet te lachen, vooral toen Phoebe begon mee te zingen met het spel van Ross.

7 Natalie Portman in Uwe Hoogheid

Uwe Hoogheid is een verhaal over een prins die zijn hele leven in de schaduw van zijn broer heeft geleefd die toevallig Isabel ontmoet, gespeeld door Natalie Portman. De film zit vol met grappige maar onverwachte momenten waaraan alle casts gewend zijn sinds het begin van de opnames. Omdat Portman echter zelden in een komische film speelt, kon ze haar lach in sommige van haar scènes gewoon niet inhouden. Hoewel ze door de film kwam, moest ze een paar pogingen doen.

6 Tommy Lee Jones in Men In Black

Men In Black is eigenlijk een film over een of andere onofficiële overheidsinstantie waar Kay gespeeld door Tommy Lee Jones en Jay gespeeld door Will Smith aan het werk zijn. De twee leveren hun immigratiediensten en regelgevers van alle buitenaardse dingen op aarde. Voor een scène waarin Kay een hond moest ondervragen, hebben ze een echte hond in de scène gebruikt. Tommy moet een mopshond ondervragen terwijl hij boos schudde, wat niet gemakkelijk voor hem was zonder zijn karakter te breken.

5 Line-upscène in Usual Suspects

The Usual Suspects gaat over criminelen die de FBI ervan overtuigen dat de misdaadbaas bestaat, en dat zij verantwoordelijk zijn voor het aantrekken van het personage van Kevin Spacey en zijn bende in een overval van meerdere miljoenen dollars die eindigde in een explosie. Volgens een van de acteurs in de film, Kevin Pollak, konden ze allemaal hun tekst niet serieus nemen tijdens de line-upscène en een van hen bleef scheten laten, waardoor ze hun karakter moesten breken.

4 Woestijnscène in Breaking Bad

Breaking Bad gaat over de zachtaardige scheikundeleraar op de middelbare school genaamd W alter White, gespeeld door Bryan Cranston, die ontdekte dat hij kanker heeft terwijl hij amper de eindjes aan elkaar knopt. Hij was zo wanhopig om hun situatie te verbeteren dat hij besloot zijn hersens te gebruiken om meth van hoge kwaliteit te koken, en hij zocht de hulp van een van zijn studenten Jesse Pinkman, gespeeld door Aaron Paul. In een van de scènes terwijl ze meth kookten, bleven zowel Paul als Cranston barsten en braken hun karakters omdat ze niet konden stoppen met lachen. Paul bekende zelfs dat hij het gewoon niet kan en zijn regels niet goed kan uitspreken.

3 Ewan McGregor tijdens een Star Wars-scène

De Star Wars-filmfranchise is een van de meest fenomenale filmfranchises in de filmgeschiedenis. Het gaat over de Amerikaanse epische space-opera gecreëerd door de briljante George Lucas die begon in 1977 en is uitgegroeid tot een wereldwijde popcultuursensatie. Ewan Mcgregor is absoluut een van de beroemdste personages in de film die Obi-Wan speelt. Hij is een van de meest integrale casts van de film, en hij had ook een groot deel van het breken van zijn karakter tijdens het filmen. In dit geval, nadat hij zijn zin had uitgesproken waarin hij zei dat hij jongelingen vermoordde, kon hij zijn gezicht niet recht houden en deed hij zijn uiterste best om niet te lachen, maar zijn lichaamstaal toonde uiteindelijk zijn innerlijke strijd en hij probeerde merkbaar zijn lach te verbergen door hem te bedekken. zijn mond bij zijn hand.

2 Steve Carrel in 40-jarige maagd

De film 40-Year-Old Virgin uit 2005 gaat over een vriendelijke vrijgezel genaamd Andy, gespeeld door de Amerikaanse acteur Steve Carell, die alleen woont en op veertigjarige leeftijd nog nooit seks heeft gehad. Ondanks zijn leeftijd werkt hij nog steeds in een grote winkel en probeert hij zijn ellendige leven te leiden. Tijdens de film besloot Andy zijn borst te laten waxen en de waxscène van Carell was 100% echt, wat betekent dat Carell de pijn absoluut realistisch voelde. Het haar op zijn borst was niet nep en het verwijderen ervan ook niet. Het is begrijpelijk dat hij zijn karakter brak terwijl hij de scène deed.

1 Chris Pratt improviseert een hilarische regel in Parks and Rec

Parks and Rec is een komische tv-serie over de Indiana Parks and Recreation Department die draait om Leslie Knope die probeert haar stad mooier te maken en uiteindelijk haar carrière een boost te geven. Chris Pratt speelt als Andrew Maxwell Dwyer KBE in de serie, als een van de mensen op de afdeling. In een van de scènes noemde hij verrassend Kim Kardashian als een van de beroemdheden die een geweldige comeback in de industrie hadden. De adlib-lijn van Pratt deed de hele cast barsten.

Aanbevolen: